תודה!
ש שתיקה אחרונה New member 19/6/07 #23 ../images/Emo60.gifחחחחח נראה לי שהם עשו הפסקה לצופים כי הם לא הספיקו לצלם הכל או משהו..זה לפי מה שקראתי
../images/Emo60.gifחחחחח נראה לי שהם עשו הפסקה לצופים כי הם לא הספיקו לצלם הכל או משהו..זה לפי מה שקראתי
י ילד רע 15 New member 18/6/07 #7 קטע מהקליפ של נינט הופיע ב'נפילים' ../images/Emo41.gif הכל שם ממוחשב הרי, אז צורי אמר "טלוויזיה" והיא נפתחה ישר עם חלק מקליפ של נינט חחח
קטע מהקליפ של נינט הופיע ב'נפילים' ../images/Emo41.gif הכל שם ממוחשב הרי, אז צורי אמר "טלוויזיה" והיא נפתחה ישר עם חלק מקליפ של נינט חחח
M Mai angel המקורית New member 19/6/07 #24 אעאעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif הראו תקליפ של הראל בגיא פינססססססססס איזה מושלםםם.!!!!!!!!!!!!!!!! אני עדיין מתרגשתת הוא כזה מדהים!!!!!!! טוב אני עוד יחרוש על הקליפפ
אעאעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif הראו תקליפ של הראל בגיא פינססססססססס איזה מושלםםם.!!!!!!!!!!!!!!!! אני עדיין מתרגשתת הוא כזה מדהים!!!!!!! טוב אני עוד יחרוש על הקליפפ