../images/Emo32.gif

שלום לכל הגולשים בפורום כוכב נולד. אני גל ואני הצטרפתי היום לניהול הפורום. כל ההודעות הקטנות למינהן שלא דורשות הודעה חדשה, וכל הדברים שלא קשורים לכוכב נולד הכל לכאן

רות 31

New member
בועז הוא פשוט זמיר. כישרוני ברמות גבוהות מאוד

עלה והצלח אהובי.

השירשור שפתחתי היה סה``כ תשובת נגד

למטומטם שמעלי שפתח שירשור ב... ``לא להצביע למרינה``... וזה שלא קלטת את זה לבד, זה בגלל החרמנות שעלתה לך לראש מאהבת דניאל העילג...

הלוואי ודניאל יקח

וזה לא כי אני אוהבת אותו, רק לא מרינה.. מזל שיש את כל הבנות 12-15 :)

אבי83808

New member
חדשות כוכב נולד

כולם לראות חדשות כוכב נולד ותתפעלו מהחתיכים שבחבורה.

אבי83808

New member
המשך

ולהגיב איך זה היה ומה אתם חושבים על כל אחד בעניין מה שראיתם. תודה רבה..

שאלהה לכל חבריי הפורום!!

שמתם לב לפי השם שאני חולה על שלומיי... אבל זה לא קשורר... אני סתם רוצה לדעת לגביי החברים השליי בפורום... אז אני אשמחח אם כל אחד יגיד איך קוראים לו.. מאיפה הוא.. בן כמה ואם אפשר אז להעלות תמונה.... אבבלל ת'אמת הכי חשוב בני כמה אתם.. תודה...!!

Lolm10

New member
../images/Emo194.gif סחתיין על היוזמה../images/Emo194.gif אני ../images/Emo27.gif

שם: לולה פארמידל עיר מגורים: באר שבע גיל: 16 וחצי, בינואר יהיה 17 פייבוריט/פייבוריטית: אליסה ותמונה?

red panda

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחר כולם להצביע לחן אהרוני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אסור שזמר כולכך מוכשר ומדהים לא יעלה! ומתמודדים שהם פחות טובים ממנו כן יעלו! ( כמו למשל מרים טוקאן) אז יאללה להצביע בהמוניכם 5 פעמים מכול מכשיר סלולרי שיש ברשותכם ולהעביר לחברים
שיהיה בהצלחה לחן!|

למעלה