R R E k New member 11/7/07 #40 אלק אתה אתה מהמקטרים לפני, שמחים אחרי, אה? קלטתי אותך מזל טוב..ובכל מקרה, אל תחשוב על עתודה
O oren3110 New member 9/7/07 #22 לדעתי זאת הייתה הבגרות הכי קלה אי פעם בפיזיקה אבל כל סעיף קטן מוריד הרבה וזה די מעצבן... יש לי טעויות באיזה שתיים וחצי סעיפים...
לדעתי זאת הייתה הבגרות הכי קלה אי פעם בפיזיקה אבל כל סעיף קטן מוריד הרבה וזה די מעצבן... יש לי טעויות באיזה שתיים וחצי סעיפים...
M man31 New member 9/7/07 #24 אתם יכולים בבקשה לעלות כמה שאלות? ככה אני אראה מה הולך לעבור עליי שנה הבאה
O oneman2 New member 9/7/07 #30 גם אני עשיתי שטויות מעצבן שבבגרות כ"כ קלה ירדו לי איזה 10 נקודות בגלל שטויות קטנות...
T tomash11 New member 10/7/07 #31 אני עשיתי לפני 14 שנה בערך... והבגרות היתה ב8, לא יודע למה הגעתי בתשע, כשנותרה רק חצי שעה לסיום הבחינה ו...המורה היה בהלם שבכלל אני מנסה.
אני עשיתי לפני 14 שנה בערך... והבגרות היתה ב8, לא יודע למה הגעתי בתשע, כשנותרה רק חצי שעה לסיום הבחינה ו...המורה היה בהלם שבכלל אני מנסה.
א אחד מהעם1 New member 9/7/07 #19 מחפש קבוצה למשחק ידידות לנוער עדיף קבוצה מהפורום. הקבוצה שלי ממוקמת בראש בית TAPUZ BABY B. מספר הקבוצה: 126430
מחפש קבוצה למשחק ידידות לנוער עדיף קבוצה מהפורום. הקבוצה שלי ממוקמת בראש בית TAPUZ BABY B. מספר הקבוצה: 126430