chen010189
New member
../images/Emo32.gifWhat's Up Dok?../images/Emo32.gif
חחחח, אל תתייחסו לכותרת
אני פשוט התגעגעתי לסיכומי סוף השבוע שהייתי עושה פעם. אז הנה אחד מגיע שוב והפעם בגרסת בטה מעבר לשבוע האחרון! וכמובן שאחרי שאתם עונים אתם מוזמנים להתייחס אל השרשור הזה כאל שרשור
, ככה גם סימנתי אותו. 1)איך עבר השבוע? 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? 6)למה היה קשה לחזור בעיקר? 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) 11)היו לכם עבודות לפסח? 12)נשארו לכם? 13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) 14)מה הדבר האחרון שאכלתם? 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? 17)ולורטיגו? 18)ולאולטרסאונד? 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) 20)אתם הולכים למסיבות? 21)אתם יוצאים לפאב? 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) 23)למה אתם הכי מחכים? 24)מה הציפיות מהשבוע הבא? 25)מה הציפיות שלכם מריוטר? 26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) 27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? 31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?
חחחח, אל תתייחסו לכותרת