הלוואאא
1)איך עבר השבוע? מצויין, מלבד היום בביה"ס שקצת נהרס המצברוח, אבל עדיין טוב
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? דולזי
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? אף אחד
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? אני לא צופהב באלופה
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? כן, אבל שמחתי לחזור
6)למה היה קשה לחזור בעיקר? כי התרגלתי להיות ערה עד מאוחר מאוד
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? יאפ
*חיוך זדוני שרק בודדים מכם יבינו*
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? ישמצב לדפשמוד ורוג'רווטרס, אבל אני לא בטוחה. מה שכן - לפחות שלוש הופעות של שלמה ארצי.
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? הממ, יוצאים, כרגיל.. אבל אני חוזרת מוקדם, כי מחר יש לי טיול על הבוקר
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) היי היי, הסרטון לא הסעיר אותי
אני נסערתי רק בגלל התגובה שלך! (והוא הבהיל אותי
!)
11)היו לכם עבודות לפסח? המון
12)נשארו לכם? דווקא לא
אני חושבת X:
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) נטשה פדידה-זליג. (וואטדהפאק.)
14)מה הדבר האחרון שאכלתם? קינדרדליס, שמצאתי בתיק אחרי שחזרתי מביה"ס X:
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) הממ, להתכונן לראיון שידיד שלי החליט לראיין אותי
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? לא אוהבת מועדונים, המוני ומגעיל
17)ולורטיגו? לא
18)ולאולטרסאונד? לא (עדיין לא
)
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) עכשיו אני יודעת.
20)אתם הולכים למסיבות? לא, לא אוהבת (כאילו, מסיבות - הכוונה למועדונים וריקודים. אז לא. לכל השאר כן, מן הסתם.)
21)אתם יוצאים לפאב? לא אוהבת
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) יוצאת עם חברים לשבת איפשהו
23)למה אתם הכי מחכים? ליום שלישי-רביעי
24)מה הציפיות מהשבוע הבא? הופעה של ידידים שלי בפטיפון בת"א ביום שישי, ומשהו נוראנורא מהנה ביום העצמאות D:
25)מה הציפיות שלכם מריוטר? *מחפשת משהו שנון להגיד ולא מוצאת*
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) היא יודעת. *אהמשוקיאהמ*
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? כייפי
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) אז אני לא אופתע. X:
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? אז אני כן אופתע
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? אז אני אודיע לך.
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? סביר
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה? מקווה.
חןןןןןןןןןן.