WundeRKind

New member
../images/Emo32.gif

הרבה זמן לא היה שרשור אופ. אז שאלון
שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:

a k c

New member
../images/Emo109.gifאיזה תמונת נוסטלגיה../images/Emo6.gif

שיר שעושה לך טוב: כרגע.. sober שיר שעושה לך רע: umbrella
שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: BT שיר שאת מכורה אליו: BTHE
שיר עם המון משמעות בעינייך: cancer- MCR שיר שמזכיר לך חברה טובה:come clean- הילארי דאף
שיר שמזכיר לך חבר טוב: cancer שיר שמסמל לך דבר טהור: CHIVAS
שיר שמשמח אותך: יש מלא.. אבל לא עולה לי לראש
שיר שמכניס אותך לדיכאון:כל הכוכבים. שיר שמזכיר לך את הילדות: עוגה עוגה?
שיר שמתאים לבית הספר: אנחנו דור מזויין XDDD שיר שתשימי בחתונה: לא יודעת :X שיר שמשחרר לך עצבים: פוףף.. שירים מקפיצים למיניהם
שיר שמביא לך מוזה: לא יודעת שיר שמזכיר לך משהו עצוב: cancer שיר שמרגיע אותך: BT שיר שמזכיר לך מישהו שמת: cancer
שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: all star
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: לא יודעת.. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: "החדר האינטימי שלי"
חחח סתם
לא עולה לי משו בראש.. שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: - שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: אין כזה..
אני פשוט אוהבת פחות
come cleanXDDD אל תשאלו. שיר שפעם לא אהבת והיום כן: ג'ודס
שיר מסרט שאתה אוהב: ברייק
שיר מסדרה שאתה אוהב: שיא הנושא של "חברים"
שיר שמסמל לדעתך את החיים: "שיר בעיפרון"- בית הבובות. שיר שמסמל את החיים שלך: לא יודעת
שיר שנגע לך ללב: BOT
שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: cancer שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: all star
שיר שמזכיר לך חורף: "רוח רוח" ?
שיר שמזכיר לך קיץ: "בוא לים" XDDD איכס לא!!
שיר שאתה אוהב לקום איתו: מי קם עם שירים??XD שיר שאתה אוהב להירדם איתו:כנ"ל שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת:SUBG><" השיר האחרון ששמעת: Sum 41 - Still Waiting שיר שמתאים לך ברגע זה: ^^ חחח שיר אחרון שמישהו שלח לך: ^^^ >< שיר אחרון ששלחת למישהו: ממממ... לא זוכרת
שיר שמזכיר לך את אימא שלך:לא יודעת
שיר שמזכיר לך את אבא שלך: ^^ שיר שגורם לך לרצות לרקוד:ואוו.. אני עוד צריכה לחשוב על זה
שיר שמצמרר אותך:לא יודעת.. יותר נכון- לא זוכרת.. יש כזה ואני לא זוכרת איך קוראים לו.. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: כל שיר בעולם בערך
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: א-מ-ב-ר-ל-ה-!
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אני שונאת שאלוני מוסיקה, כי על חצי מהשאלות אין לי תשובות

BreakMeDown

New member
הו.גאד!

איזה חצי שעה אני על החלון הוספת תגובה ועכשיו אני בדיוק קוראת את שלך וגם לך כתוב החדר האינטימי שליD:

BreakMeDown

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר שעושה לך טוב: LostProphets- Can't Catch Tomorrow שיר שעושה לך רע: Evanescense- Hello שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Evanescense- My Immortal ולא, אני לא מתה על אוונסנס! שיר שאת מכורה אליו: Kelly Clarkson- Sober
שיר עם המון משמעות בעינייך: הממ.. Bryan Adams- Heaven שיר שמזכיר לך חברה טובה: לא שיש לי חברות טובות..>.< אבל שיהיה..XD הוו השיר Thnks Fr Th Mmrs- Fall Out Boy! חברה שלי חורשת עליוXD שיר שמזכיר לך חבר טוב: System Of A Down- Lonely Day שיר שמסמל לך דבר טהור: השירים של קלינקע
שיר שמשמח אותך: Elliot Minor- Parellel World שיר שמכניס אותך לדיכאון: Linkin Park- Valentine's Day אבל אחלה שיר!
שיר שמזכיר לך את הילדות: My Heart Will Go On- Celine Dion כשהייתי בת5 הייתי שרה אותו בלי הפסקהXD שיר שמתאים לבית הספר: במילים?D: Simple Plan- Worst Day Ever למרות שאני לא מתה על השיר הזהS: שיר שתשימי בחתונה: הממ.. Anytime-Kelly clarkson
שיר שמשחרר לך עצבים: Bullet For My Valentine- Suffocating Under Words Of Sorrow שיר שמביא לך מוזה: Hinder- Better Than Me שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Irvine- Kelly Clarkson שיר שמרגיע אותך: Bullet For My Valentine- Intro זה לא בדיוק שיר.. זאת נעימה שקטה ומרגיעה:] שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Slipped Away- Avril Lavigne שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: The Boys Of Summer- DJ Sammy שרתי בבת מצווהD: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: הממ.. לא זוכרתS: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: החדר האינטימי שלי>< סתםD: מה לי ולשיר הזה
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: לא יודעת..S: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: של בריטני
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: Have A Nice Day- Bon Jovi שיר מסרט שאתה אוהב: Hillary Duff- Someone's Watching Over Me שיר מסדרה שאתה אוהב: הממ.. של בובספוגD: בגרסה של אבריל 8-| שיר שמסמל לדעתך את החיים: Sum 41- Perfect שיר שמסמל את החיים שלך: 3 Doors Down- Here Without You כמה שהוא ישן ככה הוא נוגע לחיים שלי מכל הבחינות:\ שיר שנגע לך ללב: Avril Lavigne- I Will Be למרות שאני לא מתה עליו:\ שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: LostProphets-4:AM Forever שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Sk8er Boi-Avril Lavigne כן כן.. שיר שמזכיר לך חורף: הממ..אני לא מוצאת..=\ שיר שמזכיר לך קיץ: Maybe- Kelly Clarkson! אל תשאלו אפילו למה כי אני לא יודעתXD אולי בגלל "יה איים האטXD" שיר שאתה אוהב לקום איתו: Bon Jovi- Have A Nice Day אבל השיר שמעיר אותי- של קלינקע! סוברD: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: Breaking Benjamin- The Diary Of Jane שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: 3 Doors Down- Here Without You השיר האחרון ששמעת:Don't Waste Your Time- KElly Clarkson אתמול בלילהD: שיר שמתאים לך ברגע זה: אני בדיוק חושבת על השיר It's Not Over-Chris Daughtry שיר אחרון שמישהו שלח לך: ממ.. מש'ו של פאניק!XD שיר אחרון ששלחת למישהו:וואי.. לא זוכרת..=\ הוווו!! Breaking Benjamin- Topless שיר שמזכיר לך את אימא שלך: הממ.. Say It Right- Nelly Furtado ושוב! אני לא שומעת את השיר הזהS: אמא שומעת פופD:: צריך להשמיד את אמא
שיר שמזכיר לך את אבא שלך:עמרי בניון-ניצחת איתי הכל [אני לא מתה על השיר הזה! פשוט כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת באבא><] שיר שגורם לך לרצות לרקוד: אוהב רק את עצמי- סינרגיהXD שיר שמצמרר אותך: Because Of You-Kelly Clarkson! כן כן! למרות שזה שיר די ישן, כל פעם שאני שומעת אותו אני מצטמררת מחדש
שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:הממ.. Never Again-Kelly Clarkson עוד לא ניסיתי.. אני גם מפחדת לנסות>< שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: Rihanna- UmbrellaXD פאק! איזה שאלון קשהD: פתאום כל השירים נמחקו לי מהראש! ולא! אני לא אוהבת פופD:

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

שיר שעושה לך טוב: Since U Been Gone. וגם Aly & AJ - The Potential Breakup Song(זה השיר הכי פקאצי בעולם אבל הוא נורא מקפיץ כזה
) שיר שעושה לך רע: Beyonce - Irreplaceable
. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Sober שיר שאת מכורה אליו: כל מיי דימסבר
? שיר עם המון משמעות בעינייך: Maybe שיר שמזכיר לך חברה טובה: כנסיית השכל - למיה יש אקדח
. שיר שמזכיר לך חבר טוב: השיר של המסיבת סיום שלנו -.-. שיר שמסמל לך דבר טהור: Sober שיר שמשמח אותך: Avril Lavigne - The Best Damn Thing שיר שמכניס אותך לדיכאון: Irvine שיר שמזכיר לך את הילדות: לא יודע שיר שמתאים לבית הספר: "שלום, שלום, שלום כתה א'..." XD שיר שתשים בחתונה: מאיפה אני יודע
. מי חושב על חתונה? XD שיר שמשחרר לך עצבים: NA
. שיר שמביא לך מוזה: שום שיר לא מביא לי מוזה שיר שמזכיר לך משהו עצוב: אין שיר ספציפי שיר שמרגיע אותך: Sober שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Avril Lavigne - Slipped Away שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: אין שיר ספציפי שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: כנ"ל שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Daughtry - Home
. שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: יש שיר שקוראים לו School?
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: Carrie Underwood - Stars With Goodbye שיר שפעם לא אהבת והיום כן: Avril Lavigne - He Wasn't שיר מסרט שאתה אוהב: Mandy Moore - Only Hope שיר מסדרה שאתה אוהב: Phantom - California שיר שמסמל לדעתך את החיים: "אולייז לוק און דה ברייט סייד אוף לייף.." XD שיר שמסמל את החיים שלך: לא יודע(איך אני רואה את כולם שמים פה שירי MCR ואומרים 'החיים שלי בזבלללל
') שיר שנגע לך ללב: כל מיני שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: Avril Lavigne - Slipped Away שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Kelly Clarkson - Since U Been Gone שיר שמזכיר לך חורף: Evanescence - Lithium שיר שמזכיר לך קיץ: Paris Hilton - Stars Are Blind
שיר שאתה אוהב לקום איתו: Aly & AJ - The Potential Breakup Song שיר שאתה אוהב להירדם איתו: אין כזה שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב: "אמאאאאא הו אמאאאאא" XD השיר האחרון ששמעת: Never Again שיר שמתאים לך ברגע זה: לא יודע שיר אחרון שמישהו שלח לך: אממ..בדר"כ אני זה ששולח לאחרים. רותם שלחה לי גרסה של All That I'm Living For של אוונסנס מה-AOL Sessions. שיר אחרון ששלחת למישהו: נראה לי לליטל את Andrea Corr - Shame On You. שיר שמזכיר לך את אימא שלך: אמאאאאא הו אמאאאאא" XD(כן, עשיתי העתק הדבק
) שיר שמזכיר לך את אבא שלך: Pink Floyd - Another Brick in the wall(ככה קוראים לזה?) שיר שגורם לך לרצות לרקוד: Since U Been Gone שיר שמצמרר אותך: AIK שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: אני לא מסוגל לשיר כלום -.- שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: Umbrella ellah ellah eh eh eh

WundeRKind

New member
כן|הם סתם גרועים בלי קשר

סתם סתם
כאילו לא סתם
אבל נניח שסתם

Because Of May

New member
K, אני עונה!../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

שיר שעושה לך טוב: כל המקפיצים של קלי- SUBG, ג'ודס וכו'...
שיר שעושה לך רע: כאילו כזה שאני שונאת...? אירפלייסיבל של ביונסה ואמברלה
שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Hello-Evanescence, When You're Gone- Avril Lavigne, Desert Song- MCR
שיר שאת מכורה אליו: כל TCFSR וכל TBP של MCR וגם Desert Song של MCR וכל ברייק ובערך כל MD של קלי וכל פולן של אוונסנס
שיר עם המון משמעות בעינייך: הלו ולייק יו של אוונסנס...
שיר שמזכיר לך חברה טובה: כל השירים של FOB
שיר שמזכיר לך חבר טוב: כל השירים של אבריל
שיר שמסמל לך דבר טהור: וואי, אינלי שמץ... אולי BOY
שיר שמשמח אותך: YKWTDTGLUIP-MCR
שיר שמכניס אותך לדיכאון: אין ממש כזה... אני לא שומעת שירים מדכאים... אבל הלו ו-WYG של אבריל גורמים לי לבכות כמעט תמיד...
שיר שמזכיר לך את הילדות: אממ של נלי פורטדו-Turn Off The Lights נראלי... הייתי מזמזמת אותו בכל מקום
שיר שמתאים לבית הספר: טינייג'רס+ איים נוט אוקיי- MCR
שיר שתשימי בחתונה: הא?!
שיר שמשחרר לך עצבים: Thnk Fr Th Mmrs- FOB כי חרשו על האמאמאמא שלו!
שיר שמביא לך מוזה: בד"כ שירים של קלי....
שיר שמזכיר לך משהו עצוב: BOY והלו
שיר שמרגיע אותך: שירים שקטים....
שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Cancer- MCR
שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: לא יודעת...
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: כנ"ל...
שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: "הנה אני בא"- הדג נחש
מה, יש שם ת"א
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אין....
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: אני לא חושבת שיש משהו כזה.... אולי היום אני אוהבת פחות את כל השירים ראפ, ופעם ממש אהבתי כזה...
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: MAMA של MCR
. לוקח זמן להבין את הגאוניות שבו
שיר מסרט שאתה אוהב: ברייק ו-Crash World של הילארי דאף
שיר מסדרה שאתה אוהב: של חברים
שיר שמסמל לדעתך את החיים: אולי FLW של MCR
שיר שמסמל את החיים שלך: אין אחד כזה
שיר שנגע לך ללב: הלו של אוונסנס וקנסר
שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: הלו של אוונסנס
שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: SUBG
שיר שמזכיר לך חורף: לית'יום
שיר שמזכיר לך קיץ: We'll Be Burning/Temperature-Sean Paul
שיר שאתה אוהב לקום איתו: סובר
שיר שאתה אוהב להירדם איתו: אני לא יכולה להירדם עם שירי
שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: WTTBP, ואל תשאלו למה
השיר האחרון ששמעת: CMWYS-אוונסנס
שיר שמתאים לך ברגע זה: "הכל אני יכול בחופש הגדול..."
שיר אחרון שמישהו שלח לך: What Have You Done- וויטין טמפרטישן או משו כזה
, ממש ממזמן
שיר אחרון ששלחת למישהו: אני כבר לא זוכרת.... נראלי לרועי שלחתי משו... של MCR
שיר שמזכיר לך את אימא שלך: השירים של קווין ו-IDLY ו-TSL של MCR
שיר שמזכיר לך את אבא שלך: השירים של לד זפלין ו-FLW, הלנה ו-IDLY של MCR
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: Dance, Dance- FOB
שיר שמצמרר אותך: הלו ו-WYG
שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: כל השירים של אוונסנס, הם נורא קשים לשירה
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: אירפלייסיבל

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifטוב, עונה.

שיר שעושה לך טוב: כל השירים של קלי בערך. אבל נגיד שלא, אז Iris, אני חושבת. שיר שעושה לך רע: לא יודעת
, אין שיר שממש עושה לי "בעעע", רק שירים שאני משמ שונאת. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Iris , איי דונט וואנא מיס א ט'ינג, BTHE. שיר שאת מכורה אליו: כרגע, sober, אני שומעת אותו בלופים כל כך הרבה
. שיר עם המון משמעות בעינייך: אדיקטד, torn. שיר שמזכיר לך חברה טובה: שהייתה. "בגללך". אוף, עכשיו אני עצובה
. שיר שמזכיר לך חבר טוב: אין. שיר שמסמל לך דבר טהור: "אהבה" של דניאל סלומון. כמה פלצני מצידי
. שיר שמשמח אותך: אין לי מושג איך קוראים לו, אבל שהולך כזה wake up it's a beautiful morning... it's a beautiful day, don't let it get away... שיר שמכניס אותך לדיכאון: המון, זה אחד הדברים הקלים להכניס אותי לדיכאון. כל השירים שהם לא שמחים, פשוט. שיר שמזכיר לך את הילדות: kiss me. נראה לי זה השיר הראשון שידעתי לזהות כששמעתי ברדיו, כשהייתי בת... 5? וידעתי אותו בעל פה, ולא היה לי מושג בערך מה אני אומרת
. שיר שמתאים לבית הספר: אנוט'ר בריק אין דה וול
. שיר שתשימי בחתונה: Heaven, ללא ספק. היום בדיוק דיברתי על זה עם אחיות שלי
. שיר שמשחרר לך עצבים: listen to your heart, ואני אהבתי אותו לפני שהוא חודש
! שיר שמביא לך מוזה: שומדבר לא מביא לי מוזה
. שיר שמזכיר לך משהו עצוב: לא יודעת. שיר שמרגיע אותך: משחחר עצבים זה לא מרגיע?
שיר שמזכיר לך מישהו שמת: לא מכירה אף אחד אישית שמת, ככה ש...
. שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: אמ, איך קוראים לשיר הזה? זהו הזמן, זה היום, זה הרגע, החופש קורא לי לצאת למשהו... נו, כיתה ו' שיצאנו לחופש הגדול, היה לי ממש כייף
. וגם יש כזה שרשרת קריוקי של שרק
, שעושה לי נוסטלגיות מטורפות. שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: מעדיפה שלא לענות על זה
. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: מקום? אמ, כל השירים שאי פעם שמו לנו כחימום או כריקוד בסטודיו מזכיר לי אותו, נחשב?
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אין מקומות שאני ממש שונאת8-. שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: לא יודעת. בטוח יש איזה שיר של בריטני
. שיר שפעם לא אהבת והיום כן: לא נראה לי שיש... שיר מסרט שאתה אוהב: כל הסאונד טרק של חמישים דייטים ראשונים. שיר מסדרה שאתה אוהב: היום בדיוק חשבתי על זה בבוקר
. step by step, של אבא חורג אימא חורגת. שיר שמסמל לדעתך את החיים: לא יודעת, שאלה עמוקה מדי, נקסט
. שיר שמסמל את החיים שלך: אל תשאלו אותי שאלות קשות
. שיר שנגע לך ללב:המון. סובר ונבר אגיין למשל, הסינגלים, ממש הכאיב לי כמה שהכאיב לקלי... שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: נו, שזה רע לקלי, נחשב?
שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: תצחקו, תצחקו, אבל what dreams are made of מזכיר יל את השנה הכי טובה שהייתה לי בערך-שנה שעברה. שיר שמזכיר לך חורף: לא חורף, סתיו
. summer sunshine. זה מזכיר לי קרן שמש כזאת, שיוצאת מתוך העננים האפורים, לא יודעת להסביר את זה. שיר שמזכיר לך קיץ: "חכם בשמש ראש גדול"
. שיר שאתה אוהב לקום איתו: breakaway. הייתה תקופה שהייית קמה איתו בבוקר. שיר שאתה אוהב להירדם איתו: אני אוהבת להרדם עם "חברים", כשאני ישנה אצל אחותי ככה אנחנו נרדמות
. שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: יש בערך 20 שירים, אבל נגיד שאני צריכה לבחור אחד?... super girl, רק כי הוא ראשון בדיסק הזה עם ה20 שירים שמזכירים לי
. השיר האחרון ששמעת: שומעת כרגע, sober. הפתעה. שיר שמתאים לך ברגע זה: BTHE, חוץ מהקטע של "no I don't cry' on the outside anymore" כי... על מי אני עובדת
? שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא יודעת, אבל זה היה בטוח אור
. שיר אחרון ששלחת למישהו: אין לי שירים לשלוח
, שומעת דרך יוטיוב שירים, והורדתי רק את סובר בינתיים וכמה ראיונות, כי זה לא היה דרך האימיול. שיר שמזכיר לך את אימא שלך: לא משנה
. שיר שמזכיר לך את אבא שלך: זה לא שיר שתשמעו ברדיו, אבל זה שיר של טריפוליאים, אז לא משנה
. שיר שגורם לך לרצות לרקוד: כל שיר שאני אוהבת. שיר שמצמרר אותך: לא מצמרר, אבל גורם ל"ברר" קליל. BTHE. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: BTHE ואדיקטד. שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: בקטע של ה"אוי סתמו ת'פה" אז אמברלה נראה לי
, ובקטע המבאס, אז... "בגללך", שהיה עם החברה שלי בתחילת השאלון. הכנסתם אותי לבאסה רצינית בשאלון הזה
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

WundeRKind

New member
בוםבום../images/Emo105.gif

שיר שעושה לך טוב: Oasis- Wonderwall שיר שעושה לך רע: Unintended- Muse שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: All I know- Kelly clarkson שיר שאת מכורה אליו: Be stil- Kelly clarkson שיר עם המון משמעות בעינייך: Try- Nelly furtado שיר שמזכיר לך חברה טובה: קליפה- איה כורם שיר שמזכיר לך חבר טוב: One- Alanis morissette שיר שמסמל לך דבר טהור: You and me- Lifehouse שיר שמשמח אותך: Alone- Avril lavinge שיר שמכניס אותך לדיכאון: How to disappear completly- Radiohead שיר שמזכיר לך את הילדות: המחסן של כאילו שיר שמתאים לבית הספר: "באנו לכאן מתחת לשמיים, שניים, כמו זוג עיניים..." שיר שתשימי בחתונה: You and me- Lifehouse שיר שמשחרר לך עצבים: Losing grip- Avril lavinge שיר שמביא לך מוזה: The couch- Alanis morissette שיר שמזכיר לך משהו עצוב: That particular time- Alnis motissette שיר שמרגיע אותך: A rush of blood to the head- Coldplay שיר שמזכיר לך מישהו שמת: יהיה טוב- דוויד ברוזה שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: I'm not in love- Enrique iglesias שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: The hardest part- Coldplay שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Swolloed in the sea- Coldplay שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: Stronger- Britney spears שיר שפעם לא אהבת והיום כן: Love ridden- Fiona apple שיר מסרט שאתה אוהב: Only hope- Mandy moore שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: The tourist- Radiohead שיר שמסמל את החיים שלך: Maroon 5- She Will Be Loved שיר שנגע לך ללב: Jordin Sparks - I Who Have Nothing בעיקר בביצוע שלה שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: Mona lisa- Britney spears שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Gwen Stefani - cool שיר שמזכיר לך חורף: Thank you- Alanis morissette שיר שמזכיר לך קיץ: Lifehouse- hanging by a moment שיר שאתה אוהב לקום איתו: Jessica simpson- Angels שיר שאתה אוהב להירדם איתו: Exit music (for a film)- Radiohead שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: Across the univers- Fiona apple השיר האחרון ששמעת: Can I have A kiss- Kelly clarkson שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שמישהו שלח לך: Hidner- Better than me שיר אחרון ששלחת למישהו: Hole- Kelly clarkson שיר שמזכיר לך את אימא שלך: סיגליות- דוויד ברוזה שיר שמזכיר לך את אבא שלך: כל שר של יהורם גאון
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: My humps- Black eyed peas שיר שמצמרר אותך: The last song i'm wasting on you- Evenscnce שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: Umbrella- Rihana מה זה שיר מגניב
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: Shakira Shakira- My hips don't lie

איזו חפירה

שיר שעושה לך טוב: גידי גוב ויהודה פוליקר-יש אי שם. שיר שעושה לך רע: אבות ובנים-אביתר בנאי שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: hear me-kelly שיר שאת מכורה אליו: tuch me-the doors שיר עם המון משמעות בעינייך: Youth Group - Forever Young שיר שמזכיר לך חברה טובה: אגדה מוזרה-כנסיית השכל שיר שמזכיר לך חבר טוב: losing grip-avril lavigne שיר שמסמל לך דבר טהור: Patience-Guns N' Roses שיר שמשמח אותך: No Doubt - Bathwater שיר שמכניס אותך לדיכאון:the fray-fall away שיר שמזכיר לך את הילדות: כל שיר של פינק פלויד שיר שמתאים לבית הספר: עוד מעט-המכשפות שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: Muse - Hysteria שיר שמביא לך מוזה: Blackest Eyes-Porcupine Tree שיר שמזכיר לך משהו עצוב: אפר ואבק-יהודה פוליקר שיר שמרגיע אותך: לקטוף את הירח-כנסיית השכל שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Within Temptation - Memories שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: נגעה בשמיים-משינה שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: לעוף-היהודים שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: just-radiohead שיר מסרט שאתה אוהב: Lionel Richie - Hello שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: עד העונג הבא-המכשפות שיר שמסמל את החיים שלך: supergirl שיר שנגע לך ללב: לילות בלי מילים-ענבל פרלמוטר שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: לא היה משהו כזה כבר? שיר שמזכיר לך חורף: exit music (from a film)-radihead שיר שמזכיר לך קיץ:Californication-Red Hot Chili Peppers שיר שאתה אוהב לקום איתו:airbag-radiohead שיר שאתה אוהב להירדם איתו: you have killed me-morrissey שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: the darkness-i believe in a thing called love השיר האחרון ששמעת: king crimson-red שיר שמתאים לך ברגע זה: מרי לו [הוא יפה
] שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: Rage Against The Machine - Killing In Thy Name שיר שמזכיר לך את אימא שלך: pink floyd-Mother שיר שמזכיר לך את אבא שלך: hey you-pink floyd שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: street spirit (fade out)-radiohead שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: Alanis Morissette - Uninvited שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: יש פה הרבה להקות שחוזרות,אבל זה בגלל שלא באמת היה לי כוח לחשוב
.

SUBG

New member
אני אשכרה מילאתי הכול..

שיר שעושה לך טוב: Ironic/ Alnis Morriset שיר שעושה לך רע: Just Like Pill/ pink שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: And Im telling you / Jennifer Holiday שיר שאתה מכור אליו: Sober/ Kelly Clarkson שיר עם המון משמעות בעינייך: Who I am / Jessica Andrew שיר שמזכיר לך חברה טובה: Men In Black/ Will Smite שיר שמזכיר לך חבר טוב: Shoup up/ Blackeyedpeas שיר שמסמל לך דבר טהור: Gravity / John Mayor שיר שמשמח אותך: I love you I do/ Jennifer Hudson שיר שמכניס אותך לדיכאון: Why/ Annie Lenox שיר שמזכיר לך את הילדות: I dont wonna wait( dowson crick soundtrack שיר שמתאים לבית הספר: Thnks for the memris/ Fell out Boy שיר שתשי בחתונה: Looking Throw Your Eyes/ Leann Rimes שיר שמשחרר לך עצבים: Time After Time/ Cindy Lauper שיר שמביא לך מוזה: I believe/ Fantacia Borrino שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Dear Mr Presedent / Pink שיר שמרגיע אותך: On the Midnight train to Gergoia / Gladis Knight שיר שמזכיר לך מישהו שמת: This Aint Love song/ John Bon Jovi שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: Rules/ Shkira שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: For you/ Tracy Chapman שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Tonight I Wonna Cry/ keith Urban שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: Making Memories/ Keit Uraban שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:Understand/ Christina Aguilera שיר שפעם לא אהבת והיום כן: Hole / Kelly Clarkson שיר מסרט שאתה אוהב: Missing You / Set it off soundtrack שיר מסדרה שאתה אוהב: When you lead / Gilmor Girls שיר שמסמל לדעתך את החיים: Not ready make Nice/ dixe chicks שיר שמסמל את החיים שלך: Fallin/ Alicia keys שיר שנגע לך ללב: Fast Car/ tracy Chapman שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: I Got Money Know/ pink שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: I'll Stand By You/ The Pratenders שיר שמזכיר לך חורף: Turn To You/ Christina Aguilera שיר שמזכיר לך קיץ: We Can/ Leann Rimes שיר שאתה אוהב לקום איתו: Grace Kelly / MIka שיר שאתה אוהב להירדם איתו: Jesus take the wheel/ Carrie Underwood שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהב: Dengerously in Love/ Beyonce השיר האחרון ששמעת: Raindrops will fall/ Tamyra Gray שיר שמתאים לך ברגע זה: Maybe/ Kelly Clarkson שיר אחרון שמישהו שלח לך: Give Me One Reason/ Tracy Chapman שיר אחרון ששלחת למישהו: Up To Mountion/ Kelly Clarkosn שיר שמזכיר לך את אימא שלך: Mama/ boystoman שיר שמזכיר לך את אבא שלך: I Will alway Love YOu/ whitney Houson שיר שגורם לך לרצות לרקוד: My love/ Justin Timberlaike שיר שמצמרר אותך: A House Is not Home שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: Living on a prayor/ John bon Jovi שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: רוצה בנות/חובבי ציון.

SUBG

New member
קלי ניראת פה נורא!

אבל אניקה נראת פה פצצה.. רק לפני כמה זמן הבנתי שזאת שמופיעה בסרט Dreamgirls ("נערות החלומות")

למעלה