YNET קנו את
?

OpenYourEyes

New member
אויש הבחילה הבחילה ../images/Emo5.gif

אם הציון שלי באיזשהו מבחן בערבית היה מעל 13 זה היה נחשב הצלחה

Roger man

New member
לא ידחו את הבגרות, חודש לפני זה

מאוחר מידי כבר בכל בתי הספר יש תאריכי מתכונות ממש לא יסכימו לשנות אפילו אם כל איש במדינה ירצה.

pRimaVeriTaVIV

New member
גיליתי את זה לפני כמה חודשים ../images/Emo6.gif

יש דבר כזה עם עוד אתר, NRG אאל"ט

המחשב קם על הצד הטוב הבוקר

וזה הסתדר.. למרות שהוא לא באמת הלך לישון..

shir828

New member
הכנתי חתימה של קרן../images/Emo9.gif

תגידו לי מה דעתכם בבקשה
זה מה שיוצא בארבע בלילה/בוקר

מימונה ושירה ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo155.gif

סניף חדרה של תנועת הנוער `מכבי צעיר` מזמין אתכם לאירוע שרים למען החיים - ערב כשרונות צעירים שמטרתו תרומה למימון טיפולים של חולת סרטן. כדי לדעת עוד ולהתרם למאמץ הכנסו כבר עכשיו לפורום מכבי צעיר ועזרו להציל חיים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1487&msgid=96650913
חוגגים מימונה: מקבצי מתכונים, מנהגים ומופלטות בערוץ האוכל http://www.tapuz.co.il/food בברכת חג שמח לכלל הגולשים!
תפוז
אנשים

יומולדת עצוב../images/Emo16.gif

לאה שלי היום היינו צריכים לחגוג לך יומולדת... אני זוכרת את יום ההולדת 70 שחגגנו לך, זה היה אחד הימים הכי מאושרים בחיים שלי, כל כך נהניתי. 5 השנים שהיו לי הזכות להיות חלק מחייך, היו כמו מתנה שאין שווה ערך לה. את היית רב החובל שלי, מהרגע בו נפגשנו, כשאותן דמעות ואותו כאב קישרו בינינו לנצח. את היית לי אור כשראיתי רק חושך, את היית התקווה, כשלי לא הייתה כזאת ואז את עזבת...
אני זוכרת את המכתב שכתבתי לך והייתי אמורה להביא לך אותו ביום שישי והחלטתי לחכות ולהביא לך אותו לבית החולים ביום ראשון... וכבר לא זכיתי להביא לך אותו, אותו יום ראשון נורא ב-12.11, בו מסכי הטלוויזיה הראו את תמונתך עם מסגרת שחורה.
אותו יום קשה שהלכנו לכיכר ולא הייתי מסוגלת אפילו לעלות אלייך הביתה ולנחם, כי הייתי זקוקה כל כך לנחמה בעצמי. ולמחרת כשעמדתי כחלק ממשמר הכבוד ליד ארונך בכיכר הדמים ועמדתי ולא החזקתי מעמד והתמוטטתי, כי לא יכולתי לדמיין שאת שם בתוך הארון, את שתמיד ראית גם בשבילי את חצי הכוס המלאה ואת אינך.
ומשם נסענו להלוויה בהר הרצל, המקום שלא העזתי לדרוך בו מעולם, מעולם לא עברתי ליד הקבר של יצחק עד היום בו קברו אותך. אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול. איך ישבתי שם ליד המצבה ולא יכולתי לקום, זה הכה בי פתאום, פתאום ראיתי בפעם הראשונה את השם של יצחק על האבן ו.... לידו את השם שלך ו.. אין לי מושג איך קמתי בכלל.. אם לא כל אותם צלמים שתקעו בי את הפלאשים בלי הפסקה, הייתי בטח ישנה שם.. לידך.. בפרידה האחרונה. ומשם השבוע ההוא, השבוע שישבתי שבעה, ממש ישבתי שבעה, הייתי כל השבוע אצלך בבית עם המשפחה שלך ואני זוכרת שלא יצאתי החוצה כמעט.. ישבתי במטבח, לא יכולתי לראות את כל האנשים שבאים לנחם. כל "גדולי" האומה... הרגשתי שאת רק שלי ולא רציתי לחלוק את הכאב הזה עם אף אחד. כמעט שבע שנים עברו מאז אותו בוקר רע ועדיין כשאני שומעת את השיר רב חובל, אני יודעת כמה שהוא עלייך.. ואף אחד לא יבין. וכשאני שומעת את "הסתיו בלעדיו", אני לא מצליחה לעצור את הדמעות. אני רואה אותך בימייך האחרונים כשהשמיעו לך את השיר לראשונה ואני פשוט מתגעגעת.. מתגעגעת נורא
הו רב חובל, אמי שלי, זרועי תתמוך ראשך סיוט הוא לראותך פתאום נופלת על סיפונך רב החובל אינו עונה שפתיה חוורו אילמות היא לא תחוש מגע ידי, היא לא תתן לי אות. אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת עוגנת הספינה לבטח, המסע הושלם נוצחו כל סכנות הדרך, כל אימי הים כשבנמל קהל יצהל, אני אצעד אבל על הסיפון עליו נפלה אמי, רב החובל.

אכן יום הולדת עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

אני בטוחה שהיא נשארה בליבך הזכרונות הטובים למרות שהיא כבר לא עימנו שולחת לך המון

למעלה