0דידוש0

New member
אבל אבל...אממ +__+

יש לי הוט וזה ערוץ 93 MTV2.. אבל בקתי ב-EPG {נוו בזה שרשום בו את כל התוכניות בכל הערוצים חחח} ולא רשום שיש...=// למישהו בא להסביר לי...???חחח למרות שאני יודעת שלפעמים הוט המפגרים האלו רושמים תוכנית מסוימת ובסוף זו לא אותה תוכנית בכלל...חחח סתומיםםם ההוט האלו!!חח

לייינוש

New member
טוב ליאל אמרה שאין ואני גם לא יכולה לראות

וחוץ מיזה פעם בשבוע וחצי מישהו פה מודיע על זה!! חבר'ה דיי לא צריך יותר אני בטוחה ש99% מהפורום הזה ראה את היומן וההופעה... אז שוב ושוב לנצל"ש (אני מרגישה שאני אומרת את זה יותר מידי פעמים!!!) אני חושבת שבחיים שלי לא פתחתי הודעה חוץ מיזה שהודעתי שאני חדשה...

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ורק אני הגלמודה!!../images/Emo7.gif

האחוז הבודד והמסכן הזה שלא ראה את זה אפילו פעם אחת!

לייינוש

New member
אני חוששת שכן..../images/Emo119.gif

איך לא ראית את זה?!?! כואב הלב.. המלצה.. לראות ...

shaharyy

New member
\דובי| לודעת אם עזרת... אבל זה לא שווה

כמו בטלוויזיה!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

שבוע טוב לכולם
כל ההודעות שלא קשורות ללהקה באופן ישיר. כל ההודעות שלא זקוקות להודעה חדשה. כל הנצלשי"ם. הכל לכאן! אין לנצל"ש הודעות חדשים ופינות. בקשר לתרגום שירים של פול אאוט בוי.. נורא הופתעתי לגלות זלזול בקרב הפורום. ממש הגעילה אותי התגובה שאיחלו לכותב ההודעה למות
כמובן שההודעה נמחקה. אני מבקשת לכבד את הבנאדם.. הוא בא לכאן, בדיוק כמוכם, בשביל לכתוב דברים על הלהקה ולדבר על הלהקה. אולי הוא עשה זאת בצורה קצת שונה אבל אני בטוחה שלא הייתה לו שום מטרה לפגוע/להעליב/לזלזל בלהקה. לכן, קבלו את זה בהומור לגמרי ואם אין לכם משהו טוב או ביקורת בונה להגיב אז אל תגיבו סתם. ובחיאת.. תפסיקו לפתוח הודעות חדשות סתם.. זה מעביר את האוף לעמוד הקודם וככה רק נפתחות עוד ועוד הודעות חדשות. בקרוב קצת סדר של פינות סוף סוף
שבוע טוב

רותם93

New member
נצל"ש: עזרה בבקשה כל מי שטוב באנגלית!!!

מה הפרוש של המילה: compsenate חיפשתי במורפיקס אבל זה אומר שאין כזאת מילה בכלל... וזה מופיע באינטרנט בשיר THE TAKE OVER, THE BREAK'S OVER תעזרו לייייייייייייייייייייייי אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע!!

LadyInPink

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifבקשר להבאת פוב לארץ...

אז ככה... בתכבתי מכתב לחברת התקליטים של פוב "Island records" כדי שיביאו אותם לארץ.. בכל מקרה אני כותבת את זה בפורום כדי שתדעו שכתבתי להם את המכתב בשם כול הפורום וגם כתבתי את זה כדי שזה יראה יותר רשמי ולא סתם איזה מישהי שכותבת להם סתם.. אז אני מקווה שלא אכפת לכם שכתבתי בשמכם למרות שלא שאלתי קודם... אז הנה המכתב למי שמעוניין... יש מצב שיש לי טעויות דקדוק אז תתעלמו אני לא טובה בדקדוק וכאלה... Hello, my name is Zohar and i'm 16 year old girl from Israel. In my letter i'll represent not only my self, i'll represent also a lot of people in Israel who really love Fall Out Boy and wish the band will come here and perform. Other than people in Israel who love Fall Out Boy, i'm official represent group of people from the "Fall Out Boy forum" in a Israely website that called "Tapuz". All the members in the forum love Fall Out Boy and hope you be able to organize concert of them in here, but we also wanna to know if it's not your responsibility to set and organize the concert we would like to know who is responsible to set the concert so, be able turn to him and try to set the cocert. Thank you very much. I'll expect your answer and your treatment in our request as soon as you can. Zohar, Israel.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

וואי זה מעולה D: אמ.. לדעתי את פשוט יכולה לכתוב הפורום הישראלי הרשמי.. זה ישמע יותר משכנע
ותכ'לס זה באמת הרשמי כי תפוז זאת הקהילת פורומים הגדולה ביותר בארץ.. וכאן זה ממש רשמי. לא כל אחד פותח כאן פורום כמו באתרים אחרים וכאלה.. לא שאני מכירה עוד אתרים בכלל XD אהה ובסוף אני חושבת שצריך להוסיף to I'll expect your answer and your treatment |שמאלה| I'll expect to your answer and to your treatment

בשביל "רשמי" צריך אישור../images/Emo223.gif

מהמנהל של הלהקה או חברת התקליטים אפילו לא זוכרת בדיוק.. זה כולל גם לאתרים שבונים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוו.. אופס.

אז... אפשר לפחות להגיד שזה הפורום הכי גדול? חחח

LadyInPink

New member
תודה! ../images/Emo13.gif אה.. ועוד משהו...

כבר שלחתי את זה אבל נראה לי שהם הבינו את הרעיון... אני מקווה שהם יחזירו לי תשובה ומקסימום תמיד אפשר לשלוח להם עוד.. לא להפציץ אבל לשלוח עוד איזה אחד... דרך אגב באתר הרשמי שלהם יש אפשרות לכתוב הודעה אם רוצים שאחת הלהקות שהחברה מייצגת תבוא להופיע.. אז אני מוסיפה קישור וכדי להפציץ שם כמה שיותר... רק חשוב לרשות איזה להקה רוצים שתבוא לאיפה ולהדגיש את זה כי הרבה אנשים כותבים שם להרבה להקות ולהרבה מקומות... http://www6.islandrecords.com/site/mb.php ואם הלינק לא עובד (כמו שקורה לי הרבה..) להיכנס לאתר הרשמי של פוב=> Artists on Tour <=community=> ואז פשוט לכתוב הודעה...!

0דידוש0

New member
אממ מכתב יפה...רעיון טוב..!!אם זה יעזור...

אהה אממ תיקון קטן--> wanna=want to ככה שאי אפשר לרשום wanna to וגם עדיף לך לרשום want to כי wanna זה סלנג....ו-want to זה יותר רשמי...^__^

לייינוש

New member
בחיים שלי לא קינאתי במישהו ככה

אני כל כך רותה רק קודם ההורים שלי יהרגו אותי ואולי אז.. בקושי באוזניים מרשים לי יש לי 3 ו2 ואני רוצה 4 ו3 והכי חשוב זה הילקב ואז סיידליפ!!! אבל לא ההורים שלי חושבים שאני מחוררת כי יש לי 6 חורים מה הם מבנים לעזאזל?!?!

למעלה