יופיופ6

New member
../images/Emo41.gifאין תמונות? אין סיפורים? אין חוויות?

איך היה אתמול במפגש?

Navva

New member
היה נחמד, במקום מוכר ומוגן

אבל המסקנה העיקרית שלי מהמפגש, שדרוש מפגש מבוגרים (הקטינים שיתקבלו הם רק היונקים).

פינקי33

New member
לא הייתי אבל גם אני אשמח למפגש מבוגרים...

ובטוחה שנהניתם במפגש משפחות.

ligo

New member
היה כיף מאוד../images/Emo45.gif

תודה לנועה על מפגש נהדר
המשחקייה נחמדת מאוד והחברה כרגיל... מאי וברי נהנו מאוד (מאי יותר, השתוללה במתקני המים, וברי ה"פחדן" או בעדינות- זהיר, שיחק בעיקר בפנים...). לצערי אין לי תמונות, רק אחרי שנעבור דירה אני אפרוק מהמצלמה למחשב. מחכים כבר למפגש הבא

מרב.

New member
היה מקסים. לא יודעת מי הפתיע אותי יותר,

אני את עצמי או אבי אותי, אבל באנו ונהנינו עד מאוד, מאוד, מאוד. הילדים שובבו את רוחינו בהנאתם מהמגלשות. המשחקים הזו סופר מגניבה! מחכים בקוצר רוח לפעם הבאה

היה הכי שווה שאפשר

המון
לנועה על הארגון המצעולה (כרגיל, יש לציין). הילדים שלי לא רצו ללכת (שוב, כרגיל
). גמנחנו מחכים לפעם הבאה...

ellieg

New member
היה מאוד נחמד

הבנות יצאו מהמים רק שהן שקשקו מקור. אני לצערי לא הצלחתי להבין מי זה מי מרוב לרוץ אחרי הילדים. וגם אני ממתינה לתמונות. מאז גלעד אנחנו סוחבים פחות דברים.

../images/Emo51.gifלכל מי שבא - היה מפגש גדול ושמח../images/Emo13.gif

הילדים שלנו הם כרגיל הכי בעולם ותמיד כיף לי עם ההורים שלהם. שוב לא היתה לי מצלמה - אשמח לראות את התמונות שצולמו. להתראות במפגש הבא.

היה נהדר

יהונתן מאד נהנה ובכה כשהלכנו, ולתומי חשבתי שירדם בדרך הבייתה... החברה שבאה איתי הייתה המומה מכמות התאומים
מחכה למפגש הבא

מאמינקה

New member
הזמנה לאירוח בפורום הנקה ../images/Emo20.gif

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תענה על השאלות בנושא ביום שלישי 14.8, החל משעה 10:00. איך מסתגלים תינוקות יונקים למסגרת חינוכית? לבקבוק? לשינה ללא הנקה? איך שואבים בבית ובעבודה? כיצד מנחים את המטפלות? מהן זכויות המיניקה בעבודה? ועוד... זה הזמן לכתוב כל שאלה שמעניינת אותנו באופן אישי לקראת ספטמבר. שרשור השאלות נפתח כבר עכשיו בפורום הנקה.

למעלה