too much Bible!!!

chen010189

New member
אם לא ביטלו לכם את פורים אז ב20.2.

ואז תוכלי לראות אותי עושה קעקוע :) ואם ביטלו אז רק עוד 3 חודשים "אז ככה, האלבום שקניתי נהרס ע"י הכלבה שלי" ואת המחברת היא לא אכלה?
ואני מציעה שקודם המקום והמחיר יהיו סגורים (שייתן לך מחיר למינימום חולצות שאפשר להזמין אם את לא יודעת לתת לו כמות מדוייקת) ואז שכל אחת תעשה את השיקולים שלה אם בא לה חולצה או לא.. אני אישית יודעת שאני אזמין ממך גם חולצה וגם מחזיק מפתחות אבל קודם אני מעדיפה לראות שהכל סגור וכל זה.. אני גם מגיעה למפגש 100%(אני כבר לא בצבא ולא תלויה בשומדבר
) אהה ואם את צריכה עזרה את יודעת שאני אשמח מאוד!!

Fall Out Liel

New member
אממ אין לי שמץ מה עם פורים..../images/Emo168.gif

צריך לראות. וכה, היא אכלה לי את האלבום כי הוא היה על השידה והיא נמוכה והכלבה שלי ענקית אז היא לקחה ואכלה לי אותה >< וכן, אני יודעת שקודם צריך לברר אבל אחרי שנברר, איך אני אקבל את הכסף לחולצות? לזה בכלל אין לי פיתרון >< ו..בעיקרון זו העזרה שאני צריכה
תודה

chen010189

New member
דואר או מפגש כמו שאמרת

אין פתרון אחר אני אביא לך במפגש ואם תצטרכי לפני אז דואר
אבל אם את שולחת בדואר אז תגבי גם מחיר על שליחה. כאילו את בטח לא תשלחי את זה במעטפה לבנה בדואר רגיל כי זאת חולצה ודואר רשום לא זול במיוחד, אז תבררי בסניף דואר ולפי זה

william beckett

New member
אני הבנתי

שבקשר לפורים את היום הראשון הורידו,פורים הוא יומיים ולא 3,אז אפשר ביום שמיתחפשים או באחד הימים האחרים לעשות מיפגש^^ ליאל אני שכחתי להגיד לך על החולצה כי גם אני רציתי><"

FOBit

New member
../images/Emo110.gif

אני פה בשביל כל המ שאת צריכה, רק שאני לא מכירה מקום שאפשר להדפיס שם..

בואו נעשה מפגש בפורים. ../images/Emo101.gif

אני בטוח נוסעת לתל אביב בפורים אז אני אוכל לבוא למפגש בטוח D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלפי דעתי ביטלו לנו את פורים...

אבל אני לא בטוחה בזה ב100%...

chen010189

New member
זה יהיה מטומטם מצדם לבטל.

זה חלק מהמנהגים של היהודים זה כמו שישלחו אתכם ללמוד בליל הסדר בערב חג את היום של התחפושות הם יהיו חייבים לתת לכם ויום חופש אחד לפחות. גם ככה זה בדיוק 3 ימים, אני לא מבינה מה לחוץ להם לבטל? כאילו ש3 ימים יעזרו במשהו. אויש המורים האלה
מזכיר לי איך הם תמיד מביאים בפסח וגם אז הם בוכים שאנחנו הולכים לגשת לבגרות על חצי חומר ואז בסוף השנה הם משחררים אותנו משיעורים כי אין להם מה ללמד, כי הם סיימו את החומר. אבל העיקר להלחץ ולהלחיץ כל השנה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחח מקנאה בך

לפי דעתי את היום של התחפושות יתנו לנו, אבל עדיין אמרתי שאני לא בטוחה ב100% לגבי ביטול החופש, אבל אני די בטוחה

אני לא יודעת מה איתכם אבל ../images/Emo101.gif

לי לא יבטלו שום חופש כי לא שבתתי D:

כנ"ל...../images/Emo223.gif

אני מקווה שנוכל לארגן מפגש בפורים, זה הכי כיף שכולם באים עם התחפושות וזה..

FOBit

New member
גם אני לא ../images/Emo3.gif

אז עושים מפגש?
כבר תכננתי שיהיה
;

chen010189

New member
כןןןןןןןןןןן!

בפורים אני עושה קעקוע בעזרת השם. 80% !
ואני ממש תכננתי להשכיר תחפושת ממחסן תחפושות בקריות כמו שנה שעברה ולהסתובב איתה

liorez

New member
כן.. מבטלים את פורים ../images/Emo10.gif

כאילו חופשת פורים חח ואם לא אז זה יהיה חופש של יום אחד. אבל פסח בטוח קוצר לשבוע

Fall Out Shir

New member
סליחה, יש גבול.

הם צריכים להעריך את החופש שלנו. אז שבתנו, [ואני אפילו לא לגמריי] ביג דיל. אני לומדת עד שש בערב בימי רביעי ומתחילה בשעת אפס, ואני כולה בכתה ז', ובשביל מה?! שיעור מחשבים מטומטם! אולי אם זה היה מתמטיקה הייתי מבינה אותם, אבל גאד, מי צריך לדעת HTML ולשרוד עם זה בחיים? אז את החופש הקטן הזה שיש לנו בפורים, והכיף היחידי בכל השנה הזאת של התחפושות, הם לא ייקחו מאיתנו. מקסימום נעשה להם דווקא. יֶלמדו? בעיה שלהם.

64 panic girl

New member
יאאאאאאאאאאאאאיייייייי../images/Emo84.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את גם באה ../images/Emo11.gif ../images/Emo101.gif

זאת לא שאלה, זאת פקודה
סתםסתם
אבל את תבואי נכון? נכון? נכוןנכוןנכון? DDDDDDDDDDDDDDDD::::::::::::::::::::::

BrokenRainbow

New member
בקשה אל תזכירי פקודות../images/Emo122.gif

רק מלהיזכר בגדנ"ע כואב לי כל הגוף

למעלה