too much Bible!!!

השירים שהיו בטופ 5 לפי המקומות שלהם: ../images/Emo101.gif

5. Thanks Fr Th Mmrs 4. Where Is Your Boy Toinght? 3. Dance Dance 2. This Ain't A Scene 1. Suger, Were Going Down הפעם MTV2 פשוט עשו בחירה מעולה של שירים חוץ מזה שלפי דעתי במקום TFTM היה צריך להיות Me&U וש-WIYBT היה צריך להיות מקום שני

liorez

New member
אני דווקא

לא חולה על הקליפ של מי אנד יו.. למרות שהוא ידידותי לסביבה D; חח

Fall Out Shir

New member
חחחח אני ניחשתי הכל ../images/Emo3.gif

ישבתי עם אחותי בחדר והיה האמצע של TFTM ואז אני כזה "בטח יהיה וור איס יור בוי" והיה, ואז דאנס דאנס, טיס אינט ושוגר. אני חולה על הקליפ של דאנס דאנס
הם הכי חמודים שהם חנונים! ללא ספק זה עשה לי את השבוע *-*

WastedLife

New member
בבקשה לכולן../images/Emo24.gif!

שמחה שנהנתן
גם לי זה עשה את היום!
וגם חמשת הגדולים של לינקין לפני יומיים

love scar me

New member
איפה השירשור הטוב שבחיים איפה???../images/Emo108.gif

אני מאושרת !! אני צריכה לשפוך סופסוף והפעם יש לי גם על מה!

אממ..מישהו יכול אולי לעזור לי ?

מישהו פה במקרה אוהב את פרג'י ? כי אני וחברים שלי מקמים להקה.. ואנחנו רוצים לעשות כבר לשיר Big gilr don't cry ואממ..אני צריכה לדעת את המילים.. אז אם למישהו יש את המילים הנכונות של השיר.. אז אני השמח עם תירשמו אותם פה.. תודה רבה רבה רבה אליס

love scar me

New member
נמ..לא ניראה לי שיש פה מישהו כזה ו...../images/Emo108.gif

ואם יש אז הם ממש מעטים נמ....למה שלא תנסי בשירונט?^^

חיפוש קצר היה מעלה לך את המילים: ../images/Emo101.gif

Big Girls Don't Cry La Da Da Da The smell of your skin lingers on me now You're probably on your flight back to your home town I need some shelter of my own protection baby To be with myself and center, clarity, Peace, Serenity [CHORUS] I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, Myself and I We got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry Don't cry Don't cry Don't cry The path that I'm walking I must go alone I must take the baby steps until I'm full grown Fairytales don't always have a happy ending, do they And I foreseek the dark ahead if I stay [CHORUS] I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, Myself and I We got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry Like the little school mate in the school yard We'll play jacks and uno cards I'll be your best friend and you'll be mine Valentine Yes you can hold my hand if you want to Cause I want to hold yours too Well be playmates and lovers and share our secret worlds But it's time for me to go home It's getting late, dark outside I need to be with myself and center, clarity, Peace, Serenity [CHORUS] I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, Myself and I We got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now and big girls don't cry Don't cry Don't cry Don't cry la da da da

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif עזרה בנוגע לאלבום../images/Emo168.gif

כמה חדשות רעות
: אז ככה, האלבום שקניתי נהרס ע"י הכלבה שלי
אז אני צריכה לקנות אלבום אחר ולעצב אותו. אבל נגמרו לי החומרים והרעיונות. אז אני מבקשת את עזרת מי שיודע עיצוב ושיעזור לי לעצב את האלבום. בנוסף צריך לתכנן עוד מפגש, מתי החופש הבא?
ובנוגע לחולצות- בעיקרון אח שלי עובד במשהו שקשור למשהו הזה שקשור להכנת בגדים [מסובך
] ודרכו הייתי אמורה להכין את החולצות אבל הבעיה היא ששום דבר לא זז מהכיוון הזה כי נולד לו גם בן חדש והוא די עסוק והוא כל פעם שוכח לברר לי, ותאמינו לי ששיגעתי אותו. אז במקום לחכות עוד הרבה אם מישהי מכירה או יכולה לברר על מקום שבו יוכלו להכין לו חולצות אז שתברר בבקשה. משהו כמו כ- 70 חולצות טי שירט שחורות שעליהן יהיה ההדפס, קצרות [כתפיות הכוונה] ובמחיר מוזל. אז שתשלח לי מסר בבקשה
. ועוד משהו בנוגע לחולצות- אין לי את הכסף בשביל לשלם עליהן ואז למכור לכם אז זה ובגלל זה ביקשתי לקבל את הכסף ואז אני אשלח את החולצות בדואר או אביא אותן במפגש הבא. אבל אין לי שמץ איך לקבל מכן את הכסף כי יש כאלו שלא יכולות לבוא למפגש. וגם המחיר שעדיין לא ידוע כי בכלל לא ידוע איפה נכין אותן..><. ואני בלחץ עצום עצום עצום עצום מהלימודים! יש לי 15 מבחנים החודש+ שלושה מגנים+ שתי בגרויות. אז בבקשה, את העזרה שלכם. אחרת זה ממש לא יעבוד והכל יעלם, וחבל כי דלת אחת נפתחה בפנינו בנוגע לאלבום.

רגעעעע@#$ ../images/Emo60.gif

בוא נפרק את זה כי לא הבנתי כל כך:
מה הדבר הראשון שאנחנו צריכים לעשות? למצוא מקום להכין את החולצות? ורק אחרי זה את צריכה שיהיה לך את הכל הכסף של כולם לחולצות ותוכלי לשלוח לנו והכל..? ושאלה- החולצות יהיו גופיות או חולצות טי-שירט רגילות?

Fall Out Liel

New member
טי שירט רגילות../images/Emo168.gif

אני אצלם חולצה לדוגמא ואשים פה בהזדמנות
ואני קודם צריכה לברר איפה עושים חולצות וכמה, אח"כ להגיד ואז לקבל את הכסף כדי לשלם עליהן כי אני מרוששת. יש מאה ומשהו שקלים ממה שקיבלתי לאלבום אבל זה לא יספיק וזה לא לחולצות. ואחרי שיהיו כסף וחולצות מוכנות אני אשלח לכן בדואר או שאביא במפגש. ואם אני אזכה בלוטו אז אפילו תקבלו אותן בחינם. אבל עד אז תחסכו

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה..

1. בקשר לעיצוב- אין לי כרגע פוטושופ, אבל את הבוק של הבת מצווה שלי אני עיצבתי לבד [אז עוד היה לי פוטושופ] אבל לא רק עם פוטושופ, ז"א קניתי חומרים עיצבתי את התמונות בצורות יפות וגזרתי אותן יפה.. אז אם את צריכה אני יכולה לעזור לך=] 2. החופש הבא נראה לי בפסח, אבל גם הוא קוצר רק לשבוע=[ 3. יש ליד קניון הזהב חנות [לירן 2000] והם עושים הדפסות על חולצות, אז אני או מישהי אחרת שגרה בראשון יכולות לברר כמה זה יעלה בערך.. מקווה שעזרת איכשהו

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

1. אממ סבבה, יש לך רעיונות אולי לעצב את האלבום? תדברי איתי במסרים
2. אז בפסח נעשה מפגש
3. אממ אני לא יכולה להגיע לשם אבל אם מישהי כן אז סבבה
ועזרת, תודה

Fall Out Shir

New member
2 דקות מהבית שלי ../images/Emo6.gif

במקרה ומישהי לא תוכל מקסימום אני אלך. האוטובוס בחזרה מהבצפר גם עוצר לי שם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש לי ליד הביתספר חנות הדפסת חולצות.

הם עושים הזמנות גדולות של 30 ומעלה וזה יוצא 25 שקל לחולצה ^^ או אפילו 20. תלוי במידות/כמות סופית וכאלה. אבל אז אי אפשר לעשות בצבעוני.. אני חושבת. זה פשוט כמו הדפסת חולצות של ביתספר וטיולי צופים כאלה. חולצה שחורה עם כתוב/ציור בצבע כלשהו. תמונה לא חושבת שאפשר. אני יכולה לברר אם צריך.

למעלה