סליחה על ההתערבות

אבל עלה בדעתך פעם לכבד אנשים מעצם היותם בני אדם? או לחילופין, מעצם היותם בני אדם מבוגרים יותר ממך? אני מנסה להבין את ההתלהמות, ומתקשה דווקא בגלל שכל הרמזים מצביעים על כך שאת בחורה אינטליגנטית. יש משהו קטן שנקרא נסיון. יש להם יתרון אדיר עליך ולו מעצם העובדה שהם היו כבר במקום שבו את עומדת כעת. אף תלמיד לא אמור לכבד מורה מעצם היותו מורה. הוא אמור לכבד אותם מעצם היותם בני אדם, בדיוק כמוהו. ויתרה על כך, משום היותם מבוגרים יותר. קצת דרך ארץ עוד לא הזיקה לאף אחד.

קודם כל, שיתחילו להתנהג כמו בני אדם

ואז יזכו לכבוד בהתאם (וכן, אני יודעת שזה לא יקרה לפני שהם יתחילו להרוויח כמו בני אדם). כמות המורים שלי שהיה להם איזהשהו יתרון עלי, קל וחומר יתרון אדיר, אז כשהיו מורים שלי או היום, מזערית. הם גם מעולם לא היו, וכנראה שלעולם לא יהיו, במקום בו אני עומדת כעת - כמעט משום בחינה משמעותית שהיא.

דנצו1

New member
../images/Emo186.gifלבי נכמר למקרא דברייך

שחצנות היא תכונה רעה!!!הצורך שלך לכתוב כמה את מוצלחת במקום לספר כמה בעלי חיים הצלת או לבקש עזרה (זו מטרת הפורום)מעיד כמה את לא מאושרת(לשון המעטה),מתוסכלת וצשועממת. אני אישית מרחמת עלייך! לידיעתך ישנם בני אדם שבחרו במקצוע ההוראה מתוך אידיאלים ללא התיחסות לגובה המשכורת.( נכון שמשכורת גבוהה יותר לא היתה מזיקה ) מעניין מי היו המורים שלימדו אותך .נראה לי שלא השלימו כראוי את מלאכתם אם זה ה"חינוך"אותו קיבלת.מעניין מה דעתם של הורייך על בתם השחצנית והבוטה שמרבה להצהיר כמה היא מולחת.האם להם את חולקת כבוד?עוזרת בעת הצורך,או שמא את מסתפקת בלהתהדר בהילת הגאון .? אני לא הייתי מתחלפת איתך בעד שום הון שבעולם!!!

עצוב מאד בעיני

שאלו אנשי החינוך בהם נתקלת בדרך. ושימי לב לשימוש בביטוי אנשי חינוך ולא מורים. אני חושבת שראוי ומישהו מהם היה טורח ללמד אותך ענווה וצניעות מהן. שחצנות לא גורמת לדבריך להישמע חזקים יותר. כנ"ל לגבי התנשאות. היו לי כמה וכמה מורים שלפחות על פי הנראה מתשובותיך, היו יכולים ללמד אותך איזה דבר או שניים, לו רק היית טורחת להאזין למישהו זולת עצמך. דברי חכמים בנחת נשמעים? אולי. אבל שום דבר מהדברים שאת אומרת לא נאמר בנחת, אלא בבוטות גסה, ובוכחנות ותוכחה, שמטרתן עד עכשיו לא ברורה לי. אם זה עושה לך טוב, תפאדל. בכיף ותהני מזה. אבל אפשר להיות חכמה וגם לא לנפנף בזה. שיהיה לך רק טוב.

Bakura

New member
מורה הוא לא הורה.

ואני אישית אף פעם לא ראיתי בהם דמויות הוריות (חוץ מהמחנכות שלי מא'-ו' שהיו באמת חמודות.
אבל לא הוריות.) אשמת המורה שהוא מפגר ולא הבין שיש לה מחזור. כאילו מה, אתה חדש בעסק? לא מבין עניין? בחורה לא חייבת להגיד לו את הסיבה אם זה מביך אותה. למורים לספורט יש כזו אטימות לפעמים.

toomuchdogs

New member
מי השווה בין הורים למורים?

אני נחרדתי מאי כיבוד האנשים המבוגרים מהתלמידים, כאילו מה??? אין יותר כבוד בין תלמיד למורה? אין כבוד בין אדם לאדם???? לאן נעלמה הסובלנות!?!??!?! אם היתה כאן אי פעם בכלל....ממש עצוב העניין הזה היא גם יכלה לבקש מהמורה ללכת לצד ולהסביר לו את העניין,לקרוא למישהו מבוגר ממך אידיוט או בפרהסיה מול אנשים אחרים זה קלון נוראי!!! על אחת כמה וכמה מורה... ונועה אני מצטערת שכך את מרגישה כלפי מורים - העניין הוא שגפ בפורום הזה יש מורים - זה מה שתאמרי להםפנים מול פנים? "נותר לי רק לבכות עליכם"? זה רק ממחיש איזה אנשים יושבים מאחורי המקלדת - או מוגי לב שמתחבאים מאחוריה או פשוט חסרי כבוד...

חלילה לא *כל* המורים

אבל הממוצע הוא אכן נמוך ומן הסתם במידה רבה בגלל המשכורות הנמוכות ובכלל האופי השוחק והלא מתגמל של המקצוע הזה. מה לעשות, יש מורים שהם באמת אדיוטים גמורים. האם נכון לומר להם את זה בפרצוף? לא בטוח, אבל בזמן מחזור... קורה. אגב, היה לי מורה לספורט ממש ממש ממש אדיוט, ומגעיל, עם יחסי אנוש גרועים יותר מן הממוצע הוירטואלי של גולשי הפורום הזה (ומי שלוקח את זה באופן אישי הוא גם קצת אדיוט, אחרי הכל, גם אני גולשת פה
).

toomuchdogs

New member
את שמה לב שכמעט בכל תגובה שלך

את מקפידה להלהיט אנשים? את באמת משועממת כמו שהבטחת...

Bakura

New member
קודם שהמורים יתייחסו לתלמידים כמו בני אדם.

תראי, אני אדם מאוד מנומס, בסך הכל. אני ממש מזדעזעת לפעמים מאיך שאנשים בכיתה שלי ובשכבה שלי מתייחסים למבוגרים מהם. _אבל_, למורה אין שום זכות לצרוח עליי סתם כי הוא עצבני. רוב המורים בכלל לא מכבדים את התלמידים שלהם.

NoKi2sh

New member
אכן!!!!!מערכת החינוך קורסת.

חארות מועסקים בה, בכיף, כשהם זוכים לתואר מחנך, כלא מגיע להם לחנך כלום, בטח שלא נוער. בכיתה י', מורה לתנך שהיה מרכז שכבה, נתן לי סטירה מול כל השכבה, כי הרגזתי אותו. הסיפור הושתק, ולא הצלחתי להתלונן עליו אפילו, למרות כלללללללללללל העדים שהיו למקרה, כי המערכת הגנה עליו. מאז איבדתי את אמוני בה.

א. זה לא היה מול אנשים,חוץ מחברה שלי

לא היה שם אף אחד,כך שזה לא קלון גדול... והמורה הזה לא רק שהוא אטום הוא גם יורד עליי לא פעם ולא פעמיים,הוא כל הזמן קורא לי שוויצרית ללא סיבה ואני לא משוויצה בזה שאני טובה בספורט!. חוץ מזה זה מביך לומר לו את זה כי אני מכירה את המורה הזה לפחות 3 שנים ואני יודעת איך הוא יגיב: הוא ילעג לי כל החיים וגם בטח יספר את זה לכל מי שאני מכירה! ואני כן הייתי סבלנית אני לא אמרתי לו ישר "מה אתה לא מבין למה אני לא משתתפת,אידיוט!",ניסיתי במשך 10 דקות לרמוז לו למה אבל הוא לא הבין... חוץ מזה הייתי ממש עצבנית ויש לי הרבה כבוד לכל המורות שלי כי הן ממש נחמדות,מורות מעולות ואנושיות (!).

לכולם!

אני ממש מצטערת על כל הריב הזה שיצא! ותודה לכולן שהארתן את עיני,באמת התחצפתי ואני מצטערת על זה!,לא התכוונתי לקרוא לו ככה,זה פשוט נפלט לי,באמת שלא התכוונתי. אני מבקשת סליחה מכל מי שהכעסתי ושוב אני מבינה למה אתם כועסים. אני יודעת שהתחצפתי,אתם מוכנים לסלוח? (ואני לא ממש יכולה לומר לאותו מורה סליחה כי סיימנו את הלימודים)

toomuchdogs

New member
את ניפלאה!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה אומר המשפט האחרון אצלך בחתימה? את מכירה את כלביית אפיקים ? את יודעת מה קורה שם לממליטנות?

כן לצערי אני יודעת

ואני מכירה סיפור אחד עצוב במיוחד על כלבה בשם בלה,אם תירצי אני יכולה לספר.אני עצלנית ואין לי כוח לשנות את החתימה P: וכן,אני יודעת שהם מטחנת גורים,אבל למדתי משם כל כך הרבה ואני אוהבת את כל החברים שרחשתי לי משם אז קצת קשה להיפרד.... חבל שהם כאלה,טוב אין מה לעשות,אני במילא לא נוסעת לשם כבר.... נ.ב תודה,אבל למה אני נפלאה?

למעלה