מנצל"שת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי שאלה, ואולי יתקוממו על העניין הבא, אבל זה משהו שאני באמת רוצה לדעת.. למה לעזאזאל לוקחים כ"כ קשה כשמישהו פותח הודעה חדשה? במיוחד אם זה מישהו חדש.. נכון, הבנו אתם חבורה שמכירה אחד את השני כבר הרבה זמן, זה לא מצדיק את העובדה שכל פעם שמישהו לא כל כך מבין את "חוקי הפורום הנוקשים" צריכים להטפל עליו כולם, או שהוא/היא מקבלים איזשהיא "עקיצה" שכזאת מאחד המנהלים.. תקבלו, תבינו, זה כולה פורום כיפי שכולנו כאן כי כולנו אוהבים/מעריצים/חולים/מעריכים (הקיפו את התשובה הנכונה) את עברי לידר, לכתוב "ברוכ/ה הבא/ה" עם מיליון בלונים וסמיילים הזויים כאשר מישהו פותח הודעה על כך שהוא חדש (בערך הנושא היחיד שחדש יכול לפתוח הודעה בלי שיעשו לו אמבוש), זה לא מספיק.. אני פונה קודם כל למנהלים, זה פורום, לא קומוניזם, קצת ליברליות, אין שום סיבה להתעצבן.. אני אישית (ומדגישה- אני אישית) מתייאשת מאוד מהר מהשרשורים האינסופיים האלה, אבל שוב, זה רק אני, לא חייבים לקבל, ובואו נקדים תרופה למכה- תשובה כמו - לא נאה לך, אל תכנסי לפורום, לא תופס אצלי.. אני תופסת ממכם יותר אינטילגנטים מזה... חשוב לי להדגיש שאני לא תוקפת פה אף אחד, אין לי צורך לפתוח התקפה מסיבית של המנהלים, אני מעריכה אתכם על עבודתכם, והקדשת זמנכם לגאון שבמוסיקאים הישראלים (ולדעתי גם בכלל.. ), אבל באמת יש לי את הרצון הזה להבין למה ההתקפה צריכה להיות כל-כך נוראית, וסלחו לי על המילה, באמת שחיפשתי מילה פחות רדיקלית, אבל ברצף הכתיבה זה מה שיצא.. רק לשם ההבהרה, שרשורים כמו- חוויות מההופעה, שהכל מרוכז ומסודר אני יכולה להבין ולקבל, אבל מה ישתנה בעולם אם מישהו פתח שרשור עם שאלה ולא נצל"ש? לכל אותם "חברי פורום קבועים", כן, אז אני הייתי מאלה שהיו נאמנים לפורום השחור עם ה50 שקלים בקופה (ומי שהיה שם מבין..) אז אני לא כאן הרבה זמן, לא מבינה את הבדיחות הפרטיות.. ואם מנצל"שים אתכם, מה קרה?? אין צורך לתקוף,להתעצבן, ובטח שלא להתמרמר זה לא טוב לעור הפנים.. ולא עושה טוב לאלה, שחלילה, ורחמנא לצלן, , נצל"שו את השרשור "הפעיל", ולא "המת", סליחה.. בדיוק נרדמתי בהרצאה של דיקן הפורום שעסק ב-"מבוא לשרשורים ונצלוש"ים- חייהם ומותם" לסיכום, דבר ראשון סליחה על החפירה.. (יש חוק גם על זה??) דבר שני, מקווה שתקחו הכל ברוח טובה ובקלילות, שוב אני חוזרת ואומרת שאני לא באה לתקוף, אני מנסה להבהיר נקודה, אולי היא לא תעבור כל כך טוב, ואני מאמינה שלא.. ואולי אפילו אודח מהפורום על הנבזות, אבל אולי זה ישנה משהו, וכל אלה שרואים הודעה אחת שלהם- "אני חדש/ה פה.." לא ייעלמו כאילו לא היו.. אתכם הסליחה, אחת עם הכח לספוג, מבלי להשיב.. (או שלא...)