mylight1

New member
../images/Emo7.gif טוב כנראה כל הודעה שאני פותחת עכשיו

גורמת לי סערת נפש. כי אני חדשה פה בפורום וכל מה שכתוב פה זה בדיוק מה שעובר לי בראש/בלב/בנפש פנימה אין לי הרבה מילים. אני קראתי ובכיתי. רק רציתי שתדעי שאני כרגע אולי קצת אגואיסטית ולא ממש עונה לך אבל ליבי איתך.

אותי השאלה הזו מטרידה עד היום...

אני רוצה תשובה אבל העדפתי להפסיק להטריד את עצמי עם השאלה הזו..ופתאום בתוכנית טלוויזיה הם מעלים את השאלה הזו ואין עליה תשובה וזה חוזר להטריד את המחשבה ואת הנשמה.....

קינגית7

New member
עסקת טיעון...

התרגזתי כששמעתי את החדשות הללו. לא בגלל עצם קיומן של עסקאות טיעון, כי יש להן גם יתרונות, אלא בגלל תוצאותיה של עסקת הטיעון. העובדה שגבר כה נאלח, שהשתמש בכוחו במשך שנים ובאופן סדרתי, ממשיך להנות מחופש מכלא, למרות שהוא צריך, לכל הפחות, לרצות מאסר במשך שנים רבות. נכון, מאסר על תנאי הוא עונש שנחשב מבחינה משפטית עונש לא קל, אבל זה לא עונש לאדם כזה. הוא הצליח לחמוק מעונש אמיתי. הוא גם מנסה לסלף את העבירות שבהן הוא כן הודה (עבירות חמורות) באמצעות התקשורת וכך, בשורה התחתונה, הוא חיבק וליטף, היה נשיא מכובד אוהב עמו ולכן לא קיבל עונש אמיתי, שנראה כי צדק צריך גם להראות, לא רק להעשות (כאן גם לא בטוח שצדק אפילו נעשה), בעוד המתלוננות העלומות צריכות לחיות עם המעשים שנעשו בהן, ההשפלות שספגו, ההטרדות ממנו ומחבריו ועם העובדה שהוא ממשיך להסתובב בחליפות יוקרה שנקנו על חשבון הציבור, חופשי כציפור טרף רעה. המתלוננות כנגדו והמתלוננות כנגד כל אחד שביצע עבירות מין כנגדן, הנשים באשר הן, קיבלנו מכה מתחת לחגורה. קיבלנו אותה מהמדינה שלנו וממערכת המשפט שלנו (וגם קיבלנו מהשלטון, כאשר רואים עבריין מין מורשע אמור לקבל תיק של שר בכיר בממשלה). התגאיתי לשמוע שנערכה הפגנה בככר רבין בנושא ולצערי כיוון שהייתי מחוץ לארץ, לא יכולתי להשתתף. אני שמחה שהלכת לשם, שמש.

קינגית7

New member
../images/Emo13.gif תודה, נעים לשמוע

אני חושבת שבמה שכתבתי לא הבעתי בצורה מספקת את החשש שלי מהתנהגות עתידית ונוכחית של הפרקליטות ומערכת המשפט כלפי מתלוננות.מה יהיה כשתבוא מתלוננת שמרוב שהייתה במצב של הלם, פחד, שיתוק, לא מסוגלת לזכור פרטים מדויקים על אירוע האונס?? ויש רבות כאלה, זאת יכולה להיות כל אחת. זה נורא ואיום. נורא ואיום. עכשיו, אחרי שהבנתי מעיתון הארץ שהבדלי הגרסאות של א התמצו בסוג החדירה, אני פשוט מזועזעת מכך שהפחד של מערכת התביעה מהפסד, על אף שיש תלונות ישנות, הרי הוא פגע בנשים רבות במהלך הקריירה שלו, הביא אותם להסדר טיעון כזה. כל כך הם לא סומכים על השופטים של ישראל.. אולי הם צודקים. אי אפשר הרי לסמוך גם על בתי משפט ושופטים.

לצערנו אי אפשר לסמוך על השופטים

רק לפני יומיים קראתי שסבא שהתעלל מינית בנכדתו מאז שהייתה בת 3 (והודה במעשים המיוחסים לו), קיבל עבודות שירות

קינגית7

New member
נכון ויש חוסר התחשבות כללי בקרבנות מצדם

תמיד בוחנים את מצבו של הנאשם, עברו וכמה המסכן סבל בחייו עד שהיה פשוט מוכרח, פשוט לא יכול היה לעצור את עצמו המסכן הזה מלהתעלל מינית בתינוקת, ילדה, נערה, בחורה.. פשוט רחמים... לא בוחנים מספיק את מצב הקרבן. לא לוקחים בחשבון בענישה את העובדה שהיא צריכה לפעמים גם להמשיך את חייה כשהוא בקרבת מקום (אחרי חודש, שנה, שנתיים של מאסר או בכלל בלי שירצה כל מאסר), לא מפרסמים את שמותיהם של עברייני מין מורשעים בכל מקום בו הם גרים וברשימה כלל ארצית, כדי שידעו להזהר מהם, פשוט מפקירים אותנו לטובת זכויות הנאשם... גם מצד מני מזוז היה חוסר התחשבות בולט וצורם במתלוננות. היה צריך ליידע אותן על אירועי השימוע ועל שינוי כתב האישום. לשאול את עמדתן, להסביר להן. נראה לי פגום. התנהלות פגומה מאד. שעלולה להראות לפרקליטויות המחוז בארץ שהם יכולים לנהוג כך גם במקרים לא מתוקשרים.

קינגית ברוכה השבה

אני לא חושבת שאנשים מודעים לקושי של קורבן תקיפה מינית... אבל האומץ שלהן לקום ולומר את מה שהן עברנו זה אומץ יוצא דופן,גם אם זה אחרי 10 שנים... אני שתקתי 20 שנה והאמת שעדיין לא סיפרתי הכל ויש דברים שישארו איתי ...מאוד פשוט לעמוד מן הצד ולשפוט אותן ,למה הן לא דיברו עד היום... אתמול כשראיתי אותו מתראיין לערוץ 2 התמלאתי גועל ,פושע זה מה שהוא ועוד מהסוג הגרוע ביותר אלה שעושים ואפילו לא מתחרטים על מעשיהם. היום שמעתי ברשת ב' שהפרקליט ש"סידר" את עסקת הטיעון היה צריך לעבור משרד משרד בפרקליטות כדי להסביר את מעשיו כי רוב הפקליטים בכלל לא מסכימים איתו ועם מזוז... מעניין אם זה היה קורה לבת שלו ולא לא' או כ' או א' השניה או.....כמה אותיות יש באלף בית????!!!!!!!!!!!!! והכי מעצבן אותי אנשים שתומכים בעסקת טיעון לא כי הם חושבים שהוא חף מפשע אלא בגלל התדמית של המדינה...אז ... 1.היום זה מישהי אחרת מחר זאת תיהיה מישהי שקרובה אליכם תזכרו רק שאתם נותנים יד לחוסר צדק ...לא תמיד תיהיו צופים מהצד .. 2.לקורבנות מגיע משפט צדק...אף אחד לא עושה להן טובה!!זה מגיע להן 3.אל תשכחו שאם הסדר הטיעון הזה יעבור חס וחלילה האדון קצב יחיה על חשבונכם כל החיים ועל זה נאמר "רצח וגם ירש" ועל תדמית המדינה אפשר רק להגיד שעם עסקת הטיעון הפושעת הזאת ...בעצם כבר אין תדמית רק המון בושה

הי אני כל כך התרגזתי היום על חברת הוט...

היתה לי איזה שהיא בעיה איתם והם טירטרו אותי ולא היו אמינים..חברה שמשלמים לה כל כך הרבה כסף....אבי אחותי ואני רבנו איתם על הבוקר עד הצהרים....אבל לבסוף אני יודעת שיצאתי צודקת וקיבלתי את מה שהיתי צריכה לקבל...במדינה הזו זה רק במלחמות ועצבים...פשוט חוצפה!!!!

למעלה