הגעתי למסקנה שאני אוהבת את הכיתה שלי D:../images/Emo101.gif
אבל לא את המחנכת שלי.
איפה שרשור הטוב שבחיים כשצריך אותו? איפה?!
קיצר, היום הגעתי למסקנה שיש לי כיתה ממש טובה והילדים בה ממש חמודים חוץ מכמה ילדים-פרעושים מעצבנים
כל הבנות שבכיתה שלי הן חברות שלי ^^ והיום העבירו אותי מקום ואני יושבת מאחורי הילד הכי מצחיק בעולם!
כל השיעורים הוא נשכב לי על השולחן ומדבר איתי ומצחיק אותי ואחר כך המורה צועקת עליו
וקוראים לו עומרי והבנות בשכבה שלי אומרות שהוא חתיך.
היום בשיעור ערבית המורה שלי לערבית תפסה אותי ואת חברה שלי משחקות איקס-עיגול.. פתאום אני קולטת את הראש שלה מעליי
ואז היא שלחה אותי ואת חברה שלי לעשות עבודה בספרייה עם עוד כמה ילדים מהכיתה שלי
אני וחברה שלי היינו צריכות לעשות עבודה על מצרים ובזמן שעשינו את העבודה [2 דקות וחצי בדיוק
] אז חברה שלי הכתיבה לי מה לכתוב בעבודה ופתאום היא אמרה: "הגבול בין מצרים לישראל הוא הגבול של מצרים וישראל" ואני התחלתי להיקרע מצחוק
ואז הספרנית צעקה עלינו שנהיה בשקט
את כל השיעורים העברתי בדיבורים עם עומרי, שלי ורוחה [כינוי שהמצאתי לחברה שלי] DD: והגעתי למסקנה שלעומרי יש תיאורים מאוד מפורטים. הוא התחיל להסביר לי שפעם אחת הוא היה במקלחת ואחרי שהוא סיים להתקלח, הוא התלבש בלה בלה ואז הוא ניסה להוציא את האדים מהמקלחת אז הוא מתאר את זה ככה: "בקיצור, אני עומד באמצע המקלחת חצי ערום ומנסה להוציא את האדים ואז.." אני: "אני באמת אמורה לדמיין אותך עומד חצי ערום במקלחת שלך מנסה להוציא אדים מהמקלחת? אתה יודע מה? עזוב את זה שאני אמורה לדמיין אותך מנסה להוציא אדים מהמקלחת.. אני אמורה לדמיין אותך עומד חצי ערום במקלחת?" הוא: "בטח. אין לי בעיה להדגים את זה גם D: " פתאום קלטתי את 2 חברות שלי מסתכלות עלינו ונקרעות מצחוק
וכבר שבוע וחצי שכל מילה שיהונתן אומר לי או לחברה שלי אז אנחנו עונות לו במילה אחת: "סססססס'הומו D: "
היום הלכתי לי לתומי במסדרות עם ורו D: פתאום יהונתן בא מולי ואני צועקת לו: "יהההההההההההההההההההההונתן @#^$%" הוא: "אהעהאעהאהעאהעהאעה גרמת לי לדום לב! למה? מה עשיתי לך?
" אני במשך שעה צחקתי
ובשיעור אנגלית קיבלנו את הציונים של המבחנים אז יהונתן בא אליי ושאל אותי מה הציון שלי ואמרתי לו 89 [וזה עוד נחשב לירידה בציון באנגלית אצלי
] ופתאום הוא לחץ לי את היד ואומר לי: "כל הכבוד! D: " ואני כזה: "טוב
" בסוף היום סהר התקשר אליי שאני אחזור איתו ברגל הבייתה אז אני ועוד 3 חברות שלי הלכנו איתו ברגל ^^ באמצע הדרך כבר נכנסתי למצב כפית
לקראת סוף הדרך סהר ניסה כמו ילד מפגר לבעוט לנו ברגליים בזמן שאנחנו הולכות עד שאני באיזה שלב התעצבנתי ונתנתי לו 2 אגרופים בכתף. הוא עדיין המשיך
זה היה מאוד מציק והוא לא רצה להפסיק אז פשוט לקחתי אותו וחיבקתי אותו מאחורה ולא נתנתי לו לזוז עד שהוא הפסיק D: בסוף הדרך התיישבנו על איזושהי חומה >< אחרי שדיברנו במשך שעה החלטנו שזה הזמן להיפרד
אז סהר החליט שהוא קופץ מהחומה ולא יורד ממנה כמו בן אדם נורמלי אז אני כמובן צילמתי סרטון שלו קופץ מהחומה D: ופתאאאאאאאאאאאאאאאום נזכרתי שאני חייבת לו כאפה על משהו שהתערבנו ואני ניצחתי
כמבון שאמרתי לו את זה אז הוא אומר לי: "אוקיי.. צודקת
תני לי כאפה" אני: "אבלאבל ;; אני מפחדת
" סהר: "אבל אני מקבל את הכאפה, לא את
" אני: "טוב. אבל אתה ממש לא יודע איך הסתבכת עכשיו
" אז נתנתי לו סטירה D: לא רציתי אבל התערבות זאת התערבות. הוא התחיל לרדוף אחריי ובסוף הוא תפס אותי וחיבק אותי מאחורה עד ששנינו נרגענו מההתקף צחוק שהיה לנו
ואז הלכנו הבייתה
אה, וקניתי נעליים חדשות אתמול D: נפוחות כאלה של לי קופר בצבע חום עם 2 פסים ורודים עבים בצד
והן הזוג ה-18496 של לי קופר של הנעליים הנפוחות
זהו
מי שקרא את הכל מקבל.. הממ גלידה D: וחיבוק ^^