What's Up Dok?

נעמקה19

New member
באמת יש לה קול מתוק בטירוף ../images/Emo7.gif

אני מתחרפנת מהקול שלה!@!$#^%)+_POI%#$@

למה חשמלית?

ולאח שלי יש חשמלית... ועוד איזה שנה(נקווה) הוא יחסוך מספיק לגיבסון.... ואז גם לי תהיה חשמלית
(החשמלית שיש לו עכשיו)

R o n 2 5 6

New member
עונה../images/Emo9.gif

1)איך עבר השבוע?סבבה
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע?הרמקולים שלי הלכו
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?הפרק של המשחק ששלייפר הבקיע גול ועובד עשה גול עצמיXD
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?בהחלט
6)למה היה קשה לחזור בעיקר?בקושי עשיתי פעילות גופנית בחופש והיה קשה לי קצת בשיעור ספורט
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?יש תיכנונים
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה?לא הולך
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?לראות את הפיינל פור עם החברים שלי ולהתכונן למבחן בתנ"כ
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)לא,ואשמח לצפות
11)היו לכם עבודות לפסח?כן
12)נשארו לכם?לא
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)אני יותר אוהב את ליאן,אם כי היא בוכה כל הזמן!
14)מה הדבר האחרון שאכלתם?במבה
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)ש.ב בגיאומטריה
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?לא
17)ולורטיגו?לא
18)ולאולטרסאונד?
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)שיהנו!
20)אתם הולכים למסיבות?פעם ב...
21)אתם יוצאים לפאב?נופ
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)כמה חברים מתנחלים אצל מישהו וכשיש מזג אוויר טוב עושים על האש
23)למה אתם הכי מחכים?לל"ג בעומר
ולמחר
24)מה הציפיות מהשבוע הבא?שיהיה נורמלי
25)מה הציפיות שלכם מריוטר?שתמשיך להיות כמו שהיא?
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת)שתהנה בטיול השנתי?(או שזה עוד שבועיים?:S)
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?מדוכדך טיפה
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)אני אשמח
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?אני עוד יותר אשמח!
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש??
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?עייף ומשועמם.
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?"איך אומרים ברוסית?כאילו דה"

o r t a l13

New member
עונה ../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

1)איך עבר השבוע? חביב ביותר. 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע?לא משהו ספציפי. 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?לא שומעת. 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?אממ, אני לא זוכרת בדיוק איזה פרק.. אבל.. את זה של המשחק [אם זה היה השבוע בכלל]. 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?קשה מינוס. 6)למה היה קשה לחזור בעיקר?לשירותים של בית ספר [לא שמישהו נכנס לשם, כן?]. 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?ברור. 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? כן, לשל רמת גן. 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?לא לעשות כלום. 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)מה?. 11)היו לכם עבודות לפסח?כל מיני.. ושורשים. 12)נשארו לכם?רק קצת מהעבודת שורשים. 13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)אוסקר. 14)מה הדבר האחרון שאכלתם?בורקס. 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)ראיתי יומטוב, ועכשיו אני חוזרת. 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?לא. 17)ולורטיגו?לא. 18)ולאולטרסאונד?לא. 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)נחמד. 20)אתם הולכים למסיבות?כן. 21)אתם יוצאים לפאב?לא. 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)מסיבות בלאגנים.. 23)למה אתם הכי מחכים?ל..? 24)מה הציפיות מהשבוע הבא?שיהיה כיף. 25)מה הציפיות שלכם מריוטר?שתיהיה.. 26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת)כנ''ל. 27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?מצב רוח טוב. 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)אני אשמח בשבילה. 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?כנ''ל. 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? 31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?טוב מאוד. 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?כן.

chen010189

New member
היום זה קורה!!!!!!!!!!!

היום!!!!!!!! היום!!!!!!!! היום!!!!!!!! היום!!!!!!!! קולולולולו!!!!!!

נעמקה19

New member
גם את קמת מוקדם היום? ../images/Emo6.gif

אני קמתי בשש וחצי בבוקר כי לא יכולתי לישון XD

מתכונת בפסקל זה בעע../images/Emo5.gif

1)איך עבר השבוע? סבה,הרבה עומס אבל בסדר... 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? הקלטה של חברה שלי שרה
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?הקולות שהמחשב מוציא 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?.... 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?כה
6)למה היה קשה לחזור בעיקר?מתכונות... 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?כה,ללמוד
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה?נופ. 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?ללמוד למתכונת בפסקל ביום ראשון 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)לא
11)היו לכם עבודות לפסח?וואאא..המון 12)נשארו לכם?כן
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)..... 14)מה הדבר האחרון שאכלתם?טופיפי 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)נכנסתי לפורום
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?לא 17)ולורטיגו?לא 18)ולאולטרסאונד?לא 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)לא
20)אתם הולכים למסיבות?אה,לא ממש.... 21)אתם יוצאים לפאב?נופ 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)חברות,בעפולה אין מה לעשות
23)למה אתם הכי מחכים?לסוף הלימודים 24)מה הציפיות מהשבוע הבא?פחות עומס 25)מה הציפיות שלכם מריוטר?אה....
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת)אה....
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?עייפות 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)וואו,מגניב..מזל טוב[?]
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?כנ"ל 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש?
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?סבבה ואת? 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?לא ממש... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Super Chuly

New member
בוקר טוב

1)איך עבר השבוע? לחוץ ביותר 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? That's When I'll Love You של אסלין 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? שום שיר 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? האמת שעוד לא ראיתי את פרקי השבוע (כשיש זמן ומשעמם לי אני משלימה בויאודי, בלי לחץ) 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? לא, כי לא חזרתי לבצפר 6)למה היה קשה לחזור בעיקר? לעריכה 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? לא ממש, הצעות מישהו? 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? לא, יש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות עם הכסף שלי 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? ללמוד להיסטוריה עד שהמוח ינזל לי מהאוזניים 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) לצערי כן... התקף לב, מישהו? 11)היו לכם עבודות לפסח? לא, רק שני סרטים לסיים 12)נשארו לכם? בערך... זה מסובך להסביר 13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) נטשה 14)מה הדבר האחרון שאכלתם? אני אוכלת עכשיו כריות וניל (בוקר טוב לי) 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) הגבתי לשירשור הספר מחזור 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? לא 17)ולורטיגו? לא 18)ולאולטרסאונד? ולא 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) שיערתי לעצמי... אבל למה שאני אוכל אותה בגלל זה? 20)אתם הולכים למסיבות? לא ממש 21)אתם יוצאים לפאב? לא יצא לי עוד- אבל כשיהיה זמן- זה בתכנון 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) סרט, חברים, מסתובבים סתם חברי מעש, או כמובן- "מאנצ'יז", שזה מין מסעדה שתמיד בסוף אנחנו מסיימים שם את הלילה, איכשהו... 23)למה אתם הכי מחכים? ללהיות אחרי כל הבגרויות והמתכונות... חופשיה כמו הרוח... 24)מה הציפיות מהשבוע הבא? להצליח ללמוד כמו שצריך למתכונת בהיסטוריה 25)מה הציפיות שלכם מריוטר? שתמשיך להיות כזאת חמודה! 26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) שתשאר כמו שהיא תמיד! 27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? עייפות 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) אני אברר למה אף אחד עוד לא שלח לכיוונה אמבולנס חירום 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? כנ"ל 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? סביר להניח שאני אקלוט שאני עודני ילד (ה), ילד(ה) שכולו(ה) בסרט... 31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? נהדר (צינית) 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה? לא, אני הולכת לחרוש ליהי :)

Rioter

New member
הלוואאא

1)איך עבר השבוע? מצויין, מלבד היום בביה"ס שקצת נהרס המצברוח, אבל עדיין טוב
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? דולזי
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? אף אחד
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? אני לא צופהב באלופה
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? כן, אבל שמחתי לחזור
6)למה היה קשה לחזור בעיקר? כי התרגלתי להיות ערה עד מאוחר מאוד
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? יאפ
*חיוך זדוני שרק בודדים מכם יבינו*
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? ישמצב לדפשמוד ורוג'רווטרס, אבל אני לא בטוחה. מה שכן - לפחות שלוש הופעות של שלמה ארצי.
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? הממ, יוצאים, כרגיל.. אבל אני חוזרת מוקדם, כי מחר יש לי טיול על הבוקר
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) היי היי, הסרטון לא הסעיר אותי
אני נסערתי רק בגלל התגובה שלך! (והוא הבהיל אותי
!)
11)היו לכם עבודות לפסח? המון
12)נשארו לכם? דווקא לא
אני חושבת X:
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) נטשה פדידה-זליג. (וואטדהפאק.)
14)מה הדבר האחרון שאכלתם? קינדרדליס, שמצאתי בתיק אחרי שחזרתי מביה"ס X:
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) הממ, להתכונן לראיון שידיד שלי החליט לראיין אותי
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? לא אוהבת מועדונים, המוני ומגעיל
17)ולורטיגו? לא
18)ולאולטרסאונד? לא (עדיין לא
)
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) עכשיו אני יודעת.
20)אתם הולכים למסיבות? לא, לא אוהבת (כאילו, מסיבות - הכוונה למועדונים וריקודים. אז לא. לכל השאר כן, מן הסתם.)
21)אתם יוצאים לפאב? לא אוהבת
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) יוצאת עם חברים לשבת איפשהו
23)למה אתם הכי מחכים? ליום שלישי-רביעי
24)מה הציפיות מהשבוע הבא? הופעה של ידידים שלי בפטיפון בת"א ביום שישי, ומשהו נוראנורא מהנה ביום העצמאות D:
25)מה הציפיות שלכם מריוטר? *מחפשת משהו שנון להגיד ולא מוצאת*
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) היא יודעת. *אהמשוקיאהמ*
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? כייפי
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) אז אני לא אופתע. X:
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? אז אני כן אופתע
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? אז אני אודיע לך.
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? סביר
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה? מקווה.
חןןןןןןןןןן.

למעלה