Margarita22

New member
קורס "הערכת שווי חברות" ../images/Emo206.gif

מי שלמד את הקורס (לא משנה איפה) - ויכול לצרף מחברת של השיעורים - בהקדם האפשרי - יעזור לי בצורה שלא תאמן. תודה מראש!

SpiderMan SP

New member
שאלה..מה הם מועדי הרשמה למכלל ה?

שלום לכולם ... בנובמבר הקרוב אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לתקופה של 3 חודשים , כלומר בפבואר 08 אני חוזר לארץ . הכוונה שלי היא להתחיל ללמוד באוקטובר 08 רציתי לדעת מתי ההרשמות מתחילות ומתי הם מסתיימות ? ( הרשמה למכללות - לא נראה לי שאני אתקבל לאוניברסטיה) האם יהיה לי מספיק זמן להרשם? (בהתחשב בעובדה שאני לא יודע מה אני רוצה ללמוד אפילו)

אהלן

יש לי עבודה להגיש שאני קצת מתקשה בה וחשבתי שאולי מישהו יכול לעזור לי בשאלה: מה צריך להיות (לדעתכם) תפקידה של המדינה שלנו ביחס לחלוקת אוכל לנזקקים? ומי אמור למלא את תפ' הדאגה למזון?(שירותי הרווחה? מערכת הביטחון הסוציאלי? עמותות? הסקטור הפרטי?) תודה ויום טוב

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

שימו
הפורום הינו פורום חברתי. אנא קיראו את הודעת המנהלת על מנת להתעדכן בנושא הפורום. תודה.

dnewstudent

New member
שאלה למי שלומד במכללת ספיר בשדרות

אני מוזמנת מחר למבחן בספיר וזאת תיהיה בפעם הראשונה שאני מגיעה לשם. ואני באה דרך באר שבע בשביל להגיע איזה קו אוטובוס לוקח אותי למכללה? או מונית שירות? ובכלל כל דבר שאני צריכה לדעת. זה מבחן ידע כללי , המבחן מיון קבלה למכללה

LaLinea

New member
שאלה מטרידה לגבי שאלון הערכה עצמית

שלום לכולם יש לי שאלה: מישהו במקרה יודע מי תירגם לעברית "מדד רוזנברג להערכה עצמית"? ואם כן, האם אותו מישהו יודע מה התוקף והמהימנות שהמתרגם מצא, או מה שם המאמר והיכן ניתן להשיגו ??? תודה מראש -_^

למעלה