../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif
הכל בסדר עכשיו?
לילד שהיה איתי בכיתה ביסודי גם קרה אותו הדבר.. בסוף כיתה א' בערך גילו שיש לו בעיה בדם ולא ידעו מה זה ובתחילת כיתה ב' אחרי החליטו לאשפז אותו בבית חולים בחיפה והוא היה בבית חולים במשך שנה וחצי ואני וכל הכיתה שלי נסענו לבקר אותו בבית חולים ושלחנו לו מכתבים כל כמה ימים ואפילו באו אחיות מהבית חולים שלו כדי להסביר לנו מה בדיוק יש לו וחשבו שהייתה לו לוקמיה [סרטן בדם] ורק אחרי המון זמן שהוא היה מאושפז גילו שזה לא היה לוקמיה אלא משהו דומה לזה ומסוכן באותה רמה של לוקמיה. והוא עבר כמה ניתוחים וכולם התלהבו כשהוא הראה להם את הצלקות שלו XDD אבל בסוף הוא התגבר על המחלה הזאת וחזר לכיתה שלנו באמצע כיתה ג' בערך
וסיפרתי לך את כל זה לא כדי להפחיד אותך אלא כדי להראות לך שגם אם חס וחלילה יגלו לך משהו מסוכן, את תוכלי להתגבר על זה בדיוק כמו שהילד מהכיתה שלי התגבר על זה
ובקשר למחלות בדם.. אמרת שעדיין לא גילו מה יש לך אז תבדקי אם זאת אנמיה. אנמיה ממש לא מסוכנת כמו לוקמיה אבל עדיין צריך לטפל בזה ולחברה שלי גם יש אנמיה אז היא פשוט לוקחת כדורי ברזל. אנמיה זה בעיקרון חוסר חמצן וברזל בדם אם הבנתי נכון. וגם לי חשבו שהייתה אנמיה כי היו לי המון סחרחורות ולפעמים קשיי נשימה ואנמיה יכולה לגרום לזה והיה סיכוי גבוה שזה אנמיה כי אני גם צמחונית אז זה לפעמים יכול לגרום לחוסר ברזל בדם אם לא אוכלים נכון. ושלא תביני לא נכון, גם את לא צמחונית יכולה להיות לך אנמיה חס וחלילה כי חברה שלי לא צמחונית ויש לה אנמיה. בדיקה של אנמיה זאת בדיקה ממש פשוטה אז אין לך ממה לפחד כי אני עברתי את הבדיקה הזאת כמה פעמים
ואם מישהו לא מבין למה אני יודעת כל כך הרבה על אנמיה זה בגלל שאני צמחונית מגיל 3.5 ובגלל שאני הצמחונית היחידה במשפחה שלי אז אמא שלי דואגת שאני אהיה מודעת לכל הדברים שזה יכול לגרום
ואני גם עושה בדיקות דם כל כמה חודשים.. זה לא כיף כשלוקחים לך 7-9 מבחנות של דם כל פעם
אבל עד עכשיו הכל מצויין אז אני מרוצה DD: אני מקווה שהכל יסתדר