יום של אור9 ברמבם בואו לשמח ילדים חולים

יום של אור מספר 9 בואו לקחת חלק במיזם חיובי מדוע אני מקיימת יום של אור לזכר חברתי?כנס ותדעו- http://www.youtube.com/watch?v=vxyuTLpxO6E מי זאת אור גל? כנסו ותקבלו רקע- http://my.area.co.il/view.php?siteid=192792&jet=page&menuid=0&postid=1163057773656102690 יום של אור9- 28 לחודש יום ג שעה 11:00 בבוקר בית חולים רמבם חיפה מחלקות ילדים בבנין "מאייר" יום טאקי בסלוואגן " יום של אור 9" יתפוס מקום בכל מחלקות הילדים טורנירים מטורפיםםםםם של טאקי , קלפים , פאזלים , יצירות יכניסו אור למחלקות שיש בהם לא מעט כאב, ארועיי יום טאקי נכחו ב8 בתי חולים בארץ עם תוצאות מרשימות והמון אהבה.נכנסים חדר חדר ..עושים שמח! למתנדבים אין גיל, הקטינים מגיעים עם ההורים, ליצנים קוסמים תרומות קלפים ומשחקים צעצועים וממתקים הם תרומות מכל הלב של כל איש ואיש אם בא לכם לעזור ולתת מעצמכם גם משהו הכי קטן זה יעשה את הארוע- לעצום :) אם ברצונכם לתרום טאקים חדשים הנה הכתובת לקנייה- לתרומות ולכל דבר אחר שיעשה טוב על הלב- [email protected] אז בואו הם הילדים מחכים לכם :) לתרומות של קלפיי טאקי חדשים יש לפנות לחברה הזאת למטה- כתובת המסגר 6 language=> address = "המסגר 6,רמת השרון"; רמת השרון, 47262 תא דואר 1716 רמת השרון, 47116 טלפון 03-5406805 לשליחה יש ליצור קשר עימי לקבלת הכתובת :) נא לפנות אלי [email protected] או שניתן להביא את התרומות ישר לבית החולים :) באהבה תמידית- המוסיקאית אור גל

shir828

New member
החרם על המעריצות של חן אהרוני יוצא לדרך!

שלום לכם חברי לפורום, כאמור המתמודד חן אהרוני סחף אחריו מעריצות מעצבנות ומציקות שמגיחות מכל פינה בצווחות של "תצביעו לו! תצביעו לו!" החלטנו (ליהי |khvh5| ואנוכי) לפתוח בחרם על המעריצות הטורדניות. לכן- מאיימים עליהן ומרביצים להן |ווירטואלית כמובן| נמצאים בחרם: ליהי (khvh5) נעה (נעה124) ואני (828shir) המעונינים להצטרף יסמנו להודעה זו
אם יש ברשותכם מסנג'ר- רישמו בהודעת הצד שלכם שאתם בחרם על המעריצות של חן אהרוני. *אם את/ה מעריצ/ה של אותו אדם ולא צווחת להצביע לו, אנחנו מתנצלים בפנייך ולא התכוונו אלייך כשפתחנו את החרם. *אין לקחת ללב. תודה ולילה טוב

blackfield2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יו יו יו!!! אני
ארגונים
אני נותנת בנוסף מימון מעמותת "לחץ חברתי" שהתחילה לא מזמן לפעול בפורום XD והנה המסנג'ר שלי
[email protected] (באמת אל תתיחסו שהכתובת שלי מפגרת..חחח.. "פוקי" עלק..)

OpenYourEyes

New member
חחחח פעם ראשונה שאני שמה לב לכתובת

לא נורא, גם הכתובת שלי מפגרת

veredmp

New member
אפשר באותה הזדמנות.....

לעשות חרם על המעריצות של דניאל בן חיים שמצביעות לו *רק* בגלל שהוא יפה???? כאילו, אם אני לא טועה, התחרות אמורה להיות תחרות שירה, ולא תחרות יופי. אם אפשר היה להחזיר את נדב ואדיר ולהפטר מכמה מתמודדים שעדיין בתכנית למרות שהם לא יודעים לשיר או שרים בצורה משעממת היה ממש ממש נחמד...................

אדיר מבחינתי הוא הזוכה../images/Emo70.gif

העיקר שקיבל אתמול את המתנה הכי גדולה שאפשר לבקש

veredmp

New member
נכון! הוא כבר לא צריך את התחרות

את הפרס השווה באמת הוא כבר קיבל
פשוט חבל לי שלא ייצא לי לשמוע אותו עוד קצת. בכל זאת, עד שייצא הדיסק ייקח עוד הרבה זמן..........

shir828

New member
לא מתה על אדיר ואני לא קולטת מה יפה בדניאל?

הוא אפילו לא שר טוב!

אדיר הוא יוצר

מאד בולט הנגיעה שלו בכל שיר שהוא לא שר הוא נותן חלק ממנו הוא מבין כל מילה ומילה אז נכווווווון שלעיתים הוא עולה לגבהים שלי זה לא מובן אבל עדיין יש לו פשוט יכולות נדירות יש לו כישרון אדיר אני בטוחה שהוא יגיע רחוק הוא מזכיר לי את הסגנון של להקת muse עם הקול של סולן רדיוהד

shir828

New member
דווקא אני לא רואה את זה עליו.

כל הזמן הם אומרים שהוא "רוקר" ועליו באמת שלא הייתי אומרת את זה..

לא קשור לרוקר או לא

עובדה הוא עשה גם בלדות באופן שאותי אותי ריגש וגרם לי לדמוע לא מעט קשור לאהבה שלו למוזיקה לפן האישי שהוא נותן בשיר

veredmp

New member
אדיר הוא אדיר ../images/Emo8.gif

כמה פואטי, לכתוב את התגובה הזו כשברקע שיר האודישנים בערוץ 24............. בכל אופן, דניאל הוא לא ממש הטעם שלי, אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא מכוער. אבל לשיר, לצערי, הוא לא ממש יודע...... ואדיר פשוט מקסים. הוא שר מדהים (למרות שכלה צודקת, לא מבינה למה הוא עולה לגבהים, לפעמים זה לא ממש מתאים) ופשוט רואים עליו שהוא מבין מוזיקה (הוא גם היה אחראי לכל העיבודים בשירים שהוא ביצע). הגמר המושלם, מבחינתי, היה נדב קדמון, אדיר ומארינה. חבל.

ady18

Well-known member
דניאל גם לא אוהבת

חן עוד סבבה אבל מבחינתי הפיבורטים שלי הוא בועז\שלומי אלה התותחים של העונה ...

דדקיי

New member
מעוניינת להצטרף לחרם של המעריצות של חן אהרוני

הקרציות האלה... יותר גרועות מהמעריצים של מרים טוקאן

למעלה