Naych

New member
../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור, או רק קשור במחיצה (
) נא לשרשר לכאן

Angelital

New member
מנצל"שת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי שאלה, ואולי יתקוממו על העניין הבא, אבל זה משהו שאני באמת רוצה לדעת.. למה לעזאזאל לוקחים כ"כ קשה כשמישהו פותח הודעה חדשה? במיוחד אם זה מישהו חדש.. נכון, הבנו אתם חבורה שמכירה אחד את השני כבר הרבה זמן, זה לא מצדיק את העובדה שכל פעם שמישהו לא כל כך מבין את "חוקי הפורום הנוקשים" צריכים להטפל עליו כולם, או שהוא/היא מקבלים איזשהיא "עקיצה" שכזאת מאחד המנהלים.. תקבלו, תבינו, זה כולה פורום כיפי שכולנו כאן כי כולנו אוהבים/מעריצים/חולים/מעריכים (הקיפו את התשובה הנכונה) את עברי לידר, לכתוב "ברוכ/ה הבא/ה" עם מיליון בלונים וסמיילים הזויים כאשר מישהו פותח הודעה על כך שהוא חדש (בערך הנושא היחיד שחדש יכול לפתוח הודעה בלי שיעשו לו אמבוש), זה לא מספיק.. אני פונה קודם כל למנהלים, זה פורום, לא קומוניזם, קצת ליברליות, אין שום סיבה להתעצבן.. אני אישית (ומדגישה- אני אישית) מתייאשת מאוד מהר מהשרשורים האינסופיים האלה, אבל שוב, זה רק אני, לא חייבים לקבל, ובואו נקדים תרופה למכה- תשובה כמו - לא נאה לך, אל תכנסי לפורום, לא תופס אצלי.. אני תופסת ממכם יותר אינטילגנטים מזה... חשוב לי להדגיש שאני לא תוקפת פה אף אחד, אין לי צורך לפתוח התקפה מסיבית של המנהלים, אני מעריכה אתכם על עבודתכם, והקדשת זמנכם לגאון שבמוסיקאים הישראלים (ולדעתי גם בכלל.. ), אבל באמת יש לי את הרצון הזה להבין למה ההתקפה צריכה להיות כל-כך נוראית, וסלחו לי על המילה, באמת שחיפשתי מילה פחות רדיקלית, אבל ברצף הכתיבה זה מה שיצא.. רק לשם ההבהרה, שרשורים כמו- חוויות מההופעה, שהכל מרוכז ומסודר אני יכולה להבין ולקבל, אבל מה ישתנה בעולם אם מישהו פתח שרשור עם שאלה ולא נצל"ש? לכל אותם "חברי פורום קבועים", כן, אז אני הייתי מאלה שהיו נאמנים לפורום השחור עם ה50 שקלים בקופה (ומי שהיה שם מבין..) אז אני לא כאן הרבה זמן, לא מבינה את הבדיחות הפרטיות.. ואם מנצל"שים אתכם, מה קרה?? אין צורך לתקוף,להתעצבן, ובטח שלא להתמרמר זה לא טוב לעור הפנים.. ולא עושה טוב לאלה, שחלילה, ורחמנא לצלן, , נצל"שו את השרשור "הפעיל", ולא "המת", סליחה.. בדיוק נרדמתי בהרצאה של דיקן הפורום שעסק ב-"מבוא לשרשורים ונצלוש"ים- חייהם ומותם" לסיכום, דבר ראשון סליחה על החפירה.. (יש חוק גם על זה??) דבר שני, מקווה שתקחו הכל ברוח טובה ובקלילות, שוב אני חוזרת ואומרת שאני לא באה לתקוף, אני מנסה להבהיר נקודה, אולי היא לא תעבור כל כך טוב, ואני מאמינה שלא.. ואולי אפילו אודח מהפורום על הנבזות, אבל אולי זה ישנה משהו, וכל אלה שרואים הודעה אחת שלהם- "אני חדש/ה פה.." לא ייעלמו כאילו לא היו.. אתכם הסליחה, אחת עם הכח לספוג, מבלי להשיב.. (או שלא...)

יו, פורום דיבורים... הוא חי עדיין?

את זוכרת עוד אנשים משם? כי דיברתי לא מזמן עם מרון אחרי מלא זמן שלא שמעתי ממנו, וסתם נזכרתי במחלוקות שהיו עם הפורום ההוא. אחח, נשכחות. [ואגב, לא זכור לי שהפגנתם הרמוניה ואחווה לחדשים שם, אבל בואי נעזוב את זה.
] ובכן, אני לא אתנפל עלייך, חלילה. רק אנסה להסביר - הסדר בפורום שלנו הוא דבר שאכן-מאוד מאוד חשוב לנו. זאת עבודה מאוד מעצבנת ומייגעת לשבת ולשרשר את כל ההודעות, או למחוק הודעות לא רלוונטיות, ואנחנו מנסים להימנע מזה. העובדה שנצל"ושים ושרשורים חשובים לנו, היא בגלל שבכל עמוד פורום יכולים להיות 15 שרשורים חדשים. ולכן, אם כל אחד יבוא ויפתח הודעה על כמה עברי חתיך, או על זה שהוא ראה את עברי היום, או על [לא יודעת מה], שרשורים שיותר חשובים יידחקו לעמודים הבאים, ולפעמים זה חבל, אם למשל מדובר בדיונים, תמונות, חויות מהופעות, וכדומה. אם ה"התקפה" שלנו נראית בעינייך נוראית, אני באמת מתנצלת על זה, כי אנחנו לא מתכוונים. זה פשוט באמת קשה לנו ומעצבן לשבת ולסדר את הפורום 24/7, ואנחנו גם לא מסוגלים, או רוצים, לעשות את זה. וכדי למנוע את זה - כל חדש שמצטרף לפורום, בנוסף להודעות 'ברוך הבא', הוא מקבל הסבר מפורט על החוקים והכללים בפורום, איך לנצל"ש, מה לנצל"ש, מה לא לנצל"ש, ובערך כל מה שצריך לדעת. כמו שאנחנו טורחים להסביר על זה שוב ושוב, אנחנו גם מצפים שאנשים יקדישו לזה 2 דקות ויבינו במה מדובר. סך הכל, פעולת השרשור לא מאוד מסובכת ולא דורשת יותר מידי מאמץ. את חלילה לא תודחי מהפורום
, מותר להביע דעה, מותר להתנגד, מותר להגיד שמשהו לא בסדר, מותר להעיר. תיבות המסרים שלנו [כמנהלים] פתוחות בפני חברי הפורום כל הזמן, ואת תמיד מוזמנת להעיר ולהאיר.
שבת שלום ורק אושר.

Angelital

New member
חי, זה לא המילה שהייתי מגדירה אותו..חחחח

דבר ראשון, אני שמחה על ההבנה! דבר שני,פורום דיבורים עדיין באותו לינק, אבל נראה לי שההודעה האחרונה עליו היא משהו בסגנון- "איזה יפה השיר החדש של עברי- הכוס הכחולה" חחח... לגבי הקבלת חדשים בפורום דיבורים, כאשר מישהו נכנס והיה כותב הודעה בסגנון- "איזה חתיך עברי!! מושלם!! עברי תעשה לי ילד!!" או את אלה שהכי אהבתי ופעם עברי אמר לי שאלה הכי מצחיקות אותו- "היום ראיתי את עברי מטייל עם הכלב שלו, והוא לבש חולצה כזאת וכזאת, ומכנסיים כאלה, ונעליים משם, והרים את היד, וגירד באף, ואז הוא אמר לי שלום בסיבוב לימין..." הבנת את הרעיון..חחחח בקיצור, אלה היו קצת מעצבנים, ובאמת לפתוח שרשור לאיזה חתיך עברי יכול להיות מעצבן..

Angelital

New member
ושאלתך לאנשים מהפורום דיבורים..

אני זוכרת את עטרת, קשת, קרן (מנהלת הפורום), עומר .. בטח יש עוד שאני אזכר במשך הזמן.. מעניין איפה כולם..

מעיייין

New member
רק קופצת להגיד שלום:)

היי:) מה נשמע? אני בקרואטיה. ואני לא יכולה להיות הרבה על האינטרנט. תנצלו ת'המשך חופש:) מתגעגעת!

נריוש1

New member
איזה תיאור.. "תאונת סכין נוראית"?!

אולי גם ניסיון התנקשות?
[תודה ים
]

למעלה