too much Bible!!!

AdiA12

New member
../images/Emo19.gif..

1. אני יכולה לעצב.. יש לי פוטושופ, ולהזכירכם גם עיצבתי את הלוגו שנבחר להיות על החולצות, לא אכפת לי לעצב גם אלבום. 2. ברחוב נגבה [למי שמכיר את מרום נווה, ורחוב הירדן, זה הרחוב שביניהם.] יש חנות שנקראת "פוטו נגבה", זו חנות לצילום ולהדפסה על כריות, חולצות, פאזלים, שעונים, מחזיקי מפתחות ועוד ועוד ועוד..

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

1. אז אם תוכלי לעצב משהו ולשלוח לי אני אשמח
2. אני גרה שנייה מנגבה ואני יודעת איפה את מתכוונת, לא ידעתי שהם עושים גם חולצות
אבל הם נראים לי יקרנים. אבל אני אשאל בכ"א

AdiA12

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo19.gif

1. אממ.. אני אנסה לעצב משהו
2. אם הם עושים על כריות, לא נראה לך שהם עושים על חולצות? פעם עשו לנו חולצה בשביל הכיתה שם. וכן, אני חושבת שהם יקרנים אבל שווה לנסות

../images/Emo41.gifטוב...

1. יש לי פוטושופ, ואני יכולה לנסות לעצב את האלבום. אני עצבתי את העבודת שורשים שלי שהייתה באלבום, ועצבתי שם את התמונות. 2. החופש הבא הוא פורים אבל הורידו יום אז נראה לי שהכי כדי לעשות את זה בפסח למרות שהוא קיצרו אותו. 3. יש ליד הבית שלי חנות של הדפסת חולצות אז אם את רוצה שאני אברר אני יכולה לשאול שם. מקווה שעזרתי
ובהצלחה במבחנים, בגרויות ובמגנים

liorez

New member
ממ..

לגבי החולצות אני לא יכולה לעזור.. הייתי שמחה לעזור עם האלבום אבל אני גרה בצפון, בכל מקרה יש לי רעיון קטן - אם את מעוניינת תשלחי מסר. שיהיה בהצלחה בלימודים!

Fall Out Liel

New member
#@!%$#@%$#&Y$^*U$*^../images/Emo168.gif

קיבלתי כמה מסרים אבל אני לא מצליחה להשיב.. זהר- זה בטוח לגבי החולצות? זה ממש טוב! אני אדפיס על חולצה אחת את הלוגו כדי להראות לו בדיוק איך לעצב ונקווה שזה יהיה טוב
אממ אם תוכלי לתת לי עוד פרטים במסר אני אשמח
תודה
כל מי שמוכן לעזור בעיצוב- תעצבו בפוטושופ כריכה לספר ואז תשלחו לי במסר ונראה
תודה רבה לכל מי שמשתף פעולה!

Fall Out Liel

New member
גם לי לימודים יותר חשובים כרגע../images/Emo168.gif

בגלל זה האלבום קפא לעכשיו. אבל לפחות שיזוזו כמה דברים וכן אפשר לארגן מפגש, זה לא משהו שמצריך את כל הזמן שלך והתעסוקה..

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo45.gif וגם....

אני לא בטוח יוכל לבוא... אם אני יבוא זה יהיה מפגש של הקומונה של קוברה
מצטערת...

../images/Emo118.gif

אני ממש רוצה לעזור באלבום רק תגידי במה = ] פוטוטשופ אני די גרועה אבל חברה שלי ממש ממש טובה בזה ואני יוכל לבקש ממנה, אממ כסף אני ומכתב אני רוצה לשלוח אני רק לא וידעת לאיזה כתובת
ובמקום קרוב אלי [טבעון] יש חנות כזאת שחברה שלי תמייד מדפיסה שם הדפסים על כריות,חולצות וכל מיני אני יכולה לברר וללכת לשם :)

liorez

New member
חחחח מגניב

פינאט באטר אנד ג'לי D: חחחח רק בגלל שהוא מכור

BrokenRainbow

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifח ז ר ת י ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

בטח אף אחת לא תשים לב לזה ואף אחת לא תגיב...
אבל חזרתי מהגדנ"ע!! D: היה פשוט אדיר נהניתי מכל רגע
היה לי ת'צוות הכי טוב בעולם ומפקדת ממש חמודה במיוחד בשבירת דיסטנס XD והיה קשה והיה ק פ ו א [היה רוב הזמן מינוס מעלות בגלל זה החזירו אותנו הביתה ברביעי במקום בחמישי..] ויש לי כאלה בניםשוויםבמדים בשכבה
ומי שרוצה לשמוע עוד חוויות שתכתוב XD [כי בטח אף אחת לא תראה את זה אז אין טעם לכתוב.....................]

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifברוכה השבה!!

אני שמתי לב ואפילו כתבתי לך שנתגעגע אלייך [אם את זוכרת
] ספרי חוויות

BrokenRainbow

New member
חח יאיי ^^

אממ טוב אז אני יכתוב פה הכל ומי שרוצה שיקרא [ויגיב
] זה הולכת להיות חפירה רצינית אז תחשבו פעמיים. יום ראשון הגענו בצהריים ככה ואיך שירדנו מהאוטובוס הינו דיי בשוק. באו התחילו לצעוק עלינו מפקדים וישר העמידו אותנו לטקס פתיחה בעמידת הקשב במשך שעה והיה לי ממש קשה בלי לזוז וכאלה. [מי שזז מורידים אותו לאיזה 100 שכיבות סמיכה] ואז חילקו אותנו לצוותים [היה לי צוות ממש טוב היה לי בו מלא חברים] צוותים של 10-15 ילדים. לנו היו 15 ילדים והיינו צוות 13. [מחלקה 4 פלוגה א צוות 13
] ואז הלכנו עם המפקדים שלנו לשים את הציוד באוהלים, קיבלנו מדים ואז הלכנו לארוחת ערב שהייתה ממש מגעילה. [כמובן שהכל בצבא זה על זמנים ואין לך זמן לנשום או להספיק לעשות משהו] ואז היה לנו עוד טקס קטן רק של הפלוגה שלנו, וכמובן שהסתבכתי עם החגורה והמיימיה והכל כי הכל היה גדול עליי והחגורה הייתה עקומה
ואז היה שעת ט"ש [שעת טרום שינה. הכל בצבא זה ראשי תיבות
] שעה וחצי ואז עוד משהו עם הצוות והלכנו לישון בקור אימיםם של מינוס חמש מעלות באוהלים. [אבל לי הייתה חרמונית אז הסתדרתי.] יום שני השקמה ב6:00 בבוקר שזה משהו שכולנו רגילים אליו בגלל ביצפר קמנו לפני הזמן כי ב6:20 צריך להיות כבר עם הצוות אז קמנו ב5:45 להתארגן וכמובן שלא הספקנו כי נתנו לכל הבנות בשכבה 4 תאי שירותים ו6 כיורים עם מראות. אז איחרתי וישר הורידו אותי ל30 שכיבות סמיכה. ואז היה לנו יום סדאות והיה הכי כייף בעולם! אפילו שהיינו כל היום בשטח והיה קפוא והיה אוכל מגעיל. לימדו אותנו זחילות, פזצזטה, הליכות וריצות וכלמיני כאלה והיה יום ממש פיזי וקשה אבל כייפי
[תחשבו שבאמצע הליכה צועקים לנו "עזר!!!" (עזר זה רימון) ואז צריך לצעוק "21! 22! 23! פוצץ!" ולהשתטח לא משנה שהכל אבנים וקוצים מסביבך] וגם התחלנו ללמוד על הנשק עם המ"מ והיה ממש מעניין. בערב חזרנו לבסיס והיה מסדר, ואז ארוחת ערב חצי שעה, תוכן עם הצוות, שעת ט"ש שעה וחצי, עוד תוכן והלכנו לישון. הפעם בחדרים בתוך המרכז הדרכה וכמובן שלא היה מקום לאף אחד וכולם דיי נדפקו מבחינת המיקום. [אני לא כי הגעתי בין הראשונים ותפסתי מקום טוב ליד חברות שלי
] יום שלישי קמנו ב6:00 בדיוק כי היינו צריכים להיות ב6:30 עם הצוות. אבל היה בסדר כי היו יותר שירותים במרכז הדרכה אבל בכל מקרה אני וחברות הלכנו לשירותים של הבנים כי לא היה שם כמעט עומס והיה ממש מצחיק.
ובעיקרון כל היום היה תכנים עם הצוות והפלוגה, למדנו על תפקידים בצבא, התאמנו על נשק [נשק לא אמיתי בשביל ההכנה], למדנו על מבצע אנטבה ועוד שיעורים על הנשק עם מ"מ אחרת והיה ממש מעניין
[תחשבו שבין כל דבר מוציאים אותנו החוצה ומריצים אותנו ממקום למקום אז היו גם ריצות ושכיבות סמיכה ודברים פיזים] והיה טקס סיום ממש מגניב בערב אפילו שעמדנו בו כל הזמן רק דום הקשב דום הקשב והרס"פ שלנו חפרה בטירוף
ואז כרגיל א.ערב, [רבע שעה הפעם] תוכן עם הצוות, שעת ט"ש שעה וחצי, תוכן עם הצוות ואז הולכים לישון
יום רביעי יום רביעי היה הכי כייף בעולם! קמנו ב4:50 ככה להתארגן, כי ב5:40 הינו צריכים להיות עם הצוות כי הצוות שלי נבחר להקים את המטווח. אז התארגנו, הבאנו את התיקים לרחבה ליד ה"ח' הפלוגתית" שלנו, ונסענו מהבסיס שתי דקות למטווח. במטווח ארגנו הכל, אכלנו רק הצוות שלנו בשטח והיה אוכל ממש טעים לשם שינוי והיה לנו מלא זמן הפסקה אז התחרפנו בטירוף והיה כייף ממש
ואז הלכנו לירות בנשק סוף סוף!!! ירינו באמ 16 ארוך שזה רובה כ-ב-ד וקשה לכוון איתו. המטרות היו 25 מטר מאיתנו שזה יחסית הרבה והיה ממש קשה לכוון אבל פגעתי 5 פעמים בתוך המטרה וגם בחצי העיגול השחור הקטן שאמוריםלפגועבואבלאףאחדלאבאמתפוגע [
] שזה ממש מכובד יחסית לפעם ראשונה שיריתי בנשק אמיתי
בסה"כ פגעתי 5 מתוך 11 פעמים. [אפילו שהירייה הראשונה לא נחשבת כי זאת "יריית הרגשה" שאחריה ישר נוצרים את הנשק ואז צריך להעביר לבודדת עוד פעם וכאלה] ואז כל שאר הצוותים הגיעו [אנחנו טבחנו ראשונים שזה משהו ממש מכובד בצבא מסתבר..] ואנחנו חזרנו כבר לבסיס לעבור עוד תוכן עם הצוות שלנו ועוד צוות אחד שטבח אחרינו. למדנו על תפקידים קרביים לבנים ולבנות ועל כל הסיירות המובחרות וכאלה. היה ממש מעניין ואפילו החלטתי לאן אני רוצה ללכת בצבא.
ואז התארגנו, החזרנו את המדים, עלינו על אזרחי והייתה שבירת דיסטנס עם המפקדות והיה ממש מרגש וכייף. ואז עלינו לאוטובוס לנסיעה של 4 שעות למשגב וכולם ישנו והיה ממש סטלני
ובערך ב22:00 הגעתי הביתה וישנתי. אז לסיכום היה קשה בטירוף עם הזמנים והמשמעת הממש ממש קשוחה [צריך להגיע בזמן, לדגם מדים, לעמוד בהקשב, לצעוק את הזמנים, לפנות למפקדים רק ב"הקשב המפקד\ת", להצדיע לכול הסגל, וגם אסור לדבר כמעט בכלל\לצחוק..צבא אמיתי הקיצר
] אבל בסופו של דבר אני שמחה שלא חזרתי הביתה באמצע כמו חצי מהשכבה ואני מרגישה ממש סיפוק
חח ואוו ממש חפרתי אז סורי חחח ומי שקרא הכל מקבל חיבוק
ומי שגם יגיב יקבל שני חיבוקים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחח חצי מהמילים שכתבת לא הבנתי../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

שמחה שנהנת
נשמע שהיה לך ממש כיף, אני לא הייתי שורדת שם חצי שעה
אז... חיבוק?

למעלה