shir828

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif שיהיה לך בהצלחה! כל הכבוד

שהתמודדת עם זה

blackfield2

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

וואי. כלכך לא תיארתי לעצמי שעל זה השיר נכתב. כלכך שמחה בשבילך שהתמודדת עם זה! כלכך טוב שעכשיו את שלמה עם זה ועם עצמך!!. זה כלכך חשוב!. אוהבת רעות

איריס מ

New member
טליהיא ../images/Emo24.gif

עצוב שקרה לך מעשה אכזרי שכזה, שמחה שלמרות שלקח לך 10 שנים להוציא את זה החוצה הצלחת להתגבר ולהתמודד ולא פחות חשוב להמשיך בחייך למרות כל הקשיים והכאב, כעת נותר לי רק לאחל לך המון בהצלחה עם הסינגל המדהים הזה ומכאן והלאה שיהיו לך רק אירועים שיגרמו לך אושר ושמחה, ללא כאב

LaviDavi

New member
../images/Emo24.gifאוהבת אותך...

אני שמחה שלבסוף זה יצא החוצה ושהצלחת איכשהו להתמודד עם המעשה הנוראי הזה... השיר פשוט מקסים ועכשיו המילים מקבלות משמעות שבכלל לא חשבתי עליה! שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשי!! ואני מקווה שהבן אדם [אם אפשר לקרוא לו ככה...] הזה יקבל את העונש הגדול שמגיע לו!!

מעריצה אותך ..

אני לא ממש מוצאת מילים .. אז כל הכבוד .. ואינסוף הערכה יש לי אלייך , שיהיה רק טוב בעז"ה ..

היה לי ממש קשה לקרוא..

עצוב שאנשים מסוגלים לעשות דברים כאלה... אבל העיקר שהתגברת על הכל. שיהיה לך בהצלחה בהמשך עם הדיסק ובכלל בחיים ושרק תיהיי מאושרת
אוהבת

../images/Emo201.gif

שיר כאב אבל עם כוח הלוואי והשיר יעזור ולו במעט,ונשים שעברו דבר דומה (ויש כאלו, אני בטוחה) יאזרו עוז ואומץ וינקטו בפעולה ועשייה

נעה 124

New member
../images/Emo201.gifאוהבים אותך!

לא ממש הבנתי שעל זה נכתב השיר, וממש כאב לי לקרוא את זה. אני שמחה שבסוף התגברת, למרות שחבל שלקח לך עשר שנים...

טל ליהיא

את בחרת לחיות למרות הכל. ואיזה אומץ צריך בשביל לצאת עם הסיפור.גיבורה אמיתית. מאחלת לך מהיום רק את כל הטוב שבעולם. את מקסימה. מזל שיש לך את המוסיקה שלך. ריגשת אותי. תודה

תמרוש5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שמחה שהמשכת עם החיים והצלחת איכשהו להתגבר! את חזקה ואני מאוד גאה לראות את זה!
בהצלחה עם הדיסק!!:)

שולחת לך חיבוק ענק מלא באהבה ../images/Emo24.gif

את כל מה שיש לי לומר לך כתבתי לך במסר אהל רציתי להוסיף משפט אחרון: אם את הצלחת לצאת מזה, התגברת למרות הכל והמשכת בחיים את גדולה מהחיים!

LEEkm

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifכל הכבוד לך, באמת...../images/Emo151.gif

דרוש אמון אומץ ובגרות נפשית כדי להתמודד עם דבר כזה, כל הכבוד, אני מלאת הערכה... השיר יפה ממש, בהצלחה עם הדיסק!

Red Daniel

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין מה להוסיף. כל הכבוד לך שהתגברת על זה, לא משנה באיזה תקופת זמן זאת הייתה. בהצלחה!!!

BRANGELINA

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

הסינגל מדהים! בהצלחה עם הדיסק(מחכה לו בקוצר רוח....!!!)

Nimrod121

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

ובזאת אני מצטרף לשאר התגובות שנכתבו עד כה.

למעלה