צביון

New member
../images/Emo32.gif

לא נרדמים בלילה? חושקים בפות יותר לזבי מאשר של טורי? מודעים לעובדה שטורי רק חיממה את ביורק[שבעזרת השם תבוא לארץ
]? עצובים מעזבונה של מרים? מתנדבים בגרינפיס, ורוצים למחות על מצב הלוויתנים בארץ? הופה! זה בדיוק כוּס התה שלכם.

צביון

New member
|תנובי|

I watch me be this other thing and never know if I'm marooned or where the purple people go

צביון

New member
Here. In my head

טוב, בטח המנהלות יחשבו שזו קנוניה, ושאני טרול. אבל! יש לי דברים חשובים להגיד לכם. יודעים למה לטורי יש פאות? למה היא לובשת בגדים מוזרים? למה הדיסק שלה קופצני? למה היא הצליחה לכתוב דבר אלוהי כמו באונסינג? האמת היא שטורי ביקשה מחברה טובה לעשות לה טובה. זו לא טורי, אלא ביורק. זאת אומרת, ביורק הופיעה ברעננה. בחייאת, נראה לכם שמישהו היה לובש את כדור הדיסקו הזה חוץ מביורק? שמישהו היה קד קידות, וממלמל בשפה מוזרה דברים מוזרים? רוצים הוכחה אמיתית? תראו! זו תמונה של ביורק, מספר שעות לפני ההופעה, באגם בפארק רעננה!

סריט

New member
ביורק- מאוד אהבתי את הגרסה האקוסטית לHUNTER

חלק מהאנשים פה כתבו שזה אלתור, כנראה שהם לא ממש בקיאים במוזיקה שלך. צביון- גיליתי מי אתה לפי החתימה שלך, אז זה שהביא לביורק את הדיסק של אביתר בנאי- http://www.youtube.com/watch?v=uvFJEepHKNY בכל מקרה, צר לי לאכזב אותך, כי לא נראה לי שביורק מתה על אביתר הוא יותר מדי גברי ולא דומה לאשה, למרות שהקול שלו בהחלט בכיוון הנכון!

צביון

New member
סריט היקרה,

ביורק מוסרת: "תודה רבה, תפוחית שלי. חשבתי להפתיע, ולעשות 'קאבר' לעצמי. אף פעם לא עשיתי קאבר לעצמי, כשאני חושבת על זה. אולי אעשה אלבום קאברים לעצמי, ואקרא לו Cover, כי אני מתה-מתה על מילים בודדות! לאמץ אותן, ולחבק אותן כמו הדובי בVH. נורא חבל לי שהקהל הישראלי לא הכיר את Hunter, אבל אולי זו אשמתי כי במקום הקרחת הופעתי עם פאה. נ.ב רציתי לדעת מי ישב בשורה מלפנייך בהופעה" ואני מוסר: "אביתר בנאי הוא החלופה הישראלית לטורי איימוס. הדיסק הראשון, בו הוא אונס את טורי[ע"ע אקדח], הוגדר כהצלחה מסחררת. אפשר להשוות את הדיסק הראשון לLE. בדיסק השני הוא עבר לאלקטרו. אנשים קראו לדיסק כשלון, ממוסחר ולא נגיש, כשבתכלס "שיר טיול" זה הדיסק הכי טוב שהוא הוציא. את זה, כמובן, נשווה לFTQH. ואז אביתר התחתן, חזר בתשובה ועשה סקס עם הילדים שלו. את זה נשווה לשאר הקרירה של טורי. את רואה? זהים!"

סריט

New member
באמת, פעם הבאה תבואי עם הכרבולת של EI

או עם איגלו. ככה יזהו אותך בטוח. ומי שישב לידי, את מתכוונת לזה עם הזקן והשלייקעס? איזה כוסון! ד"ש לסינדרי, תגידי לו שיעשה טלפון.

noosh

New member
יקירי,

אני תוהה באמת מי יכול להעריץ את שלומי בכזו צורה. אני חושבת שיש לי כמה חשדות (או אחת). בכל מקרה, יש שרשור נצל"שים בעמוד הקודם ואפשר היה להקפיץ אותו
|ס160|

למעלה