Topic

שרימפי

New member
../images/Emo32.gif Topic

שרשור אוף טופיק;כאן ניתן לשרשר הודעות ומודעות שאינן עוסקות בהכרח בנושא הפורום ו/או אינם מצדיקות פתיחות הודעה ראשית חדשה בפורום. נ.ב השרשור על רעידת האדמה לא ישורשר מכיוון שלמרות שהוא לא ממש עוסק בנושא הפורום, הוא עדיין יחסית טופיקי ומעניין מידי בשביל ה
.

היום בתפוז... מתחילים לאהוב ../images/Emo99.gif

הערב ב-20:00 פורום שירה וכתיבה יוצרת מארח את המשוררת אגי משעול. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו.
העיתונאית דנה פלג תשוחח איתכם הערב ב-18:00 בנושא כתיבה ככלי לצמיחה וריפוי בפורום "להדליק אור בעבודה".
אנחנו שמחים להציג בפניכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם לרגל יום האהבה שיחול ב-14/02/04. תוכלו למצוא שם המלצות וטיפים לקראת יום האהבה, אפשרות לשלוח גלויית ברכה לאהובים שלכם ואפילו להציע נישואין בהפתעה דרך האתר!!!

סקר קטן (קטן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)

בעיקר בשביל להכיר אותכם. לא חובה לענות על הכל אתם יודעים. 1. מה המוטו שלכם בחיים?: 2. מה השיר שלדעתכם מתאר אותכם הכי טוב?: 3. איך התמודדתם עם הרעידת אדמה? 4. יש פרסומת שאתם אוהבים? 5. יש לכם תוכנית נוסטלגיה מצויירת שאתם אוהבים? איזה? 6. באיזה דרך מכאיבה הייתם רוצים להרוג את ג. יפית אם בכלל? 7. הייתם רוצים לחזור לתקופה אחרת ביים שלכם? איזה? 8. הייתם רוצים אח תאום? 9. יש לכם אמונות מוזרות/אמונות תפולות/WHATEVER? 10. איזה דברים מצחיקים אותכם? 11. מה הדרך הכי טובה לעודד אותכם? 12. צטט שורה יפה של שיר 13. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? 14. ספרו חלום מעניין שלכם 15. לסיכום, מה אתם רוצים להגיד לאומת ישראל?

16 פלוס

New member
|הדגש| אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|סדגש|

1. מה המוטו שלכם בחיים?: לחיות את הרגע 2. מה השיר שלדעתכם מתאר אותכם הכי טוב?:perfect של simple plan 3. איך התמודדתם עם הרעידת אדמה?צחקתי ועשיתי שטויות-בחפיף 4. יש פרסומת שאתם אוהבים? של ml שהגברים מתנשקים
5. יש לכם תוכנית נוסטלגיה מצויירת שאתם אוהבים? איזה?המומינים 6. באיזה דרך מכאיבה הייתם רוצים להרוג את ג. יפית אם בכלל?להראות לה את הפרסומות של עצמה 7. הייתם רוצים לחזור לתקופה אחרת בחיים שלכם? איזה?כן, שהייתי תינוק ולא עשיתי כלום חוץ מלישון ולאכול-החיים הטובים 8.הייתם רוצים אח תאום? לא 9. יש לכם אמונות מוזרות/אמונות תפולות/WHATEVER?בטח-כל מיני שגעונות שלי 10. איזה דברים מצחיקים אותכם?כמעט הכל 11. מה הדרך הכי טובה לעודד אותכם?רק כמה יכולים ויודעים איך-סורי שמור במערכת 12. צטט שורה יפה של שיר-"בוב הבנאי מצליח לתקן, בוב הבנאי כן, כן, כן!!! 13. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?חיפושית, חומייני, זבוב, דבורה 14. ספרו חלום מעניין שלכם-אני שוכב עם אחת הידידות הכי טובות שלי-ואני בכלל הומו פחחחח 15. לסיכום, מה אתם רוצים להגיד לאומת ישראל?מתי כבר תלמדו מטעויות מתי

אוהב ת'שאלונים האלה..מעביר ת'זמן../images/Emo13.gif

1. מה המוטו? הממ..עם כל רגע לא מנוצל שעובר, עוברת הזדמנות אחת ויחידה בלתי ממומשת. 2. מה השיר שמתאר אותי הכי טוב? אה..Love of a lifetime של LifeHous..טוב, השיר לא מתאר ספציפית משהו, הרעיון הכללי של השיר עושה לי טוב
3.איך התמודדתי עם הרעידת אדמה? אה...נחמד..הוציאו אותנו מבי"ס שעה אחרי שהיא התרחשה? 4. פרסומת אהובה? של הנס קפה, אחת שהיתה פעם. 5. תוכנית נוסטלגיה מצוירת..סדרה מחו"ל שאין פה
6.מי זאת ג.יפית לעזאזל!? 7.תקופה אחרת בחיים שלי? כן...גיל 7-8..הכל היה כל כך פשוט, בלי ציפיות מאף אחד 8.יש לי. 9.אמונות תפלות..בעע..יש לי ת'שטויות שלי. 10.אוהו! כמעט הכל מצחיק אותי! 11.הדרך הכי טובה לעודד אותי? מחובק ושינה טובה...(שניהם באותו הזמן..חח) 12. שורה משיר.. With every kiss, our love is like brand-new And every star up in the sky Was made for me and you 13.הדבר הכי מוזר שאכלתי? בונזו, זבוב...תולעים(איכ) 14.חלום מעניין...שלא נדע מצרות
15. מסר לאומה! אין לי

TwelveEyes

New member
מה לא עושים בשביל לבזבז 20 דקות...

1. מה המוטו שלכם בחיים? Malo mori quam foedari - "אעדיף למות לפני שאסבול חוסר-כבוד כלפיי", בתרגום מאוד חופשי. 2. מה השיר שלדעתכם מתאר אותכם הכי טוב? Terror של My Ruin. 3. איך התמודדתם עם הרעידת אדמה? בסדר. בעיקר שמחתי שהיא לא הייתה רצינית. 4. יש פרסומת שאתם אוהבים? אם יש, אני לא יכולה להיזכר בה כרגע. 5. יש לכם תוכנית נוסטלגיה מצויירת שאתם אוהבים? איזה? אוי, יש המון!
6. באיזה דרך מכאיבה הייתם רוצים להרוג את ג. יפית אם בכלל? הזקנה הזו לא שווה שאשב ואמציא דרכים יצירתיות להרוג אותה. 7. הייתם רוצים לחזור לתקופה אחרת בחיים שלכם? איזה? כיתה י"א. תכל'ס אחלה תקופה... 8. הייתם רוצים אח תאום? אולי בשביל שיגועים... אבל באופן כללי? לא, לא חושבת. העולם לא מספיק גדול בשביל 24 עיניים ^__^ 9. יש לכם אמונות מוזרות/אמונות טפלות/WHATEVER? לא ממש. 10. איזה דברים מצחיקים אותכם? ציניות כשהיא מבוצעת כהלכה, לואי דה-פינס, מל ברוקס, פיטר סלרס, טרי פראצ'ט, מונטי פיית'ון, דאגלס אדאמס - קומדיה בריטית בכלל - משפחת סימפסון... בחיים בעיקר מצחיקה אותי שנינות של אנשים. 11. מה הדרך הכי טובה לעודד אותכם? לגרום לי לחייך. וזה קשה מאוד לפעמים... 12. צטט שורה יפה של שיר: 13. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? תה הודי. יותר שתיתי את זה מאכלתי, אבל אני לא מצליחה להיזכר בשום דבר מוזר שהיה מאכל. 14. ספרו חלום מעניין שלכם: רק אחד? היה לי אחד ביזארי למוות אתמול, אבל אני כבר לא זוכרת אותו
15. לסיכום, מה אתם רוצים להגיד לאומת ישראל? אתם החוליה החלשה. שלום!

TwelveEyes

New member
נו, שכחתי ציטוט משיר:

"Men are mere mortals who are not worth going to your grave for." מתוך Diamonds are Forever של שירלי באסי ה-דיווה ^___^

הו!

מל ברוקס הוא בהחלט אליל. במיוחד הסרט "רובין הוד גברים בגטקעס" שזה בערך הסרט הכי קורע שנוצר אי פעם. מל ברוקס הוא גאון. וגם טרי פראצ'ט טוב.

עונה לסקר שלי

1. מה המוטו שלכם בחיים?: הקונה מטטה. 2. מה השיר שלדעתכם מתאר אותכם הכי טוב?: "חלב שאי אפשר ללכת ערומים" בדיוק מה שאני חשבתי... 3. איך התמודדתם עם הרעידת אדמה?: נכנסתי לפאניקה בהתחלה
, חשבתי שהבצפר עומד להתמוטט. 4. יש פרסומת שאתם אוהבים?: כן...את כל הפרסומות של ESCAPE ואת הפיסומות של האגודה לתרבות הדיור ("אתם חייבים לשים פה מעלית") ואלה של מנה חמה. 5. יש לכם תוכנית נוסטלגיה מצויירת שאתם אוהבים? איזה?: המון! ארתור, פינקי והמוח, פרה ותרנגול... 6. באיזה דרך מכאיבה הייתם רוצים להרוג את ג. יפית אם בכלל?: אוי שמעתי על מכשיו עינויים כשה שיש מכונה קטנה בגודל של אגס ומכניסים אותה לתחת ואז זה נפתח בתוך הגוף וקורע את המעיים! שווה
7. הייתם רוצים לחזור לתקופה אחרת בחיים שלכם? איזה?: כן, זאת של ז' ח' דווקא הייתה מאוד נמדה... 8. הייתם רוצים אח תאום?: כן...ותאומה זהה כי זה הכי כיף... 9. יש לכם אמונות מוזרות/אמונות תפולות/WHATEVER? 10: העולם הבא, סיאנס, טלפתיה, הילות. איזה דברים מצחיקים אותכם? בדיחות של איש אחד הלך הלך הלך כפית. וגם תחרות מבטים. 11. מה הדרך הכי טובה לעודד אותכם? להצחיק אותי. 12. צטט שורה יפה של שיר: אני שונא אלימות אבל מה את אשתי...זה נשמע לם סתר אבל זה לא. 13. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?: אני אוהבת תירס מקופסא עם מלח וספגטי עם קטשופ ומלח ואכלתי פעם לחם עם שוקולד וחמאת בוטנים. ותפוח עם שוקולד. 14. ספרו חלום מעניין שלכם: זה היה כשהייתי קטנה וראיתי הוגו. חלמתי שאני הולכת במקומו על פסי רכבת ואז רכבת באה מאחורה ודורסת אותי. (אל תראו הוגו!) 15. לסיכום, מה אתם רוצים להגיד לאומת ישראל?: ירקות זה רצח!

featherhead

New member
יההה, שאלון..

עוד הזדמנות לחשוב ולדבר על עצמי! 1. מה המוטו שלכם בחיים?: מה שלא הורג אותך- מצחיק אותך 2. מה השיר שלדעתכם מתאר אותכם הכי טוב?: לא ממש מתאר, אני פשוט מזדהה איתו ביותר מדי מקרים וסיטואציות שבהן אני נוכח- PJ Harvey - The Faster I Breathe The Further I Go 3. איך התמודדתם עם הרעידת אדמה? היה משעשע- זה היה שיעור חופשי (אם ככה קוראים ל"היי, בואו נבריז כולנו משיעור ספורט") ובגלל שהיינו בכיתה ואני השתעשעתי עם השולחנות כולם חשבו שזה הייתי אני, עד שפרצופי התעוות באימה וזעקתי: "בואו נברח, סתומים!!". די נלחצתי, אבל נרגעתי מהר מאוד:) 4. יש פרסומת שאתם אוהבים? כן, יותר מדי, אבל אני לא מצליח להיזכר עכשיו.. 5. יש לכם תוכנית נוסטלגיה מצויירת שאתם אוהבים? איזה? ברור- המומינים 6. באיזה דרך מכאיבה הייתם רוצים להרוג את ג. יפית אם בכלל? אין לי ממש משהו נגדה, רק שתפסיק לחייך. 7. הייתם רוצים לחזור לתקופה אחרת בחיים שלכם? איזה? לא ממש, וזה לא שעכשיו כל כך טוב לי.. פשוט, עדיף.. עכשיו:) 8. הייתם רוצים אח תאום? ממש לא.. פוי. 9. יש לכם אמונות מוזרות/אמונות תפולות/WHATEVER? כן- אחרי כל התעטשות אני מושך באוזן ימין שלי. סטיה? יכול להיות. 10. איזה דברים מצחיקים אותכם? הכל, בעיקר מילים. 11. מה הדרך הכי טובה לעודד אותכם? אני ממש לא יודע. אולי פשוט לנסות להצחיק אותי..?
12. צטט שורה יפה של שיר זה יותר מדי ארוך, פשוט תשמעו את השיר i'm a cuckoo של בל וסבסטיאן *מדכא* 13. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? שוקולד מריר עם 78 אחוזי קקאו. זה היה משונה ומטריד. 14. ספרו חלום מעניין שלכם ה-סיוט שהיה לי כשהייתי קטן- אני יוצא מהבית ורואה רכבת מרחפת באוויר, כשמתוכה יוצאים צללים בצורת בני אדם ומתחילים לירות בי ובמשפחה שלי. 15. לסיכום, מה אתם רוצים להגיד לאומת ישראל? בני אדם, יכול להיות הרבה יותר גרוע.

או או אני רוצה לענות! ../images/Emo13.gif

1. "אין דבר העומד בפני הרצון" חוץ מהאהבה כמובן 2. איימ טו סקסי פור מיי שירט?
3. מי הרגיש אותה בכלל?
4. what resting what!? 5. הקטקטים!!!!!
6. לעלות אותה על המוקד בזמן שהיא מסתכלת על כל הפרסומות שלה.
7. לתקופה שעוד לא נולדתי ואף אחד עוד לא הכיר אותי. 8. לא. הוא היה גונב לי את כל התשומת לב. חוצמזה שהיה לו זין.
9. לא. למה מוזרות? להאמין שהעולם הולך להכחד עוד 10 שנים? מה מוזר בזה? 10. אנשים שהם מצחיקים אני מניחה.
11. חיבוק חיבוק חיבוקקקק
12. "למי שתהיי חייו מלאי שיר"
13. מממ אני לא חושבת שאכלתי פעם משהו מוזר. אבל אם תתנו לאדם לענות על זה... 14. היה לי סוס חמוד כזה ולבן לבן והוא היה רק שלי ואז איזה שועל פצע אותו ואני טיפלתי בו ונחלמתי איתו ובלה. נו הייתי קטנה!
15. שילכו כולם להזדיין. זה כיף. נו, נו, עברתי??

TwelveEyes

New member
זמן.

ב-17 ליוני בכל שנה, משפחת גולדברג מארגנטינה עוברת טקס פרטי: הם מצטלמים כדי להנציח רגע חולף אחד בחייהם. את הפרוייקט המדהים, שהתחיל ב-76' ונמשך עד היום, אפשר לראות כאן.

resputin

New member
אחח, ההנהלה שלנו רישמית נדפקה.

ובכן, אצלנו בתיכון, בערך לפני חודשיים, גילו את נפלאות מערכת הכריזה. או שמא נקרא לה קריזה, בקרוב. היא לא חדשה, הו, ממש לא, פשוט היו משתמשים בה בשבתות, חגים וימי הולדת (של הסגל
) בשביל להודיע הודעות מיוחדות, ובכל שאר הדברים היו מסנג'רים אנשים להודיע. כיום, אם יש שיעור שעובר בשקט, זה ממש נס. היום בשיעור מתמטיקה, המנהלת הסנילית-לא-יעילה-סחורה-פגומה-במקצת-יאללה-תמותי-כבר החליטה שסופסוף, הגיע הזמן, להפריד בין שירותי היוניסקס שיש אצלנו בבית ספר (yea.. good luck with that..) ולהנהיג סדר חדש של שירותי גברים ושירותי נשים. היא התחילה לתת נקודות ציון, סימוני שירותים לפי מין, חזרה על זה שהיא מבקשת ש"נשמור על התנהגות נאותה וציות" (אויש, ת-נ-ו-ח-י!) וכו'. משהו הזוי לחלוטין. ממ. אני בעד להרוג אותה.
. Who's with me?

עוד 4 ימים זה מגיע - הרצליה!!!!|גאו

למי שלא זוכר ולמי שלא שמע
גם הרצליה מצטרפת כעיר גאה חיכינו חיכנו, ספרנו ימים, והגיע הזמן להתחיל בעניינים יום רביעי (הזה!!!) ה- 18.2 שעה 19:00 (כדי שיהיה גם זמן אחרי סתם לדבר
) מיקום: הא, נראה לכם, תתקשרו, שלחו מייל, כתבו לנו באייסי - ונספר לכם, מבטיחים. גילאים: 15-18
חסר למי שלא בא
לפרטים נוספים: [email protected] טלפון: 054958831 (ירון) אייסי: 514372236 (רותם) 628653229 (ירון) ירון ורותם נוער גאה הרצליה

למעלה