S c a r l e t t

New member
../images/Emo32.gif

אפשר להתלהב קצת שסיימתי פסיכומטרי!!!! ואפילו לא בהרגשה גרועה! אז יאללה עוד חודשת אני חוזרת לדווח לכם על 700!!!

Mikel20

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתביאי את ה 700 הנכסף לפורום
עכשיו תשנסי מתניים ותצטרפי להגן בחירוף נפש על אהובת ליבך, מצבה לא נראה מזהיר במיוחד
נראה לי שסיפור מי האימא בפתח ועוד כל מיני רעות ממשמשות ובאות...

Indiman1

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אז הפסיכומטרי הלך סבבה ? איזה יופי
העיקר שזה מאחורייך

S c a r l e t t

New member
תודה תודה...

ואל דאגה, טיילור תכף תקבל גיבוי מלא ממני, כרגע אני עוד בפרקים שברוק הפסיכופתית מנסה להרוג את הילדים שלה... היא שוב הולכת לגמור בברסדוס עם 2 בובות בתור ילדים?

גררררררר

אל תתחילי. את יודעת שהיא לא הייתה קשורה לזה. כאילו שכל האימהות בישראל נמצאות 24/7 ליד הילדים ולא מכינות אוכל במטבח.

S c a r l e t t

New member
אני יודעת...סתם לא יכולתי להתאפק

וכל המצב הזה דווקא ממש מבדר אותי, אחת העלילות שיותר אהבתי זה ההתמוטטות של ברוק בברבדוס, אני בכלל לא אתנגד לראות התמוטטות נוספת...

S c a r l e t t

New member
אל תהיי רעה

גם אוהבי ברוק חייבים להודות שעלילת ברבדוס הייתה אחת החזקות, וקק"ל שיחקה שם מעולה

Mikel20

New member
חח כולנו כאן נכנסנו לרשימה

השחורה של שירן בשלב זה או אחר

Indiman1

New member
וזה הזמן לשאול את שירן

מי נמצא ברשימה השחורה ? (אני יודע כבר שאני שם
)

Shiri from the block

Active member
חחח רק מהפורום? אז אכן אתה, עכשיו סיגל.. למרות שניסיתי להדחיק את זה עד כמה שיותר כי אני עוד ממש מחבבת אותה, אבל זה כנראה לא מספיק../images/Emo3.gif וגם מייק.. זהו.. אתם השונאי ברוק העיקריים.../images/Emo11.gif

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif רציתי לעשות אייקון של נשיקה אבל אז זה היה סימן לטיילור אז ויתרתי..

Shiri from the block

Active member
כמישהי שלא יצא לה לראות את הפרקים האלה... אין לי מה להגיד../images/Emo3.gif בכל אופן התכוונתי לזה שרשמת שלא איכפת לך לראות התמוטטות נוספת שלה../images/Emo11.gif

S c a r l e t t

New member
תסתכלי עם הצד החיובי

זה נותן לקק"ל להפגין יכולות משחק אחרות והרבה יותר עמוקות מסתם להתפשט ולפתות עוד גבר (אם אני כבר ברשימה שלך אז אני יכולה להמשיך לא? או שיש דרך לצאת משם?)

Shiri from the block

Active member
אבל אבל אני דווקא אוהבת כשהיא מתפשטת../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif ויש דרך לצאת, אבל את לעולם לא תעמדי בזה../images/Emo3.gif זה פשוט להתחיל לאהוב את ברוקי ולא לרדת עליה לעולם../images/Emo123.gif

S c a r l e t t

New member
חחח../images/Emo6.gif

אני מצטערת אבל עם כל האהבה שלי אלייך זה לא יקרה לעולם...תנסי לסלוח לי בכל זאת

../images/Emo35.gifהאם יכול להיות../images/Emo35.gif

שקים יצאה לחופשה או משהו? פשוט הפרקים לא עולים.

למעלה