המשך חח

12 הראשונים
12.הנשיקה הראשונה? מכחישה :) 11.האהבה הראשונה? שי. 10.הצו הראשון? טרם. 9.הדייט הראשון? מכחישה :) 8.הפעם הראשונה בחו"ל? מזמן יחסית. 7.הטסט הראשון? טרם. 6.הבגרות הראשונה? 10.5 מחשבים 5.למעשנים, החפיסה הראשונה? 4.המילה הראשונה? אבא ח 3.האכזבה הראשונה? לא מדברים על זה :) 2.שברון הלב הראשון? ^ 1.ההתאהבות הראשונה? שי.
11 החבר הכי:
11.החבר הכי מוזר?שה. 10.החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?עידן. 9.החבר הכי שקט?שאמן :) 8.החבר הכי עצבני?יובל. 7.החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?לירון. 6.החבר הכי מצחיק?רעות. שי! 5.החבר הכי קשוב? טל? 4.מכיר אותך הכי טוב?שאמן.טל 3.החבר הכי עצלן?שי \= 2.החבר הכי רגיש?יובל. 1.החבר הכי חכם?שי :)
9 התמיות הגדולות!
9.שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
8.שיקרת כדי להתחמק משיעור?
7.העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
6.תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
5.גנבת מחנות?
4.פרצת למקום כלשהו?
3.התחמקת מדו"ח משטרתי?
2.שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
1.הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?חס וחלילה!
8 עובדות
8.התחביבים שלך? כדוריד:) 7.סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים/סיינפלד. 6.הספר האהוב עלייך? מלך החומוס ומלכת האמבטיה. יש לו ערך סנטימנטלי
5.חנות הבגדים האהובה עליך? מאליבו. 4.חברת הנעליים האהובה עלייך? סקטור. יש להם ערך סנטימנטלי
3.חברת התיקים האהובה עלייך? פומה. יש להם ערך סנטימנטלי
2.הסרט האהוב עליך? הכוכבים של שלומי. (שודדי הקריבים 2- יש לזה ערך סנטימנטלי
) 1.המשקה האהוב עליך? דיאט קולה.
7 דברים בחדר שלך:
7.הדבר האדום הראשון שאת רואה? סוכריה של לב שמישו מי"א הביא לי ופרחים ששי הביא לי:) 6.הנעליים שהכי קורובות אלייך? מגפיים חומות. 5.החולצה האהובה עלייך? צהובה כזאת עם קשר בגב יפה אש:) 4.המחברת הראשונה שאת רואה? לשון. 3.הספר הכי קרוב? מלך החומוס ומלכת האמבטיה, והסיפור של הקרחת שלי. 2.החלון פתוח או סגור? פתוח. 1.הדבר הכחול הכי קורב אלייך? קופסאת אקמול.
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק:
5. טמפונים. 4. כסף. 3. שפתון של לבלו. 2. פלאפון. 1. מפתחות.
4 הדברים הכי טובים בעונות:
4.קיץ: בגדים יפים, יומולדת של שי=אילת וכאלה. 3.סתיו: יומולדת שלי:) 2.חורף: קר בחוץ וכיף בבית עם חבר אומשו. 1.אביב: פסח כנראה חח
שלושה הרגלים:
3.עישון?
2.אלכוהול? משתדלת שלא. 1.סקס?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך?
2. אמיתית:) 1. משיגה כל מה שאני רוצה ברוך ה'.
דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר.
1. אני מאוהבת נראהלי

עונה

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף יפה
18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? שקט (אבל לא תמיד, ולא יותר מ די, כי זה מכניס לדיכאון) 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? דייט אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר פרחים 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון!!! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזרה, ולא רק במכונית, גם בבית! 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? לא בעד ולא נגד 9. טלפוניים סלולריים? נגד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד! 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? אה?! 4. עישון בקרב בני נוער? נגד S: 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים: לא! 17. עישנת סיגריה? כן, ואני מעשנת מידי פעם 16. השתכרת? יאפ 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן :/ (אבל רק שתדעו שהם לא שווים את הדמעות שלנו!) 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? יאפ 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? אולי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? יאפפפפ!!! 15 מידע כללי 15. שם: חן 14. תאריך לידה: 23/11/90 13. עיר מגורים: קרית אתא 12. בית ספר: מזור 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים? כחולות 9. גובה? 1.66 8. משקפיים? לא :X 7. הורים נשואים או גרושים? לא זה ולא זה מסובך. 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? אולי 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? אולי 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן? כן 8. גן עדן וגיהנום? כן P: 7. גורל? כן 6. מזל? אולי 5. יין ויאנג? אה? 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? אולי 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? אה?! 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא שלחתי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? לא קיבלתי 11.הנשיקה האחרונה? לא הייתה 10. החיבוק האחרון? מאף אחד 9. הספר האחרון? דמי מפתח 8.הסרט האחרון? בת שש - עשרה הייתי 7. החבר האחרון שראית? אף אחד 6. הנסיעה האחרונה באוטו? ביום שני 5. המבחן האחרון? ביום חמישי שהיה 4. הדבר האחרון שקנית? כלום 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמןןןן 2. השיר האחרון ששמעת? כלום 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? חס ושלום 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? חס ושלום! 10. עברת ניתוח? כן אבל לא משהו רציני 9. שברת מראה? לצערי כן 8. היית בפיגוע טרור? לאאא! 7. ראית מישהו נהרג? לא, תודה לאל 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? אולי 3. הלכת מכות? מזמן 2. כמעט טבעת? כן, אבל לא בגלל שאני לא יודעת לשחות אלא בגלל מישהי 1. כרתו לך איבר? לא זכור לי, אולי ה' מה שבטוח ברית לא היה ולא היה יכול להיות. 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? ... 11. האהבה הראשונה? :X 10. הצו הראשון? עוד לא קיבלתי בטח בחופש :S 9. הדייט הראשון? .. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? ... 7. הטסט הראשון? .. 6. הבגרות הראשונה? ... 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? לא זוכרת 4. המילה הראשונה? אמא 3. האכזבה הראשונה? ... 2. שברון הלב הראשון? לא משנה 1. ההתאהבות הראשונה? .... 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? לא היה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אין 9. החבר הכי שקט? אין 8. החבר הכי עצבני? ... 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? .. 6. החבר הכי מצחיק? חברה: חן (לא אני, שלא תחשבו שיש לי פיצול אישי) 5. החבר הכי קשוב? חברה: חן 4. מכיר אותך הכי טוב? אף אחד 3. החבר הכי עצלן? למה חבר, שאני כזאת 2. החבר הכי רגיש? מאיה (חברה) 1. החבר הכי חכם? חברה: חן 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן, הביתה :) 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לישון, לאחרונה לקרוא, וזהו... 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אין 6. הספר האהוב עלייך? דמי מפתח! 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין כזאת 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? all star 3. חברת התיקים האהובה עלייך? :O 2. הסרט האהוב עליך? סיפור אהבה בלתי נשכח 1. המשקה האהוב עליך? תפוז טרי P: 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? נר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? של אמא שלי 5. החולצה האהובה עלייך? האחר, השחור, ברי סחרוף P: 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אני לא 3. הספר הכי קרוב? לא פה 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? החולצה שאני לובשת של הנוע"ל :/ 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. טישו חייב להיות 4. קלסר 3. 2 מחזיקי מפתחות של תהילים 2. מסטיקי 1. מים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: עלים נושרים 2. חורף: גשם 1. אביב: יום יפה שלושה הרגלים: 3. עישון? פחות 2. אלכוהול? כמעט ולא 1. סקס? :O שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. לעזור לאנשים/חיות 1. שאני נחמדה (אולי) P: דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. לא יודעת :/

עונה:)

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?לא חלק אבל לא שעיר סבא אלא באמצע, זה סקסי. 19. פנים יפות או גוף יפה?גם וגם שיהיה חינני 18. חכמה או יפה?קצת מזה וקצת מזה 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?לפעמים זה ולפעמים זה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בבית 13. רומנטי או שרמנטי?חחחחחחחח רומנטי נראלי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 1, יותר מיוחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? חח בר! מאיפה הבאת את זה? לפעמים מעל לפעמים מתחת, החלפות! 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?לא אכפת לי 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?סולידי 6. שעווה או גילוח?גילוח 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?תלוי מתי 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?למה לא?כולנו בני אדם וכולנו אותו דבר.. 1. קיץ או חורף?חורף ברור 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד..מה אכפת לי, שיהנו. 18. סקס בשירותים? לא! לא! ולא! נגד! 17. קשר בשלט רחוק?לא. לא הולך. וןאם הולך זה לא באמת קשר טוב. נגד.. 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד ברור 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? ממ. תנו לי לחשוב. 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?לאיודעת אם אני נגד או בעד זה תלוי איפה. 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא מה אני שרמוטה? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? יש מצב לא זוכרת.. 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: עינב 14. תאריך לידה: 21.2.1990 13. עיר מגורים: חור בארץ 12. בית ספר: "הרצוג" 11. צבע שיער?שטני<יש האומרים בלונדיני אבל זה לא בדיוק ככה> 10. צבע עיניים?ירוק כחול צהוב 9. גובה?165 8. משקפיים?אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?חבר.. 5. תלמיד טובה? לפעמים, תלוי באיזה מקצוע ותלוי מתי בא לי. 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? סרייטית 2. בתול? הופה עד לפה. 1. ביישן?מאוד 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לאיודעת 14. נומרולוגיה? למה לא? 13. גלגול נשמות? יש מצב 12. אמונות תפלות? לא ממש 11. רוחות? לא יודעת 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?לאיודעת 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?חחחחחחחח יאללה ישו 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים?תלוי באיזה מקרה 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חבר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חבר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חבר 11.הנשיקה האחרונה? חבר חחח 10. החיבוק האחרון? חבר 9. הספר האחרון? לפני חודש וחצי? 8.הסרט האחרון? אתמול 7. החבר האחרון שראית?חבר שלי 6. הנסיעה האחרונה באוטו?יום חמישי בלילה כשחזרתי מפלמחים 5. המבחן האחרון? 18.6 היסטוריה. נגמרררררר 4. הדבר האחרון שקנית? לאזוכרת..דיקיז? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? אוהו..פעם אחרונה היה לארה"ב והולנד, לפני שנתיים ככה.. 2. השיר האחרון ששמעת? לאזוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? בוקסר וגופיה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא טפו טפו טפו 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא חס וחלילה. 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא זכור לי יש מצב אחת קטנה.. 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן לצערי. 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? לא זוכרת, יש מצב על מישו שממש עצבן אותי 3. הלכת מכות?בצחוק רק 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?חחחחחחחחחחחחחח מזה משנה?אףאחד לא מכיר 11. האהבה הראשונה? חבר שלי.. 10. הצו הראשון? מה איתו?מתי קיבלתי? לפני שמונים שנה. 9. הדייט הראשון?:) 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל 12 7. הטסט הראשון?עדין לא 6. הבגרות הראשונה?לאזוכרת במה.. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?מלברולייט 4. המילה הראשונה? לאיודעת 3. האכזבה הראשונה? חברה 2. שברון הלב הראשון? מישו אחד. שעכשיו בדיעבד זה מצחיק. 1. ההתאהבות הראשונה? חבר שלי.. 11 החבר הכי: אתם לא מכירים אותם אז אני מדלגת. 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה, ים, חברים, הופעות, סתלבט. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?אין 6. הספר האהוב עלייך? אין 5. חנות הבגדים האהובה עליך? דיזקיז 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ג'אנספורט, אין עליהם. 2. הסרט האהוב עליך? אין 1. המשקה האהוב עליך? אין 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חזיה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולזסטאר 5. החולצה האהובה עלייך? גופיה שקנו לי לא מזמן 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין..החדר נקי ממחברות! 3. הספר הכי קרוב? אין 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? חולצה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.תחבושות 4.מראה קטנה 3.עיפרון שחור 2.כסף 1.פלאפון 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אבטיחחחח ים ובריכה 3. סתיו: אין ממש 2. חורף:הכל.הכל טוב בו. 1. אביב: נעים. שלושה הרגלים: 3. עישון?לא 2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אחראית 1. יש לי יכולת לעשות דברים מהר וזה יעיל בעבודה ובעוד דברים דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.לאיודעת.......

R h o n e

New member
עוווווווווווווווווווווווווווווווווווננננננננה

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? שעיר 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות 18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? מקלחת עם החברה 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא 18. סקס בשירותים? כן 17. קשר בשלט רחוק? כן 16. יום האהבה/ולנטיינס? כן 15. לחגוג סילבסטר? כן 14. צמחונות? לא 13. מותגים? כן 12. כפכפי אצבע? כן 11. שיחות מלב אל לב? כן 10. הפגנת אהבה בציבור? כן 9. טלפוניים סלולריים? כן 8. סקס לפני החתונה? כןןן 7. סמים? כן 6. שתיה ונהיגה? כן 5. המטרה מקדשת את האמצעים? גם וגם 4. עישון בקרב בני נוער? כן 3. שלטון דמוקרטי? כן 2. סקס במקומות ציבוריים? כןןןן !! 1. אורגיות? כן 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: רון 14. תאריך לידה: 26 במאי 13. עיר מגורים: מבשרת ציון 12. בית ספר: היובל 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? חומות 9. גובה? 148 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים ? נשואים 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? בערך 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט, לפעמים בי. 2. בתול? לא 1. ביישן? כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן?כן 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא 1. הפכים נמשכים?לא 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? סהר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "תכננתי איך להעביר את השיחה איתך" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "וואו כבודדדדדדד" 11.הנשיקה האחרונה? חודש 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? ילדי יום ראשון 8.הסרט האחרון? מת לדייט 7. החבר האחרון שראית? עמית 6. הנסיעה האחרונה באוטו? שלשום 5. המבחן האחרון? חודשיים 4. הדבר האחרון שקנית? כנסיית השכל 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? כמה שנים חח 2. השיר האחרון ששמעת? אני מאמין 1. הדבר האחרון שלבשת? שחור 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? כן 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? שנה וחצי 11. האהבה הראשונה? שנתיים 10. הצו הראשון? ממ 9. הדייט הראשון?מממ 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 1 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? לא היה 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? היה רק אחת 4. המילה הראשונה? לא יודע 3. האכזבה הראשונה? לא זוכר 2. שברון הלב הראשון? לא זוכר 1. ההתאהבות הראשונה? 5

הינה שלייי

20. גבר שעיר או חלק? אין יותר שעיר ממני
19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכמה או יפה? שאלה טיפשית....כאילו שיש שליטה על זה..
17. ספר או סרט? הצגה...? זה נחשב? כי אני לא מת על שניהם 16. רעש או שקט? שקט....אני אוהב שקט
15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? שניהם מתאימים.....מה שבא... 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטית=) 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא...רק כמה שצריך....8 שעות 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר, בנות לא באמת יודעות להיות מעל
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות, ארוכות על לק וכאלו גורם לי לסטיגמה של פריחה... 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר... 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה=) הכי כיף!!! 6. שעווה או גילוח? לא חייבת אפחד מהם 5. ריצה או הליכה? ריצה
הכי כיף....מנקים תראש... 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? בעד בעד
1. קיץ או חורף? קיץ!!! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד, רק שלא יתמזמזו ליידי...גם סטרייטים לא. 18. סקס בשירותים? לא ניסיתי, אבל בגדול לא שוללים 17. קשר בשלט רחוק? היו לי רק כאלו
זה סבבה... 16. יום האהבה/ולנטיינס? מה ההבדל? 15. לחגוג סילבסטר? כן למה לא... 14. צמחונות? כל אחד ומה שבא לו... 13. מותגים? בזבוז כסף 12. כפכפי אצבע? סבבה 11. שיחות מלב אל לב? כן.....
10. הפגנת אהבה בציבור? אהבה כן, מזמוז לא... 9. טלפוניים סלולריים? איכסה....רק כשחייבים 8. סקס לפני החתונה? לא שולל...כל זוג והאופי שלו... 7. סמים? לא רוצה....כל הזמן יש סיפורים רעים מהדברים האלו.... 6. שתיה ונהיגה? לא ולא.... 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא... 4. עישון בקרב בני נוער? לא 3. שלטון דמוקרטי?כן 2. סקס במקומות ציבוריים? רק אם המקום נטוש.... 1. אורגיות? אני אישית לא
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? לא לגמרי... 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? לא... 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן?לא 1. אכלת סושי? כן.....
15 מידע כללי 15. שם: ניב 14. תאריך לידה: 15 באפריל 86 13. עיר מגורים: מודיעין 12. בית ספר: צבא...
11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.70 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווק...=/ 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? משתדל 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? לא 1. ביישן?לפעמים 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? שטויות 14. נומרולוגיה? גם שטויות... 13. גלגול נשמות? אין 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא יודע... 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ידידה טובה.... 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאותה הידידה
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גמימנה... 11.הנשיקה האחרונה? על הלחי? אמא...צרפתית? לפני חצי שנה אני חושב....איזה סטוץ
10. החיבוק האחרון? אחי הקטן
9. הספר האחרון? לא זוכר 8.הסרט האחרון? ניראה לי...ספיידרמן 1 7. החבר האחרון שראית? כוס 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לא זוכר 5. המבחן האחרון? לפני שנתיים 4. הדבר האחרון שקנית? פחית 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנתיים לאיטליה... 2. השיר האחרון ששמעת? Manowar - Number One 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדים רגילים?... 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? קטנה, כן 10. עברת ניתוח? לפני 3 או 4 שנים 9. שברת מראה? לא....אבל מה זה משנה? 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כמו כל אחד 5. בגדו באמונך? כמו כל אחד 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? לא ניראה לי.... 3. הלכת מכות? לפני המון שנים 2. כמעט טבעת? פעם... 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? כיתה ט אני חושב 11. האהבה הראשונה? גם בגיל הזה... 10. הצו הראשון? לפני מליון שנה 9. הדייט הראשון? לא זוכר 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל שנה בספרד 7. הטסט הראשון? אפריל לפני שנתיים 6. הבגרות הראשונה?לפני 3 או 4 שנים 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?---- 4. המילה הראשונה? לא יודע 3. האכזבה הראשונה? לא זוכר... 2. שברון הלב הראשון? היה... 1. ההתאהבות הראשונה? עברה
11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כוס, היפי תמהוני עם זקן שמזכיר סיערות בייצים
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לא יודע 9. החבר הכי שקט? יואב ניראה לי 8. החבר הכי עצבני? וואו....לא יודע האמת... 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? וינסבורג, מהגן
6. החבר הכי מצחיק? כולם משעשעים
5. החבר הכי קשוב? כל מיניי... 4. מכיר אותך הכי טוב? ידידה שלי 3. החבר הכי עצלן? לא יודע 2. החבר הכי רגיש? ניראה לי אני בחבורה הכי רגיש... 1. החבר הכי חכם? הם כולם גאונים שם חוץ ממני 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לרוץ, מחשב חברים הצגות מוסיקקה הופעות 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? סיינפלד, ספיידרמן, ועוד ועוד... 6. הספר האהוב עלייך? לא יודע 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ---- 3. חברת התיקים האהובה עלייך?---- 2. הסרט האהוב עליך? לא יודע....אולי בוראט
1. המשקה האהוב עליך? מה שיש... 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? התופים שלי 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? לא בחדר 5. החולצה האהובה עלייך? של פינק פלוייד
4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לימודים
3. הספר הכי קרוב? מלבי אקספרס 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? כסא 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. מוסיקה 4. מים 3. אוכל 2. מטען 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אין גשם 3. סתיו: יפה בחוץ 2. חורף:לא כיף=( 1. אביב: נעים ומגניבויומולדת שלושה הרגלים: 3. עישון? איכסה... 2. אלכוהול? מתי שיוצא... 1. סקס? כבר לא היה הרבה זמן...
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מנסה להיות אדם טוב 1. רגיש דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. לא יודע......אני אוהב הומור שחור אםזה קשור

דורכת על יבלות הא?

21 שנה זה מספיק זמן? חח האמת שלא...מהחברה האחרונה....כבר כמעט שכחתי מה עושים בסיטואציות כאלו...

cowgirl Ms

New member
מאודמאוד

אבל באמא'שכם, בואו אחרי ה21.7 ... שגם אני אוכל לבוא.

pashut Adi

New member
נו נו נו! יבנאית קטנה!

מה עם מפעלי קיץ? אה? טיול מים!!!!!!!!!!!! אין לך זמן!!!! סתם סתם... איןסיכוי אבל שאת מפסידה את זה. זה הטיול הכי שווה בתנועה. אני בכל מקרה מציעה את אוגוסט כאופציה. פשוט אני עד סוף יולי עם קייצת ואני לא נושמת טיפת אוויר אפילו לרגע...

../images/Emo220.gifזה ברור.טיול מים זה הדבר שאני מחכה

לו. זה הסיבה שאני לא פורשמת מהתנועה(טוב לא) כה. אבל אוגוסט זה כל הטיולים=] כגון טיול מים!!!!!!!@#$% וכל שאר השיטים.אבל אפשרי גם:O

../images/Emo220.gifלי אין בעיה בכל יום(ואם זה על יולי..

אז שלא יצא בתחילת שבוע! ושיהיה אחרי 4=]) תתחילו לזרוק תאריכים?

למעלה