../images/Emo32.gifסיכום יום הולדת 2007
היה
מדהים!! החברות שלי הן החברות הכי מדהימות ביקום. אני כ"כ שמחה ומריגשה שמצאתי את המקום שלי, ויותר טוב מזה לא יכול להיות!
15:15 חברה באה לקחת אותי [כבר הייתי לובשה יפה והכל כי ידעתי שאני צריכה להיות ככה בשעה X ] והיא קשרה לי את העיינים והיא הובילה אותי ברחבי הישוב [חח אנשים צחקו עליי
] ועוד חברה הייתה אבל לא דיברה או משהו אבל עדיין זיהיתי לפני הגיחגוחים או משהו והריח שלה והכל

והם הובילו אותי דרך אלוהים יודע מאיפה, דרך שאמורה להיות ב9 דקות לקח 50 דקות, הן עשו לי סיבובים ברחובות, הקפות, והן הובילו אותי בתוך פרדס וכל הכפות רגליים שלי [הייתי עם סנדלים יפות כאלה] שריטות עמוקות ודקירות ופציעות [יאי!!
] וכאילו התארגנתי יפה עם בושם ושיער והכל =| ובקיצור, היגענו לבית של חברה ואיך שפתחו לי את העיינים [ליד הדלת] הן כולן,
כולן לבשו ורוד, ועמדו כזה בגורן והיה ברקע את השיר barbie girl שזה כזה נוסטלגיה מור חחחחח. והיה כייף ומצחיק והייתי עם כמעט כל החברות שלי, וגם חברות של פעם.. והיה פשוט כ"כ כייף ראינו סוף שנה של ביה"ס למחול [כי הן לא התפשרו על סרט חחח]. חלק מהבנות שהיו שם קנו לי ערכה ע-נ-ק-י-ת של "אמה גרין" שהכל ורוד. חחח ורוד ולבן. הזמנו פיצות, ואכלו.. אח"כ כבר הלכתי הביתה התקלחתי כי הייתי עם לכלוך על הכפות רגליים והיה לי חם והכל [איכסה של מזג האוויר, גועל נפש].. חברה התקשרה אלי לצאת רגע קצת החוצה כי היא רוצה להביא לי את המתנה.. היא הביאה לי קולאג' של תמונות שלי ושלה.. ועגילים ממיכל נגרין. זה היה כ"כ מרגש. אח"כ חברות אספו אותי ב20:15 אל הלא נודע חחח עם 2 חברות באוטו, עם עיינים סגורות [קשורות], בשלב מסויים כבר לא זיהיתי את הדרך, וכל הנסיעה כ"כ צחקתי, אבא שלה הוא בן אדם כ"כ מצחיק, רק לשבת איתו כמה דקות וכבר להתגלגל מצחוק! חשבתי שאנחנו בכפר סבא, בטירה, לא יודעת איפה. חחח ואז הן הוציאו אותי מהאוטו, והובילו אותי קצת.. ואנשים אמרו לי מזל טוב ואני כאילו לא מבינה אם מדברים אלי או משהו. ואז הן הושיבו אותי על כיסא וזה היה ב"לה גופרה" בפארק רעננה. והייתי בהלם איזה כמה דקות כי הייתי עם עיינים סגורות ולא התרגלתי לאור, אבל גם סתם הייתי בהלם כי חולה על "לה גופרה"
ואכלתי, והיה לי כ"כ טעים וכ"כ מצחיק, היינו כל החברות הכי טובות שלי [3] ועוד חברה טובה. והיה פשוט מצחיק. אני לא יכולה לשבת איתן יותר מ3 דקות בלי להישפך מצחוק וכ"כ נהנתי. וחזרתי הביתה, והלכתי לשבת איפה שהרבה מהשכבה יושבים [דקה וחצי מהבית], ושרו ובירכו
. ונגמר לי היום הולדת
. היה לי כ"כ מדהים וכ"כ כייף, אני אפילו לא יודעת איך לתאר את זה פה. כל החברות שלי, אחת אחת היא מדהימה, לא יכולתי לבקש יום הולדת יותר מדהים מזה. ןאם כמה שלא רציתי לחגוג, ולא יכולתי לתאר את עצמי מאושרת ביום הזה, הן עשו מעל ומעבר והיה לי פשוט יום מושלם! הרגשתי כ"כ שייכת, ובאמת הרבה אנשים התייחסו אליי [תמיד יהיו את המאכזבים], והכל סבב סביבי, והחברות שלי הן החברות הכי מדהימות בעולם! וקיבלתי הרבה מתנות

[היומלדת התחיל כבר אתמול ב00:00 עם החברים והכל ביציאה אתמול אבל אין כ"כ מה לספר ] הייתי צריכה לפרוק, ואם מישהי קראה, שתגיב