עניתי על הכלל

)
20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים,, רצוי עיניים כי בזה אני הכי אוהבת להסתכלל 18. חכמה או יפה?יפה,, חח 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בסביבת אנשים 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים?פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא?כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?הבחורה 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות:ארוכות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?גילוח,, אני מפחדת לעשות שעווה,אוווצ' 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור?חום 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה,למרות שאני כמעט ולא עושה :|| 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?מקלחת 1. קיץ או חורף?קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק?-נגגגגגד- 16. יום האהבה/ולנטיינס?בעעד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע?בעעעעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?עד 9. טלפוניים סלולריים?בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?תלווי איזה 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תלוי במטרה 4. עישון בקרב בני נוער?בעד, שכל אחד יעשה מה שבאלו חיים רק פעם1 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?נגד 1. אורגיות?בעעד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?עדדין לא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת?כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?לא,אווצ' 11. כססת ציפורניים?בטטח 10. התנשקת עם בת?בלי לשון 9. בכית על בן?כה 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא... 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא... חח תמיד מעיפים אותי 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? בטטח 2. התנשקת עם בן?יאאפ

1. אכלת סושי? ללאאא אני ממש שונאת דגיים :| 15 מידע כללי 15. שם: עינת 14. תאריך לידה: 13.3 13. עיר מגורים: ר"ג 12. בית ספר: מזזה משננה? גם ככה בקושי לומדת 11. צבע שיער?בלונדיני טבעיי

) 10. צבע עיניים?ירווק 9. גובה?1.70 או טיפה פחוות, לא זוכרת 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה אבל מאווהבת 5. תלמיד טובה? שאני לומדת אז כן,, חח 4. רגיש? יותר מידי 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייטיט 2. בתול? כן 1. ביישן?תלוי למי 15 אמונות 15. אסטרולוגיה?כן 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות?כן 12. אמונות תפלות?חללק 11. רוחות? חח, כן ולא 10. אלוהים? כן 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? כה 7. גורל? כה 6. מזל? כה 5. יין ויאנג?לא 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? תלוי אם זה לכל החיים 1. הפכים נמשכים?מאוווד 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עםם חברה שליי בכינו אחת לשניה על אהבה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "אתה הדבר הכיי טוב שקרה לי" ברגגע מאוד רציני ודיכאוני 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מידיד שליי 11.הנשיקה האחרונה? חבבר לשער 10. החיבוק האחרון? חבברות 9. הספר האחרון? רודף האפיפונים, אמא שלי מתתה שאני יקרא את זה,, אני בעמוד הראשון

) 8.הסרט האחרון? "רק המזל שלי" אוו משהו כזה 7. החבר האחרון שראית? חח מזתומרת? 6. הנסיעה האחרונה באוטו?לשנקין

) 5. המבחן האחרון? מטמתיקה 4. הדבר האחרון שקנית? בגד ים 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לאירוופה בחופש של שנה שעברה 2. השיר האחרון ששמעת?אני בא אליה של הכנסייה 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס קצר וגופיה, אני עכשיו איתם

) 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?עדיין לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?כמעט 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כה 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? מלא פעמים 5. בגדו באמונך?הממון 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?כה,,אבל רק לכאלו שבאמת מגיע להםם 3. הלכת מכות?כה 2. כמעט טבעת? כה 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?עםם החבר הראשון שלי, כיתה ז נראלללי 11. האהבה הראשונה? כיתה א' ילד חדש שראיתי ביום הראשון והתאהבתי 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון?כייתה ד 8. הפעם הראשונה בחו"ל? נממ, בחופש שעבר לאירוופה 7. הטסט הראשון?עוד לא 6. הבגרות הראשונה?עוד לא 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? חפיסה שלמה לא, פה ושם סיגריה 4. המילה הראשונה? חח , לא יודעת 3. האכזבה הראשונה? פפפי, קרה לי יותר מידי אני כבר לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? כמו בשאלה הקודמת 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה א 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כולם נראלו לי נורמאלים

) 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? את כולם הכרתי 9. החבר הכי שקט? אני רעשניית מאוווד, חח אין מצב שיהיה לי חבר שקט אבבל, התאהבתי בשקקט

) 8. החבר הכי עצבני? פיי, לפחות 3 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? זה שהיה אחרון 6. החבר הכי מצחיק?זה שהיה אחרון 5. החבר הכי קשוב? לא היה אחד כזזה 4. מכיר אותך הכי טוב? נממ, השנה היה אחחד 3. החבר הכי עצלן? לא יודעת 2. החבר הכי רגיש?זה שהיה אחרון 1. החבר הכי חכם?חחחח, לא קיים 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?בטטח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? יותר מידי פעמים 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? חח כה 5. גנבת מחנות? סוכריות גומי מהסופר נחשב? 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כה , ויש לי איסורי מצפון עד היום 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?כה, למישהו שממש הגיע לו 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לרקוווד, להתפרק 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?התוכנית של מה קשווור, התמכרתי 6. הספר האהוב עלייך? עיני נמר 5. חנות הבגדים האהובה עליך? נממ, לא יודעת 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אול סטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?חח, כמעט ואין לי תיקים 2. הסרט האהוב עליך? ילדות רעות, רק המזל,קליק.. ויש עוד פשוט לא עולים לי לראש... אהה וכמובן הטיטאניק 1. המשקה האהוב עליך? קווולי, מכוורה קשה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? קלסר אדוום ענד 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי שפיץ, לבשתי אתמול 5. החולצה האהובה עלייך? חומה צמודה כזאת עם אבזם 4. המחברת הראשונה שאת רואה? גאומטריה 3. הספר הכי קרוב? רודף האפיפונים 2. החלון פתוח או סגור?פתוח, חם לי 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? חח עט חמווד כזה עם ראש של ילד כחוול 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.מפתח 4.פלאפון 3.ליפסטיק,עיפרון שחור,,, כל השטויות האלו 2.מסטיק\סוכריה משהו להעסיק תפפה 1.כססף 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ברייכה ים שמש חווופש 3. סתיו: רומנטיי 2. חורף:מתחת לפווך עם שוקו

) 1. אביב: בקרוב קייץ שלושה הרגלים: 3. עישון?לא 2. אלכוהול?לפעמים, אבבל מנסה כמה שפחות 1. סקס? ללא, ממש לא הרגל שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. קוופצנית, ולא נותנת לעצמי לשקווע, לא מראה את זה תמיד צוחקת.. 1. שאני יכולה לגרום לכולם לחייך

דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אניי מאוד אוהבת לאכוול כל הזמן, אבבל אני לא משמיינה ישלי מבנה גווף רזה וגבוה

) למרוות שאפחד לא הוך לקרוא את כל זהה ,השקעעתי

)