golden tulip1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ialstrn

New member
למכללה למינהל

באמת יש שם טוב ומרצים מעולים אבל זה מאוד מאוד יקר שם- קחי את זה בחשבון! ולגבי המשפט שלך : " כנראה שאין לכם חברות. הבחורה של וורונסקי ו ח י פ ש ו ש י ת במקום לנסות לעזור מנסות להקניט אני מרחמת עליכם." זה משפט ילדותי ולא בוגר . ------------------------------------------ ללכת עם חברות אגב זה תמיד שיקול אחד אחרי אם יש שם את מה שאת רוצה ללמוד ,איכות התעודה וסיכויי קבלה לעבודה איתה, המחיר שם,המרחק מהבית ,האווירה במקום וכד'.

אין כזה דבר...

"ללמוד במכללה לבד". מכירים אנשים חדשים, זה חלק מהכיף של הלימודים. אולי כדאי שתעברי שוב על ההודעה שלך ותביני מה השתמע ממנה.

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

ברוכים הבאים
שימו
, הפורום הינו פורום *חברתי*. אנא קיראו את הודעת המנהלת על מנת להתעדכן בנושא הפורום.

LadyStyle

New member
הנדסת מערכות מידע

שלום לכם! מהו התואר הנדסת מערכות מידע, במה הוא שונה מהנדסת תכנה, הנדסת תעשייה וניהול...? תודה :)

אני חסרת אונים בין צומת מסלולים.

האם מישהו יודע מה ההבדל בין מדעי החברה-התואר המשולב התלת נושאי של `בר אילן` לבין מדעי ההתנהגות של `אוניברסיטת בן גוריון` שגם זה תלת נושאי אבל עם התמקצעות לכיוון מסויים, כגון תקשורת או משאבי אנוש. מה התואר הזה מקנה לי כתואר בפני עצמו,ושוב,בעיקר מה ההבדלים בין השניים. מה מבינהם מהווה בסיס ליעוץ בינאישי\אירגוני\פסיכולוגיה שיקומית? אשמח אם תאירו את עיני במה ראוי להשקיע. תודה מראש!!

החזקתי את עצמי עד עכשיו:

את בטוחה שקיים כזה ביטוי: "בין צומת מסלולים"? את יכולה לבחור בין מסלולים או לעמוד בצומת דרכים, אבל לעמוד בין צומת מסלולים זה קצת קשה. מזכיר את האנשים שרוצים לרקוד בחתונה ולהשאיר אותה שלמה.

Lir האחת

New member
ההודעה הקודמת שלך

כבר שורשרה לשרשור
, כיוון שהפורום הינו פורום *חברתי*. קיראי בבקשה את הודעת המנהלת על מנת שתוכלי להתעדכן בנושא הפורום.

נשמע כמו שם של שיר של שלמה ארצי.

"חסרת אונים בין צומת מסלולים/ הפלאפל בפיתה ממש טעים. בתל- אביב ישנם המון בתים/ ואני שרה לי את הנה מה טוב ומה נעים".... דאנטה (גבר, שלא הלך לאיבוד דרך מרפסת)

חכי, בימים אלו ממש אני שוקד

על יצירה אפית, שתאפיל אפילו על ה"איליאדה" וה"אודיסיאה" של הומרוס... היצירה נושאת את השם "ארקאדיאה", וגיבורה הוא לא אחר מאשר ארקאדי גאיידמאק, ובאפוס זה תוכלי לקרוא, בשירה מקצבית במשקל ההקסמטר הדקטילי, אודות קורותיו של הגיבור המהולל ארקדי ועל דרכו לצמרת מדינתנו המהוללה, כיצד קנה אותה ואת השלטון שלה, ועוד ועוד ועוד. דאנטה

koshka11

New member
דרושים

לחברת איטיצ'ר, המובילה בארץ במתן שיעורים פרטיים ולימוד מקוון, דרושים מורים מצטיינים ללימוד סטודנטים במקצועות הכלכלה,חשבונאות, מתמטיקה וסטטיסטיקה להגשת מועמדות נא להירשם דרך האתר בלבד! www.eteacher.co.il

למעלה