which Lost will you be?

DDN

New member
לא, אבל אני כנראה טמבל וטוב לב

אם כי מעצבן.

DIDGIN

New member
נצל"ש: שירשור חוויות מביגור

ממה שהתרשמתי הנוכחות של הפורום בכנס הייתה דלילה (ספרתי אותה על אצבעות יד אחת), ולא יצא לי לקרוא כאן הרבה מילים טובות על הכנסים לדורותיהם. בגלל הביקוש הזעום החלטתי שלא צריך עץ עצמאי ועדיף לשרשר לעץ OFF כלשהו. לי זו הייתה הפעם הראשונה בכנס והיה מאוד כיף, מאוד עזר שאני גר לא רחוק משם ונסעתי הביתה באופניים בין סבבים כדי לאכול משהו. הנחיתי שני משחקים שהצליחו מעל ומעבר למצופה: קודם כל, שניהם היו בתפוסה מלאה. אחרי הראשון (LAB 78) אחד השחקנים אמר לי שזה המשחק האחרון שהוא משחק בארץ ושהוא יזכור אותו כמשחק נוסטלגי. התברר גם שבמהלך המשחק השני (Jeen-g וכרטיס הגישה) רמות הסרוטנין במוחו של אחד השחקנים עלו מעבר למותר (המחשב אמר ככה). יצא לי לשחק רק במשחק אחד, לארפ בשם "חתונת הדמים" שעסק בתככים פוליטיים בין בתי אצולה. אני חייב לציין שככל שאני משחק ביותר לארפים פוליטיים הסגנון הולך ומתחבב עלי. חוץ מזה גם השתתפתי בשתי סדנאות. הן היו מעניינות אבל נראה לי שבעתיד אני אלך יותר על משחקים, הם חסרו לי. אגב, מהניסיון שלי עם כנסים עד עכשיו נתקלתי רוב הזמן במשחקים טובים ובמנחים רציניים. אולי זה סתם עניין של מזל, אבל אני חושב שרמתם של המשחקים בכנסים היא גבוהה יותר מן התדמית שיצאה לה.

משנה לשנה כולם משתפרים

גם הארגון, גם המנחים שמגיעים, ששומרים אתם על קשר. השחקנים היו מאז ומתמיד הבעיה :)

למעלה