zoomap!!!

מאיוש33

New member
../images/Emo32.gif zoomap!!!

מישו מכיר את האתר?? למי שלא מכיר: זה אתר שרושמים בו את העיר והכתובת ואז מראים תמונה של הבית שלך!! הם פשוט עברו כל בית ובית בארץ וצילמו אותו ! בקיצור אתר שווה כניסה!! אזז....אתם יכולים לכתוב את הכתובת שלכם ואז אנשים אחרים יראו את הבית שלכם!! הכתובת שלי: ראשון לציון, קריית גנים, בית הערבה, 8 (אל תשימו לב, הם עיוותו את הבית שלי! הם צילמו אותו מפרופיל לא טוב!)

chen010189

New member
מכירה את זה../images/Emo3.gif מראה חצי מהבית שלי

מלא עצים מכסים אותו

Bar391

New member
חחח ניכנסתי :)

איזה מגניבבבבבבב זה!! כשמראים את הבית שלי אז הם צילמו גם את האוטו שלנו חחח

porky169

New member
זה בכלל לא נכון!../images/Emo134.gif

הם לא עברו בית בית עובדה שאין את המושבים הקטנים כמו המושב שאני גר בו

נועמופ

New member
הם לאט לאט משתכללים.

פעם לא היו הרבה ערים גדולות, אבל עכשיו הם עברו לישובים וכאלה, אז אולי יום אחד הם יגיעו גם למושב שלך!

mikeys barking

New member
../images/Emo12.gif

וזה אפילו מהזמן הקרוב! השכנים סידרו את הגינה רק לפני איזה חצי שנה O: [או שיש לי פגם רציני בזכרון
]

Hawkgirl

New member
לבית שלי אין תמונה XDDDDD

בגלל שהבניין שלנו חדש(האמת לא ממש, הוא בנוי כבר שנה O: ) אז עוד לא הוסיפו אותו XD אבל התמונה שהכי קרובה לבניין שלי, היא התמונה שצירפתי XD אם תסתכלו לצד שמאל של התמונה, זה הבניין שאני גרה בו, אבל בתמונה הוא עוד רק בבנייה XD בניין של 17 קומות, ואלו שגרים בקומה 17 זה פנטהאוזים(או איך שכותבים את זה XD ) כך שיש להם עוד קומה בבית, אז אפשר לומר שזה בניין של 18 קומות OO" ודרך אגב, מאיוש, לא נראה לי שזה טוב שתפרסמי את הכתובת שלך בפומבי O: לא בגללנו, אבל האינטרנט זה מקום פרוץ וחופשי לכל עובר אורח O:

חח פסחו על הבית שלי חחח >

למרות שהוא קיים יותר מ20 שנה חח כל הבתים ברחוב מוצגים מלבד הבית שלי חחח אני חסוי בית :)

למעלה