../images/Emo32.gif

האמת שזה רק כתיבה לשם שחרור כך שאין חובה להגיב על מה שנכתב....... אתמול כששמעתי לראשונה על עיסקת הטיעון התמלאתי זעם,המדינה הזאת פשטה רגל ויותר מכך האנשים פשטו את הרגל. הייתי אתמול בכיכר והיה נחמד לדעת לרגע קטן שאנחנו לא לבד אבל הכעס גבר על הכל,מישהו צריך לתת את הדין אייך עושים עיסקת טיעון עם ואני מצטטת"עברין מין סידרתי"?!!!!!!!!!!!איזה מן חינוך זה מקנה לילדים שאפשר לאנוס ו.....ולצאת עם עיסקת טיעון?????? אני חושבת שלראשונה בחיי אני מתביישת להיות קשורה למדינה הזאת! אתמול כששמעתי את א' הרגשתי שאני מתפרקת ולא ,כנראה לא כולם יכולים להבין ...זה בסדר אין שום ציפיה שכזאת! האמון במערכת המישפט וה"צדק" לכאורה התפוגג ... אם "כבוד" הנשיא חף מפשע אין שום סיבה שהוא לא יוכיח את חפות! אבל כנראה שבמדינה הזאת פושעים נהנים והקורבנות ,טוב הן יסבלו בשקט כי גם ככה אף אחד לא שומע את מה שיש להן להגיד! רק שמישהו יסביר אייך פושע ישאר חופשי והקורבן יהיה בכלא כל החיים שלו????? בעצם זה בכלל לא משנה להתלונן או לא אולי עדיף באמת שלא!גם לעבור אונס וגם לעבור חקירות ואחר כך להישאר עם השפלה! אני מדליקה נר זיכרון למערכת הצדק והמישפט של מדינת ישראל

לילה טוב..

אכן יום קשה למדינת ישראל.. האמת שאין לי הרבה מילים.. רק עצב וכן, גם כעס על כל העניין המביך הזה.. אבל רציתי לומר לך שקראתי.. ואני מאוד מבינה ומזדהה.. ומצרפת לך משהו שכתבתי בבולג..

צודקת מאמי...

אני גם התמלאתי זעם ובושה שאנחנו חלק ממערכת "צדק" ואני גאה לכל המפגינים....חזק ואמץ!!!! הנאנסת פשוט מסכנה..גם לעבור את ההתעללות..גם את החקירות...ואת החשדות שאולי היא משקרת....פשוט גועל נפש של התנהגות מצד המדינה!!!!

פרח75

New member
כל כך מבינה אותך

גם לי זה קשה כל כך. אני מלאה כעס ותסכול. לא להאמין איזה מסר מעבירים לקורבנות של תקיפה מינית ובכלל לכל הנשים ולכל תושבי המדינה

efratushb

New member
מצרפת הודעה לשירשור ה../images/Emo32.gif

רוצה לשתף אתכן חברותי היקרות שהיום נפרדתי מהמטפלת שלי לאחר שנתיים יחד. היא סיימה התמחות נוספת במקום שבו אני מטופלת וחוזרת לעבוד במרפאה הפרטית שלה... אין לכן מושג כמה עצוב לי, הייתה בנינו כימיה מדהימה, תקשורת נהדרת, ומי כמוכן יודעת כמה קשה למצא היום מטפל טוב... אני לוקחת חודשיים חופשה מטיפולים מקווה שאסתדר לבד במיים העמוקים. בתחילת השנה אחזור לטיפול עם מטפלת חדשה(לא מסתדר לי אפילו לחשוב על זה) אני יודעת שאתגבר ובהחלט הייתה לי הזכות הענקית לפגוש אותה קניתי לה משהו, וגם כתבתי מעומק הלב, אבל זה לא מקל ולו במעט....כרגע זה קשה... זהו.... רק רציתי לשתף תודה שאתן פה כדי להקשיב...

פרח75

New member
אפרתוש...

איפה את מטופלת? את לא יכולה להמשיך איתה במרפאה הפרטית?

אבל....

לקחת ממנה.היא נתנה ואת לקחת... את במקום אחר,יותר טוב. ולדעתי-מה שקיבלת/לקחת ממנה -ישאר אצלך תמיד ועם זה,לכי לך קדימה,יקרה ואהובה שלי... ו....מחכה לכם לשישי... חיבוק

efratushb

New member
זה נכון אבל...

זה עדיין קשה, מי כמוך יודעת מהסיפורים שלי, כמה היא הייתה משמעותית בחיים שלי. נכס אמיתי. חיבוק בחזרה...

אפוש

אני יכולה להבין את ההרגשה שלך... יש רגעים שאני חושבת שאם המטפלת שלי לא תיהיה שם .... אבל אני יודעת שיש לי זכות גדולה להכיר אותה היא גרמה לי לשינוי שאין מילים שיכולים לתאר את ההערכה שלי כלפיה... אבל עמוק בפנים יש את הידיעה שזה לא ימשך לתמיד ומה שישאר זה בעצם התהליך והקשר הנפלא הזה שאין לו תחליף.... אני בטוחה שאת תסתדרי טוב במים העמוקים לבד...אחרי שנעזרים זמן רב במצופים יש רק הרגשה שאם נסיר אותם אנחנו ניטבע אבל האמת שאנחנו מספיק מיומנים לשחות גם בלעדיהם... ואת מתוקה שלי אדם חזק ,יציב וחכם.... וכן את תתחילי טיפול עם מטפלת אחרת שאולי יהיה לך קשר אמיץ איתה לא פחות מהמטפלת הזו ואולי החיבור יהיה אפילו יותר טוב...אבל מה שבטוח הוא שזה יהיה קשר אחר שיתרום לך בצורה אחרת... אולי היא תמצא את הדרך להגיע למקומות שהמטפלת הזו לא הצליחה להגיע אליהם...

מבינה אותך...

זה לא פשוט לעזוב מטפלת שהייתה טובה עבורך.. ונכון, זה גם לא פשוט למצוא אחת חדשה.. אבל לא בילתי אפשרי.. אני חושבת שההפסקה באמצע היא צעד חכם וסומכת עליך שתיהי בסדר.. אם הטיפול אכן היה טוב, הוא הקנה לך כלים לשחות המים העמוקים.. בכל מקרה, אנחנו כאן...

קינגית7

New member
אני חושבת שזה לטובה, אפרת

למרות שלא הייתי לוקחת הפסקה של חודשיים, אלא ממשיכה את המומנטום הטיפולי. אני מאמינה שתהיי בסדר, כמו שכתבו קודמותיי.

../images/Emo16.gifלזכרו של הצדק...

כ"כ לא הוגן ואיזה דור חדש אנחנו יוצרים כאן לעזעזאל?

../images/Emo32.gifחייבת לשתף אותכן....

היום ראיתי את הפרק 174 של האלופה 2 והיה חלק שתום שאל את טוקו "שאנשים מתים...לאן הם הולכים?" זו שאלה שהסתובבה הרבה בראש שלי...ולא נתנה לי שקט כל השנה של אמי...אבל אף פעם לא אמרתי את זה בקול...ופתאום פה הוא שאל את זה...וכל כך הזדהתי...

zzebra

New member
כל כך מזדהה איתך.

בשנה הראשונה ממש האמנתי שאמי נמצאת למעלה בשמיים. שהנשמה שלה מסתובבת סביבנו כל הזמן ורואה ושומעת ומבינה. מצאתי כל מיני רמזים ואותות לכך שזה נכון ובאמת האמנתי בזה. לפני שנה כתבתי כאן את ההודעה הזו וכשכתבתי אותה בחיי שהאמנתי. מאז הרבה דברים קרו, קשורים לאמי ושלא קשורים בכלל והמון השתנה. לעיתים מאוד קרובות עולה בי השאלה הזו וכמעט כל פעם שהיא עולה אני מרגישה את הפאניקה וההיסטריה הזו במחשבה שאולי הם (המתים) פשוט נעלמים. ואין נשמה ואין שום דבר והם לא רואים ולא שומעים ובעצם קיימים רק בזיכרון שלנו. והמחשבה הזו מאוד מאוד מלחיצה אותי ומכניסה אותי להיסטריה שזה לא יכול להיות. שהיא חייבת לשמוע אותי כשאני מדברת אליה. היא פשוט חייבת. אבל בזמן האחרון אני פשוט לא מצליחה להחזיר לעצמי את ההרגשה הוודאית הזו שהיתה לי שהיא שם למעלה, בכוכבים או בשמש...

למעלה