לייינוש

New member
לא יודעת אבל את יכולה לקחת יוזמה

ולפתוח.. הייתי פותחת אבל אין לי מושג מה כותבים

LadyInPink

New member
אני מקוה שלא צריך לנצל"ש לשרשור ../images/Emo32.gif

בכל מקרה יש מחר בערב ב11 יומני היקר ואחרי זה MTV LIVE של פוב... בהוט זה בערוץ 93.... איזה כיף לי ההורים שלי פתחו לי החבילת מוזיקה סוף סוף היום אז אני יוכל לראות אז זה.... |מתרגשת..|

xoLiaty

New member
../images/Emo207.gif פורום גוד שארלוט זקוק לעזרתכם !

בעקבות גל ההופעות שהגיע לישראל בזמן האחרון (אוונסנס, שון פול, אייקון וכ'ו), פורום גוד שארלוט החליט לקחת את העניינים לידיים ולהגשים חלום להמוני חובבי הפאנק-פופ בארץ. תחילה פתחתנו עצומה בכדי לגייס אנשים למאמץ, השלב הבא יהיה ניסיון להכניס את הסינגל החדש לפלייליסטים שונים ברדיו הישראלי. על מנת להתחיל, אנחנו זקוקים לעזרתכם . אל תתעלמו מאיתנו, אם נעזור אחד לשני נצליח להביא לארץ הופעות איכותיות של אמנים מובילים מחו"ל, תחשבו על זה- היום גוד שארלוט, מחר פול אאוט בוי ! בשביל מי שלא זוכר \ לא מכיר (נו נו נוP:) את הלהקה, הנה כמה פרטים : גוד שארלוט הוציאו את אלבומם רביעי לפני כמה חודשים, ממנו שיחררו שלושה סינגלים - Keep Your Hands Off My Girl, The River' והחדש - Dance Floor Anthem \ I Don't Wanna Be InLove . הדיסק היה המשך ל- The Chronicles Of Life And Death ממנו שיחררו להיטים כגון- Predictable, We Believe ו - I Just Wanna Live, שתפץ תאוצה בארץ והפך למוכר מבין הסינגלים של הלהקה . הם התפרסמו בעיקר בזכות אלבומם השני - The Young And The Hopeless, והסינגלים - Lifestyles Of The Rich & The Famous, The Anthem, Hold On וכ'ו . בבקשה, אנחנו זקוקים לעזרתכם . לא נוכל לעשות זאת לבד . בתודה מראש , פורום גוד שארלוט .

black rock star

New member
הצביעו לפוב ברדיוס 100FM!../images/Emo103.gif

הצביעו באתר של רדיו 100 FM למצעד השבועי, אני בטוחה שזה די יעזור להעלות את המודעות בארץ לפול אאוט בוי, כרגע פול אאוט בוי במקום חמישי עם השיר TFTM, תצביעו כמה שניתן. http://www.100fm.co.il/

Fall Out Liel

New member
אמ....../images/Emo168.gif

כתבתי את זה השבוע בחדשות פוב. בזכות מי שהצביע הם עלו למקום הזה, הם היו מקום 22. אתם רואים שאנחנו משפיעים?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!

ועוד משו אל תבציעו לשירים שאתם אוהבים תצביעו

למה שהכי בסוף! כי ככה לפוב יהיו יותר סיכויים להיתקדם עד שהם יגיעו למקום ראשון ונעשה שהם ישארו במקום ראשון כמה שבועות לפחות!

Fall Out Liel

New member
קומונת חדשות פוב! מנסה לחזור לפעילות!../images/Emo168.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=27181 אתם מוזמנים להיכנס ולהשתתף, פרטים שם
!

AdiA12

New member
../images/Emo207.gif כנסו לקומונה שלי על Paramore ../images/Emo209.gif

אני יודעת שיש בפורום הזה כמה מעריצים של הלהקה Paramore [וגם אני, בזכות הפורום הזה!!], והחלטתי לפני יומיים לפתוח עליהם קומונה, אפילו שאני יודעת שכבר יש אחת. ואני אשמח אם תיכנסו ותירשמו לקומונה. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=27943 בתודה מראש, עדי

../images/Emo204.gifמה זה משנה.

התכוונתי שכולם ייראו את זה, אבל מסתבר שזה מפריע למנהלת. :] אז אני מתנצל על ההודעה.

לייינוש

New member
ואוו אני מכירה את השיר הזה שנה!

טוב לא שנה אבל המון זמן.. שונאת את טימברלנט אבל השיר ממש מגניב.. יש קצב שלא יוצא מהראש!!! off your fucking face

למעלה