What's Up Dok?

chen010189

New member
../images/Emo32.gifWhat's Up Dok?../images/Emo32.gif

חחחח, אל תתייחסו לכותרת
אני פשוט התגעגעתי לסיכומי סוף השבוע שהייתי עושה פעם. אז הנה אחד מגיע שוב והפעם בגרסת בטה מעבר לשבוע האחרון! וכמובן שאחרי שאתם עונים אתם מוזמנים להתייחס אל השרשור הזה כאל שרשור
, ככה גם סימנתי אותו. 1)איך עבר השבוע? 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? 6)למה היה קשה לחזור בעיקר? 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) 11)היו לכם עבודות לפסח? 12)נשארו לכם? 13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) 14)מה הדבר האחרון שאכלתם? 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? 17)ולורטיגו? 18)ולאולטרסאונד? 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) 20)אתם הולכים למסיבות? 21)אתם יוצאים לפאב? 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) 23)למה אתם הכי מחכים? 24)מה הציפיות מהשבוע הבא? 25)מה הציפיות שלכם מריוטר? 26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) 27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? 31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?

../images/Emo180.gifעונה

1)איך עבר השבוע?נחמד
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? לא שמעתי מוזיקה כל כך
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?לא שומעת
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?מה אנחנו פורום האלופה?
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?אני חזרתי אחרי חופשה פלוס יומיים
6)למה היה קשה לחזור בעיקר?לטקס שערך 3 פעמים רצוף
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?כן!
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה?לא,
הילי
בארץ וזה מה שחשוב!!!
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?להתכונן למבחן באנגלית
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)לאאאא
11)היו לכם עבודות לפסח?כן מ-ל-א
12)נשארו לכם?לא סיימתי תוך יומיים החלטתי להקדיש לשיעורים יומיים ולהפתר מהם
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)נטשה
14)מה הדבר האחרון שאכלתם?טוסט
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)אכלתי טוסט
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?ממש ממש לא
17)ולורטיגו?כנ"ל
18)ולאולטרסאונד?כנ"ל
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)שיהיה להם בכיף... מרחמת עליהם
20)אתם הולכים למסיבות?לא
21)אתם יוצאים לפאב?אני בת 13.5!
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)מטיילת, נפגשת עם אנשים
23)למה אתם הכי מחכים?לדעת מה הילי חשבה על הציור!
24)מה הציפיות מהשבוע הבא?שיהיה כיף ושיגיע מהר יום שישי הבא כי יש מפגש תלמה יליני
25)מה הציפיות שלכם מריוטר?למה שיהיה לי ציפיות ממנה
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת)כנ"ל
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?מצב רוח נחמד
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)שיהיה לה בכיף.. מה אכפת לי...
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?כנ"ל
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש?אני אקרא למי שכתב את השיר שישנה אותו קצת
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?נחמד
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?ללמוד למבחן באנגלית זה להנות??!!--ל-א ליהי לאב הילי

chen010189

New member
לא יודעת, חחחח, מוזר לי

את נשמעת עצבנית היום, בכללי לא סתם שאלתי אותך אם את כועסת עליי בטוחה שהכל בסדר?

ממש לא שאלת../images/Emo6.gif

אני לא עצבנית ממש ולא אדישה ולא צינית(חוץ מהכותרת) סתם משעמם לי ועוד כמה דברים..

chen010189

New member
אמרתי ששאלתי אותך

אה, לא יודעת, נשמעת עצבנית היום
טוב העיקר את במצב רוח

XDD באגס באני ../images/Emo6.gif ../images/Emo185.gif

1)איך עבר השבוע? היה ספפה.
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? שום שיר,רציתי לשמוע את "בשבילך" של אביב גפן,אבל לא יצא לי
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? "ילדות רעות" (טוב מה..רואים שידור חוזר)
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? אממ..אין פרק ספציפי..עדיין אין פה בדיוק מתח מתח,אבל הסוף של היום היה מותח.
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? כן..אבל לא נורא...עוד קצת קצת ועוברים את זה..
6)למה היה קשה לחזור בעיקר? התרגלתי להיות בבית כל הזמן..לקום מאוחר..(למרות שאצלי מאוחר זה 09:30 XD)
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? כנראה שכן...הולכים להסתובב בבימות.
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? לב"ש לא בא אף אומן
בא לדימונה.....
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? אממ..אני חושב שכמו תמיד...להשתעמם.
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) לא..
11)היו לכם עבודות לפסח? היה כמובן את השורשים (לא מבין מה כולם חושבים שסה קשה..סה דווקא דיי קל...) ומשהו קטן בלשון
12)נשארו לכם? נופ.
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) ליאן..עדי משחקת יותר טוב אותה..
14)מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ...פלאפל.
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) גלשתי באינטרטנט,ולפני זה ראיתי האלופה (בVOD..בסוף העלו ת'פרק לפני השידור..)
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? בטח! שלא..
17)ולורטיגו? כמובן כמובן..
18)ולאולטרסאונד? בטח...
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) לא
אולטרסאונד
20)אתם הולכים למסיבות? נופ.
21)אתם יוצאים לפאב? נופ.
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) נופ.
23)למה אתם הכי מחכים? לכלום..
24)מה הציפיות מהשבוע הבא? שיקרה בו משהו
25)מה הציפיות שלכם מריוטר? אין..
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) כנ"ל..
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? שמח..הייתי דיי שמח השבוע.
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) לא ממש יזיז לי..אבל בעיקרון אם זה יקרה,אני לא יצליח לקרוא ת'הודעה..אז זה לא יזיז לי..
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? כנ"ל
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? אני אתאבד..
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? בדיכי אחרי השאלון המגעיל הזה
(סתאם,הכל בצחוק)
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo175.gifעונה!../images/Emo175.gif

1)איך עבר השבוע?נחמד
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע?"אז אם אתה.." מכתב פרידה של רוני
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?סוכריה
של רוני
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?את של היום
לא, לא בעצם את כולם!! האלופה שולטת (אבל השמינייה גם)
!
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?מ-א-ו-ד-! אבל עשיתי גשר
6)למה היה קשה לחזור בעיקר?סתם..כי אני לא אוהבת שיעור חשבון
ומדעים
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?נופ
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה?לא..
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?המפ. אנלי ממש, אה, כן! אני ישנה אצל חברה
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)לא, לא העזתי
11)היו לכם עבודות לפסח?כן |:
12)נשארו לכם?נופ D:
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)נטשה. ליאן נודניקית...
14)מה הדבר האחרון שאכלתם?שניצל D:
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)המפ. סיימתי לצפות בהאלופה
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?לא
17)ולורטיגו?הא
18)ולאולטרסאונד?הא
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)לא
20)אתם הולכים למסיבות?לפעמים
21)אתם יוצאים לפאב?לא |:
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)בסינמה סיטי
23)למה אתם הכי מחכים?ל...(?)
24)מה הציפיות מהשבוע הבא?שיוסיפו עוד אייקונים לתפוז D:
25)מה הציפיות שלכם מריוטר?שלא יהיו לי יותר שיחות יבשות איתה במסנג'ר
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת)שתבין שהיא במבהטובטרולולולו
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?שמחה מהאייקונים D:
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש?אז:
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?שהאייקון הזה:
חמודי!, אה, וקלטתי, רק עכשיו [
] שהשם "חמודי" זת'ומרת השם של התנין(נון?) של ג'וזף אידיוטי
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?נראה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ShIr LoVe RoNi

New member
עונהD:

1)איך עבר השבוע?מצוין
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע?עולם דיגיטלי של רוני
3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?ילדות רעות
4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?את הפרק של היום![17]
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?מאוד
6)למה היה קשה לחזור בעיקר?לשיעורי אנגלית
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?לא בטוח
8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה?יכול להיות שלהופעה של רוני, ברמת גן
9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?לא יודעת
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)העדפתי שלא
11)היו לכם עבודות לפסח?שורשים
12)נשארו לכם?לא
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)ליאן
14)מה הדבר האחרון שאכלתם?עגבנייה
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)אכלתי עגבנייה
16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?לא
17)ולורטיגו?לא
18)ולאולטרסאונד?הא?
19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)ת'אמת, לא ידעתי
20)אתם הולכים למסיבות?לא יודעת..
21)אתם יוצאים לפאב?לא
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)
23)למה אתם הכי מחכים?לכלום
24)מה הציפיות מהשבוע הבא?כיף כיף כיף!
25)מה הציפיות שלכם מריוטר?
26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת)שתמשיך להיות מתוקה וחולה על אדית
| גזוז|27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?סבבה:]
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)אני אשמח בשבילה
29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?כנ"ל
30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש?הא?!לא הבנתי
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?סבבה
32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?יש מצב הודגש באמצעות מדגישומטיק

"ביביביביביבי די כבר עם הביבי הזה"

חחח סתם היום ראיתי את הפפרק של הפיגמות ..
1)איך עבר השבוע? עבר מהר..
2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע?אממ..כל מיני..לא משהו ספציפי.. 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו?לא שומעת.. 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע?אממ..משחק הכדורגל..המחצית השניה..לא זוכרת במספר.
5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט?כן..מאוד.. 6)למה היה קשה לחזור בעיקר?לערבית..הכל התבלבל ליי...
7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות?אממ לא.. 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה?איזה אמנים באים לארץ?! 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב?שיעורים עבודת שורשרים להתכונן למבחן..בקיצור הולך להיות מזהה כיףף
10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר)לא,אני מפחדת.. 11)היו לכם עבודות לפסח?כן. 12)נשארו לכם?חוץ מלנקות את החדר שלי לא
13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם)נשטה.. 14)מה הדבר האחרון שאכלתם?שקס ואז בוטנים
15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון)ראיתי האלופה. 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים?לא.. 17)ולורטיגו?לא. 18)ולאולטרסאונד?כן..סתם לא.. 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!)למה אכלתי אותה?!ושיהיה להם בכייף.. 20)אתם הולכים למסיבות?תלוי איזה
21)אתם יוצאים לפאב?לא
22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים)חברות קיניון אולי סרט ואולי לישון.. 23)למה אתם הכי מחכים?לטיול השנתי שלנו. 24)מה הציפיות מהשבוע הבא?לגמור את העבודת שורשרים. 25)מה הציפיות שלכם מריוטר? אמממ לא יודעת.. 26)מה הציפיות שלכם מנעם?(היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) אמור להיות לי צפיות?!
27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע?רגילה כזאת..לא יודעת.
28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!)אני איהיה מאושרת בשבילה..אבל היא כבר פגשה אותה[אצלי בחלום
] 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי?גם לה אני איהיה מאושרת!! 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? אפשר הסבר?! 31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו?כמו שברגשתי התחלה,רעבה..חח סתם שעבר עליי שבוע משעמםם.. [לראות את כל הפרחות מהבית ספר מרחלות איך עבר עליהם החופש,על גי'נסים..וכל הדברים האלו
] 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה?אם אתם קוראים לשיעורי בי ועבודת הנאה אז כן..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעמקה19

New member
אהוי! ../images/Emo175.gif

1)איך עבר השבוע? בהתחלה, נורא. אחר כך השתפר... לאט לאט... עד שהיום אני פשוט מאושרת. 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? California Dreaming 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? 16 Going On 17 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? אנלא רואה האלופה 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? מאד קשה 6)למה היה קשה לחזור בעיקר? כי הביה"ס שלי מכניס אותי לדיכאון. 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? בהחלט D::::: 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? רציתי ללכת, אבל בסוף לא 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? לא יודעת 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) לא, יש לי סיוטים מכאלה דברים :| 11)היו לכם עבודות לפסח? רק במתמטיקה :) 12)נשארו לכם? אני חושבת שלא 13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) ראיתי רק פרק אחד, ואני מעדיפה את נטשה. 14)מה הדבר האחרון שאכלתם? ביצה מקושקשה D: 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) אמרתי לאחותי לעוף מהחדר XD 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? נופ 17)ולורטיגו? לא XD 18)ולאולטרסאונד? XD 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) חחחחחחחחחחחחח 20)אתם הולכים למסיבות? פעם הייתי הולכת עכשיו לא. 21)אתם יוצאים לפאב? לא 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) מתנחלת אצל אופיר ורואה חברים או יוצאת לסרט XD 23)למה אתם הכי מחכים? לסופשבוע 24)מה הציפיות מהשבוע הבא? שיהיה יותר טוב 25)מה הציפיות שלכם מריוטר? שתמשיך להיות מותק כמו שהיא 26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) מה הציפיות שלי מעצמי XD? אממ... שאני יותר אשקיע בדברים שאני צריכה להשקיע בהם. 27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? הדיכאון 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) הייתי מתה? 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? הייתי מתחרפנת משמחה XD 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? חחחחחח
31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? חביב בהחלט. עוד מעט הסדרה כנפיים, אז אני חושבת שהלב שלי עומד לצאת מהמקום :) 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה? יאפ!

nWkobi

New member
חנו'ש זה עם C בסוף ולא K ../images/Emo13.gif

1)איך עבר השבוע? מצוין! 2)על איזה שיר חרשתם עליו השבוע? לא חרשתי על שיר מסוים. 3)איזה שיר אתם שומעים עכשיו? לא שומע. 4)בגלל ש'השמינייה' נגמרה, לצופי האלופה: איזה פרק הכי אהבתם השבוע? 5)היה קשה לחזור אחרי חופשה של שבועיים כמעט? אני חופשי תמיד
6)למה היה קשה לחזור בעיקר? לכלום. 7)כבר יש תוכניות ליום העצמאות? יש, ולך? 8)ידוע שהרבה אמנים מתכננים לבוא לארץ בחודשים הקרובים, אתם מתכננים ללכת להופעות? אם כן, איזה? לא ממש. 9)מה התכנונים לסוף השבוע הקרוב? שום דבר מיוחד. 10)צפיתם בסרטון הרוחות שהסעיר את המדינה? (חחחח רק אותי, את ליהי ואת שיר) לא... 11)היו לכם עבודות לפסח? מה זה?
12)נשארו לכם? הא? 13)לצופי האלופה: נטשה או ליאן פדידה-זליג? (שתהיה בריאה, איזה שם) 14)מה הדבר האחרון שאכלתם? בייג'לה של מאפיה. 15)מה הדבר האחרון שעשיתם? (לפני שהתחלתם לענות על השאלון) דיברתי עם חברים במסן(ועדיין מדבר) 16)יש מחר מסיבה באומן17 בת"א, אתם הולכים? לא. 17)ולורטיגו? לא. 18)ולאולטרסאונד? לא. 19)אתם יודעים שהשמות מלמעלה זה שמות של מועדונים שכמה פרחות מהשכבה שלי הפכו אותם לבית השני שלהם? (אכלתם אותה!) את אכלת אותה...אני יודע את זה, תרתי משמע
20)אתם הולכים למסיבות? לא. 21)אתם יוצאים לפאב? לא. 22)איך אתם מבלים את סוף השבוע? (כשאתם מבלים) תלוי עם מי. 23)למה אתם הכי מחכים? למפגשפורום בחיפה!
24)מה הציפיות מהשבוע הבא? שיהיה לפחות כמו השבוע הזה 25)מה הציפיות שלכם מריוטר? שתמשיך להפגין(תחשבו על הכינוי שלה באנגלית ותבינו)? 26)מה הציפיות שלכם מנעם? (היא בדיוק שלחה לי הודעה, אז הייתי חייבת) שתפגוש את אדית? 27)מה מצב הרוח שבלט אצלכם השבוע? מצב רוח טוב. 28)מה אם תגלו שנעם פגשה השבוע (הוא עוד לא נגמר) את אדית חצור? (אני אמרתי משהו? ממש לא! אתם מדמיינים!) אני אשמח בשבילה 29)מה אם תגלו שכנראה גם דולזי? וגם בשבילה,למרות שלדעתי היא כבר פגשה את אדית,או שאני מתבלבל? 30)מה אם תגלו שהמחר עוד לא שולם, החיפושים אחר האושר ואין מצב שמישהו מוכר את החופש? דברים ידועים... 31)ולסיום:איך אתם מרגישים עכשיו? מצוין. 32)אתם הולכים להנות מסוף השבוע הזה? כמו שליהי
הייתה אומרת - אינדיד!

chen010189

New member
אה, וואלה

חחחחח, שכחתי וחיפשתי בגוגל כדי שלא יהיו פאדיחות וזה כתב לי עם K. מסתבר גוגל סתומים יותר ממני בקטע הזה

למעלה