?

Dewberry

New member
מחפשת אתרים

שאפשר ליצור בהם אנשים (שאפשר לבחור צבע שיער, עיניים, פה וכו') מכירים? תודה מראש! :)

חמצמצה

New member
בתופים, ובמחולות!

אני לומדת כל כמה ימים כמה מילים לפסיכומטרי, ובקיצור, אני גם מתחילה להתקל בהן! ובחיים לא נתקלתי בהן מקודם (או שסתם התעלמתי מקיומן), זה כלכך מוזר;; אבל זה עוזר לי לתרגל.
אז בנות, כדי שנשכיל: דיוטה היא קומה בבית נחתום הוא אופה ולכן, אין הנחתום מעיד על עיסתו. וגדיד הוא קטיף תמרים

shanchan

New member
דיוטה? how weird

וגם נחתום. אני מכירה אנשים ששם המשפחה שלהם הוא נחתום, היה הרבה יותר משעשע אם הוא היה "אופה". כמה טוב להיות בפורום, כל יום לומדים דברים חדשים.

חמצמצה

New member
וזו רק ההתחלה~! ../images/Emo6.gif

באחד מספרי העוגות של אמא שפתחתי היום, התחוור לי כי בעמוד הראשון כתוב: אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל... והספר הזה שנים אצלנו, ואף פעם לא שמתי לב! ואני כן מסתכלת בו לפעמים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מפחיד אותי יום אחד לשבת ללמוד לפסיכו'..אוצר המילים שלי בעברית כ"כ דל.

חמצמצה

New member
במבחן "שריקת פתיחה"

זה המבחן הדמיה, שעושים בשיעור הראשון לפני הכל הכל הכל. אז קיבלתי 551 (שזה יפה יחסית לממוצע של הבחינה שריקת פתיחה, כי זה בערך ב370, וגם זה הציון השני הכי גבוה בכיתה^_^) בכלמקרה, הכמותי הלך לי לא רע, האנגלית הכי טוב (וזה רק 20% מהציון
) והעברית הלך לי הכי גרוע
זה מה שהוריד לי הציון בטרגיות כזאת, אחרת היה לי את הציון הכי טוב בכיתה! כי מי שקיבל אותו היה כמוני בדיוק באנגלית, אני גבוהה יותר בכמותי, אבל במילולי הוא הפציץ
ואני מקנאה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת האחרון ידעתי../images/Emo2.gif

היה לי את זה בתשבץ לפני כמה ימים, אז חקרתי על הקטיפיםP:

חמצמצה

New member
אויאויאוי !!

אני כל שבוע עושה את התשחץ של המקומון
כי של הארץ קשה לי מדיי;; ולזה ההורים מנויים. בקיצור, גמאני משכילה מזה המון^_^ וגם שאני הולכת לדודים שלי, אני מסתערת על המגזינים ומתחילה למלא הכלXD אני אוהבת

TheWingedPig

New member
../images/Emo45.gif או, בהחלט!

כשאני למדתי לפסיכו' בזמנו, גם אני פתאום התחלתי להתקל במילים בכל מני מקומות (האמת, לרוב בחדשות). עד היום אם יש איזה ביטוי מאוצר המילים של פסיכו', זה משעשע אותי:) אגב, דיותה עם "ת" זהו כלי מיכל לדיו. תמיד בלבל אותי בין זה לדיוטה.... אני יכולה לבדוק אותך על מילים, זה יעזור לך להתכונןP:

shanchan

New member
מיכל לדיו זה לא קסת? :$

כי אף פעם לא חשבתי שקסת דיו מספיק חשובה כדי שיהיו לה שני שמות.
-אחרי בדיקה מעמיקה- וואלה, דיותה. משעשע D:

חמצמצה

New member
זו שפה קצת טיפשית, העברית../images/Emo3.gif

טרחן משמעו טרדן - וההבדל הוא רק באות אחת! חוכר משמעו שוכר (ואת זה ידעתי לפני הפסיכומטרי^^ ) - ושוב, ההבדל רק באות אחת!! ויש 10000 כאלה, זה נראה מיותר כל כך!

חמצמצה

New member
לכי על זה=] כי

גם מה שאני לא אדע, אני אלמד ככה. יש בלחמן גם את הספידומטרי, התוכנה שבוחנת אותך על מילים ואת אומרת: (1) זכרתי בלי בעיה (2) לאחר הסוס קצר נזכרתי (3) לאחר הסוס ארוך (4) לא זכרתי בכלל ואז היא יודעת מתי לשאול אותך שוב את אותה מילה, אבל זה ממש לא כמו לעשות את זה עם בן אדם;[[

TheWingedPig

New member
ממ, לא מכירה את הקורס של לחמן

אבל כל עוד זה קורס רגיל ולא מזורז, אני מתארת לעצמי שזה אותו הדבר פחות או יותר כמו בכל חברה. לדאבוני (טאםטאם, מילה מהפסיכומטרי), גם אם תדעי את כל המילים, יש סיכוי מאוד גדול שאף אחת מהן לא תופיע בבחינה. וגם, לא יודעת אם את מודעת לזה, אבל בכל חברה יש אוצר מילים שונה. עשיתי שני קורסים בשתי חברות, ואוצר המילים לא היה זהה . החפיפה הייתה ממש קטנה. יאללה, נלך על זהP: מה זה אברך? (אגב, את יכולה לבחון אותי גם, נראה אם אני זוכרת משהו).

חמצמצה

New member
הם אמרו לנו בלחמן

שאומרים שהאוצר מילים שלהם בין הקטנים וזה (בעברית 2366 מילים נראה לי;;) אבל שהם פשוט מלמדים שיטות לפתור, גם בלי לדעת אוצר מילים איפה שאפשר D: או משהו כזה~~ אברך זה תלמיד ישיבה, צעיר מכובד משהו
מממ, מזה סחיש? ^_^ היום יש קורס, בע, קמתי מוקדם וממש אין לי כוחXD כל פעם, כולנו מגיעים מיואשים ועצובים=P

TheWingedPig

New member
אז זהו, שבכל מקום הפירוש שונה...

ממה שאני למדתי, אברך זהו איש צעיר שנישא בגיל מוקדם. משהו כזה.. אממ, סחיש זה משהו שקשור לחקלאות, כמדומני זה שאריות החיטה שנשארות אחרי הקציר. שמת לב, אגב, שמשהו כמו חצי מהמילים זה מושגים חקלאים? כאילו, למה שמישהו יצטרך את זה בכלל?! לפחות הקורס אצלך בבוקר, אני למדתי 5 שעות בערב, מחמש עד עשר. זה היה בלתי נסבל! במיוחד שהגעתי לשם ישר אחרי עבודה, ורוב האנשים בקבוצתי היו ככה. הבן האדם עובד יום מלא, ועוד טוחן גאומטריה ושאלות הגיון עד 10 בלילה....
מה זה תרנגול?

למעלה