אתה סתם התחלת ישר לקלל ולא יודע למה לא חסמו אותך כי מגיע לך חסימה על זה
M man31 New member 20/7/07 #44 אתה סתם התחלת ישר לקלל ולא יודע למה לא חסמו אותך כי מגיע לך חסימה על זה
ר ראשונייה999 New member 20/7/07 #45 אולי באמת מגיע לו.. גם התגובות שלו ממש לא ענייניות..כל דבר הוא פוסל מידיית חבל!
י י ה ו ד ה ה מ כ ב New member 20/7/07 #46 חבל=\ http://www.youtube.com/watch?v=Db-fHcPP784&mode=related&search= סיימנו את הוויכוח כאן=] זה סתם קליפ שאני מקדיש לך
חבל=\ http://www.youtube.com/watch?v=Db-fHcPP784&mode=related&search= סיימנו את הוויכוח כאן=] זה סתם קליפ שאני מקדיש לך
T the scorer New member 20/7/07 #54 "זה לא יגמר לעולם........." הלו! מה אתם לוקחים את הכל קשה, קחו את הדברים בקלילות.
T TRD New member 19/7/07 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T Thierry Henry New member 20/7/07 #29 לפרוק אגודל במכות עם המפקד זה הכי אחי! עכשיו לכו תבקשו על זה גימלים...
T Thierry Henry New member 20/7/07 #37 יש לי מפקד שאוהב מכות.. בכל הזדמנות מוריד כאפות. החלטנו לקפוץ עליו אני וחבר טוב שלי. קיצר הוא תפס אותי והפיל אותי על הריצפה, האגודל נתקעה בין הריצפה לרגל שלו ופשוט נפרקה :| אה כן, הוא מהלך עכשיו עם פנס חמוד בעין כמובן שהכל היה בצחוק.
יש לי מפקד שאוהב מכות.. בכל הזדמנות מוריד כאפות. החלטנו לקפוץ עליו אני וחבר טוב שלי. קיצר הוא תפס אותי והפיל אותי על הריצפה, האגודל נתקעה בין הריצפה לרגל שלו ופשוט נפרקה :| אה כן, הוא מהלך עכשיו עם פנס חמוד בעין כמובן שהכל היה בצחוק.
X X חייל קרבי משועמם New member 20/7/07 #32 זה בקטנה הקצין שלך הלך מכות עם חייל ופרק לו את הכתף, שלח אותו לחודשיים גימלים ואחר כך הוא חזר להיות פקיד. העיקר הם אמרו למגד שזה קרא במדס
זה בקטנה הקצין שלך הלך מכות עם חייל ופרק לו את הכתף, שלח אותו לחודשיים גימלים ואחר כך הוא חזר להיות פקיד. העיקר הם אמרו למגד שזה קרא במדס