טושית18

New member
שלום כולם, שאלה:

אני רוצה ללמוד באוניברסיטת ת"א. אבל כרגע פספסתי את מועד ההרשמה לתחום שאני רוצה אז זה לא רלוונטי בשנה הקרובה. חשבתי פשוט לעשות את התואר הראשון באוניברסיטה הפתוחה. מה דעתכם? זה כזה הבדל טראגי? הייתם מחכים שנה ולומדים באונ' ת"א או מתחילים כבר עכשיו בפתוחה?

omermosko

New member
בקשה לחוות דעת

שלום! רציתי לשאול האם למישהו יש דעות חיוביות או שליליות על החוג לנוירוביולוגיה באונ' חיפה (לתואר שני)? זה אמור להיות חוג חדש. האם מישהו יודע פרטים על החוג הזה ותואר שני באונ' חיפה באופן כללי. תודה.

little cat palm

New member
צריכה את עצתכם

התקבלתי ללימודי אומנות בעברית אבל אני מתלבטת בין לימודים בת"א.. הבעיה היא שחסרות לי 0.20 נק' על מנת להתקבל באופן ישיר(ללא פסיכומטרי) .כרגע אני נמצאת בדיונים באוניברסיטה כבר זמן רב (עוד לא קיבלתי מהם אף תשובה-לא חיובית ולא שלילית) והתשובה לא באופק... באוניברסיטת ת"א אמרו לי שבמידה ואני מתקבלת אני אהיה סטודנטית על תנאי בשנה הראשונה ואצטרך לסיים בממוצע 85 על מנת להמשיך לשנתי השניה... אני לא יודעת מה לעשות, כבר תחילת אוגוסט ואין עדיין תשובה ואוטוטו אני צריכה לשלם לעברית שלא לדבר על מעונות/דירה שאני לא רוצה לאבד בהרבה בחינות יקלו עלי הלימודים בת"א , אבל אני לא רוצה להפסיד את ההזדמנות להתחיל ללמוד השנה בעברית במידה ואני לא אתקבל... אוף אני מיואשת!

../images/Emo108.gifדרושים מתנדבים לאירוע התרמה לבע"ח../images/Emo107.gif

נושא יום ההתרמה: אימוץ בעלי חיים, העלאת ושיפור איכות חייהם. להפקת אירוע התרמה גדול למען בעלי חיים דרושים מתנדבים בתחומים הבאים: -סטודנטים ויחצנים מתחילים המעוניינים בעבודת סטאז' של יחסי ציבור,מפולפלים ובעלי רצון להצליח,בעלי זיקה לבעלי חיים וחיבור טוב לאנשים. התמורה שתינתן: מכתב תודה על עזרה לקהילה ועל הצלחת העבודה, והזדמנות לעבוד ולרכוש ניסיון בתחום. לסטודנטים אפשרות כסטאז'. -מעצבים גרפיים ובוני אתרים אפשרות גם לסטודנטים מהתחום. -אנשים וסטודנטים מתחום התקשורת והמדיה: עיתונאים מתחילים, סטודנטים לקולנוע, צלמים, אנשים מקושרים לתוכניות הטלויזיה/הרדיו השונות או לאומנים. כאלה, שהתקשורת היא חלק בלתי ניפרד מחייהם. -אנשים בעלי ממון, ובעלי חברות שונות שמוכנים לתת את חסותם לאירוע -אנשים בעלי ידע בגלישה באנטרנט. הפניה מיועדת לאנשים רציניים בעלי מוטיבציה ולכל מי שנושא בעלי החיים בעדיפות וחשיבות עליונה עבורו.. ***פרטים נוספים במייל:[email protected] או במסרים*** יש להשאיר פרטים מלאים ואת התחום בו אתם יכולים/מוכנים לעזור/לסייע ואני אחזור בהקדם. אלון.

b3n

New member
יש סטודנט להנדסת תעשיה וניהול ?

אולי גם במסלול של מערכות מידע..? רציתי להתייעץ ולשאול כמה שאלות לגבי המקצוע יש מישהו כזה כאן ...?? (אם תוכל להשאיר אי מייל או אי סי)

אונברסיטה פתוחה.

היי מה העניינות? בעיקרון אני יודעת שהלימודים באונברסיטה הפתוחה מאוד קשים.. זה אומר שבשבו את לומדת רק איזה יומיים, ובכול יום כמה שעות בודדות.. וזה אומר ששאר הלימודים הם בבית, לבד עם הספר והחומר הנלמד.. לפי דעתי תדחה בשנה את הלימודים, בינתיים תעבדי תחסכי כסף ללימודים.. ותרשמי בשנה הבאה לאונברסיטה על רמה יותר.. רוב אלה שהולכים לפתוחה זה אלה, שנתוני הקבלה שלהם נמוכים, והם מעדיפים לא לשפר ציוני בגרות ופסיכומטרי אלא ללכת ללמוד בפתוחה, מה שמסתבר כטעות(אני לא לומדת בפתוחה או משהו, אבל מכירה אנשים משם, שאמרו שזה טעות בסופו של דבר) שיהיה לך בהצלחה..

באמת דילמה....

יש אפשרות לשלם מקדמה ל 2 המקומות ובמידה ותבטלי יחזירו לך סכום מסוים. השאלה אם את מעוניינת לשלם ... בכל מקרה, המון הצלחה!

אל תוותרי על ת"א..

שלום, לפי דעתי אל תרשמי לפתוחה ותחכי לשנה הבאה.. הלימודים בפתוחה מאוד עצמאיים, כלומר: יומיים בלבד את לומד ובהם רק כמה שעות ספורות.. הרוב את לומדת לבד.. מי שנרשם לפתוחה לרוב, זה אלה שנתוני הקבלה שלהם נמוכים ואין להם כוח לשפר בגרויות ופסיכומטרי.. לדעתי, חכי לשנה הבאה ותרשמי לת"א.. שנה אחת פחות או יותר, לא כזה קריטי..

vinney

Well-known member
באיזה תחום מדובר?

באופן עקרוני, אני רוצה להביע את אי ההסכמה שלי עם הבחורה מעל שכנראה לא ממש יודעת על מה היא מדברת. הלימודים בפתוחה מוערכים מאוד, ואכן קשים מאוד, ואין שום קשר בין תנאי הקבלה שלה לרמה האקדמית. אם לבזבז שנה או ללמוד כמה קורסים בפתוחה ולקבל עליהם פטור אחר כך? חבל לבזבז שנה סתם, לדעתי. לכי על פתוחה. תזכרי רק שכדי לקבל אחר כך פטור, צריך שהקורסים שתעשי יתאימו לסיליבוס באת"א ושיהיה לך ציון 80+.

מסכימה עם הפיסקה ה 1../images/Emo45.gif

אבל לא עם ה 2. למדתי באו"פ ולמי שלא מיומן בבחינות ובצורת הלימוד- מאוד קשה להוציא בקורס 80 ומעלה. בטח שלא בקורסים ראשונים. אני ממליצה לעבוד במשרה מלאה ולחסוך כסף. ולנסות שוב, שנה הבאה. אגב, יש אפשרות גם להרשם בהרשמה מאוחרת או בסמסטר אביב. תנסי לברר על זה. לפעמים, סטודנטים מבטלים את ההרשמה ואז מכניסים אחרים במקומם.

unholy

New member
מה למדת?

כי חברים שלי התחילו ללמוד תואר בכלכלה...הם עשו כמה קורסים (אחד 5 אחד 3) וכל הציונים שלהם זה 85 ומעלה... והם מספרים לי שהקורסים שלהם זה בדיחה (אני מקנא בהם על הקורסים במתמטיקה שהם לוקחים...)

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

מצטרפים חדשים, אנא קיראו את הודעת המנהלת על מנת שתוכלו להתעדכן בנושא הפורום

היום...יום נוראי

מחר יש לי מבחן בחומר סגור ולמרבה הזוועה עד עכשיו לא למדתי- לא היה לי כמעט זמן. רק קראתי את המחברת פה ושם... אז היום יש לי יום שלם לחרוש מהבוקר עד הערב, מקווה שאעמוד בזה!

אם כבר ../images/Emo32.gif, יש פה מישהו שמגיע להופעה של NIN

ב5.9, בת"א??? כן, אני יודע שיש עוד זמן עד אז אבל מכירת הכרטיסים החלה... אז רציתי לשאול. זה 150 שקל ללקוחות אורנג', שזה ממש לא הרבה להופעה כזאת. וסורי שפתחתי את זה פה, אבל אני רגיל לפתוח נושאים כאלה בנושאי אוף טופיק

בנוגע לסיכוי קבלה לתואר שני

אני כרגע נמצא באמצע לימודי תואר ראשון, השאלה שלי היא בנוגע לספי קבלה לתואר שני במנהל עסקים או במשפטים באוניברסיטאוות ומכללה למנהל. מחיפוש מהיר באתרים ראיתי שכל האוניברסיטאות דורשות ממוצע 80 מינימום ובנוסף מבחן Gmat אם זה למנהע"ס, האם ידוע לכם על תוכניות מקלות כלשהן המקבלות גם עם ממוצע נמוך יותר ? תודה.

למעלה