אני מעט משועממת, בעיות?
ג גליזה New member 27/7/07 #3 מעט, אוף../images/Emo7.gif לא אוהבת להשתזף. הו, גם אני דברי איתי במסן וכאלה
C Come Alive New member 27/7/07 #5 ../images/Emo28.gif וולקאם מור ../images/Emo9.gif תמיד יש מקום חתימה מדהימה יש לך. אני נעה
ס סרח האשכנזי New member 27/7/07 #6 גם אני חזרתי מאילת! ../images/Emo98.gif נו, נכון לא שמתם לב שנעלמתי? ברחתי לאילת בחשאי לפני הצום ביום שני חבר שלי מתקשר אליי "בא לך לרדת לאילת אחרי הצום?"- "סבבה". אז ירדנו והיו יומיים ממש טובים.. ואפילו לא נשרפתי\חטפתי מיגרנה!
גם אני חזרתי מאילת! ../images/Emo98.gif נו, נכון לא שמתם לב שנעלמתי? ברחתי לאילת בחשאי לפני הצום ביום שני חבר שלי מתקשר אליי "בא לך לרדת לאילת אחרי הצום?"- "סבבה". אז ירדנו והיו יומיים ממש טובים.. ואפילו לא נשרפתי\חטפתי מיגרנה!
ס סרח האשכנזי New member 27/7/07 #11 חחח ויש לזה הסבר הסתכלתי במסר שלך, אמרתי "מצוין, עכשיו יש לי את המספר" אבל שכחתי לרשום אותו כמו ילד קוקסינל
חחח ויש לזה הסבר הסתכלתי במסר שלך, אמרתי "מצוין, עכשיו יש לי את המספר" אבל שכחתי לרשום אותו כמו ילד קוקסינל
ג גליזה New member 27/7/07 #9 ../images/Emo124.gifד"שים והודעות לעדכון השבועי../images/Emo18.gif אלי במסרים! יש לכם משהו להגיד לכולם? זאת הבמה!
../images/Emo124.gifד"שים והודעות לעדכון השבועי../images/Emo18.gif אלי במסרים! יש לכם משהו להגיד לכולם? זאת הבמה!
B Blood Red Sandman New member 29/7/07 #14 פורום לורדי!~ אוהבים מטאל? אוהבים מפלצות? הפורום הזה בשבילכם. פורום לורדי. הצטרפו היום וקבלו 2 שקל או מסטיק בזוקה
פורום לורדי!~ אוהבים מטאל? אוהבים מפלצות? הפורום הזה בשבילכם. פורום לורדי. הצטרפו היום וקבלו 2 שקל או מסטיק בזוקה