avia4pets

New member
../images/Emo32.gif

בואו נתפלל שגלעד שליט יגיע הביתה בשלום בקרוב

shirili

New member
משאית מלאה בעופות דרסה אדם ועכשיו הן מתבשלות

באור יהודה!! המשאית דרסה אדם ועכשיו התרנגולות מתבשלות!!

shirili

New member
הם אומרים שאם המשאית יכולה להמשיך לנסוע

אז היא צריכה לנסוע היות ומדובר בבעלי חיים ולאחר מכן לארגן את נושא החקירה לגבי האדם אשר היא דרסה.. השאלה היא אם באמת המשטקה לא תעקב את המשאית. הבחורה אומרת שצריך ללכת לשוטרים במקום ולהגיד להם שישחררו את הנהג אחרת הם עוברים על חוק צב"ח. ואם הם לא משחררים אותו אז לצלם את המשאית כולל הלוחית רישוי ומשם אפשר לפעול האלה... בינתיים צריך מישהו לגשת לשם דחוף ואני ממש לא יכולה עכשיו. המקום הוא בכביש הראשי של אור יהודה כשמגיעים מבית דגן ופונים שמאלה לאור יהודה. הבחורה בודקת אם מישהו יכול להגיע למקום ולזרז עניינים.

shirili

New member
אוי../images/Emo36.gif כולם ימותו!!!

הנהג הרג בחורה והמשטרה אומרת שהיא לא תשחרר את המשאית !!!

טון טון1

New member
../images/Emo7.gif עצוב לשמוע על הבחורה שנהרגה ../images/Emo16.gif לזכרה

מי דיבר עם השוטרים?

shirili

New member
אני !!

התקשרתי כי הכל פקוק בגלל העניין. ברור לי שזסה נורא מאוד שבחורה צריכה להידרס ממשאית וזה באמת איום ונורא אבל יש פה נפשות שעדיין חיות ולא בגלל התאונה הן צריכות למות מחנק בייסורים

תתקשרי דחוף שוב לתל"ל והשאירי לנועה את

מס' הטלפון שלך. המנכ"ל שלנו חייב לטפל בכך בדחיפות. תודה, ענת

shirili

New member
נעה מטפלת בזה אבל היא חסרת

כל אפשרות לביצוע פעולה כלשהי היא דווקא הייתה ממש בסדר היות והמשאית שייכת לחברה החברה חייבת לשלוח נהג אחר או משאית אחרת שתפנה את העופות אבל בטוח היא לא תעשה זאת אנחנו לא יודעים מאיזה חברה העופות מגיעות

noaita

New member
מקפיצה.... לא נותן לי מנוחה....

כאשר מישהו יודע איך זה נגמר (אין הרבה אפשרויות אבל בכל זאת) אנא תעדכנו. עופות אומללים שהיו אומללים כל חייהם ועכשיו הסבל שלהם מגיע לשיא, מתבשלים פשוט בעודם בחיים.

למעלה