The great gig in the

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif 14.1.05 - המימד החמישי מציג

המועדון שמוביל ומאחד את הסצינה האלטרנטיבית בישראל נותן בראש! שישי. 14.01. מחצות. מועדון המימד ה-5 בנמל ת"א גאה להציג:
רחבת ה-PURE METAL (Death, Thrash, Power, Speed, Hardcore, Gothic) SPECIAL GUEST DJ: אריאל Dahmer מ Bishop Of Hexen DJ מאור אפלבאום (אזימוט, פינגווין, בר מצוות, בריתות וחתונות)
רחבת הרוק המדהימה וביתית בטירוף (אלטרנטיבי, גראנג', ניו מטאל) DJ שלומי קאופמן DJ טל אביב
הרחבה השמחה(c) (בריטפופ, בריטרוק, אייטיז, ניו וויב, יציאות לא מובנות) DJ שחר שפירא DJ שלומי "מומו" קאופמן כל הכיף שבעולם ביום אחד ובמקום אחד... מחיר הכניסה 30 ש"ח בלבד (במקום 40) למי שייצור איתי קשר, בפרטי או באיסיקיו (103129314) כניסה: 18+
עוד ערב ענקי - במימד החמישי!!!

../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif מגוון היום בתפוז אנשים

היום בשעה 16:00 יתארח משה גרין, יו"ר מפלגת צומת וממשיך דרכו של רפאל (רפול) איתן, ויענה לשאלותיכם על המפלגה המתחדשת. האירוח יצולם וישודר בשידור חי בבלוג TV ניתן להעלות שאלות בפורום תנועת צומת כבר עכשיו
היום בשעה 17:00 יתארח הפסיכו-סקסולוג ד"ר אילן בירן, ויענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע לזהות מינית, ולסוגיה אם ניתן להפוך הומוסקסואל לסטרייט. ד"ר בירן מנהל את המרכז למיניות, ובו למדו לדבריו עשרות רבות של הומוסקסואלים, כיצד ניתן לבנות קשר זוגי עם נשים, באמצעות טיפולי סרוגייט.זהו האירוח הראשון בסדרת אירוחים בנושא, בה ננסה להציג דיעות שונות. שאלות בנושא ניתן להעלות בפורום זהות מינית כבר עכשיו
יעקב וינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ישיב לשאלות הגולשים בנושאים הקשורים לנעליים, אימונים, וקשיים וכאבים נפוצים החל מהשעה 20:00. שאלות ניתן להשאיר כבר עכשיו בפורום מתגייסים גלישה נעימה

flowerboy69

New member
היי

יש הרבה דברים חדשים שיוצאים אני יספר לכם על הכל בקרוב.היום יצא לי לדבר עם מישהי שאוהבת את פינק וזה לא קורה הרבה אז אם היא פה עכשיו היא תכיר את הכינוי ...:)

flowerboy69

New member
תקראו נו אל תהיו רעים...

לפני כמה זמן פורסם על דיסק הופעה חדש של פיט טראוסנד או איך שקוראים לו ועל זה סיפרתי לכם כבר.קיבלתי אותו ולא ממש הקשבתי לו עדיין אבל זה דיסק מעולה ומאוד מאוד מומלץ.הוא עושה מוזיקה עם כל מיני כלי ליווי של חצוצרות ודברים כאלה וזה מן סגנון שהיה מקובל באותה תקופה-שנת 85.אחר כך הוא מזמין את גילמור שמנגן איתו וגם שר 2 שירים מאלבום הסולו השני שלו.שווה מאוד. מי שיכנס לאמזון אנגליה יראה שיש שם 2 דיוידים חדשים שיוצאים-אחד לא ממש ברור מה זה...והשני זה סוף סוף הופעה של להקה אחת מאוד ידועה שאני לא זוכר את שמה כרגע שמזכירה את שליחי הבלוז בארץ.הם עושים מוזיקה משלהם ומידי פעם גם הופעות של פינק.מדובר בדיוידי כפול וזה בטוח יהיה טוב. יצא ספר על מרוצי מכוניות שנעשה בעזרת נייק מיסון ובהשתתפותו.הספר פורסם ב brain damage והוא הגיע אלי אתמול אבל עדיין לא ראיתי אותו אבל אמרו לי שהוא ספר ענקי עם איזה 350 עמודי תמונות...בטוח לא משהו רע... יש דיוידי שנקרא-stemping graund משהו כזה שזה איזה פסטיבל מוזיקה משנות ה 70 שכולל גם מוזיקה חיה של הפלויד. הדיוידי יצא עכשיו בגרמניה בגרסה מחודשת וב brain damage הוא הומלץ.גם זה הגיע אלי אך עדיין לא ראיתי אותו... הבטחתי מידע על הדיוידי פולס ועל הופעות הסולו של גילמור ווטרס-אני יעדכן אותכם בקרוב...

flowerboy69

New member
הרגע הודיעו לי

שווטרס יחד עם אריק קלפטון והלהקה של ווטרס יופיעו מחר בהופעה לנפגעי הצונמי והוא ישיר את wish you were here!!!

flowerboy69

New member
לא

אני מנוי באתר המידע של חברת קולומביה העולמית כמעריץ של ווטרס והם שלחו לי מייל.

פינק פלויד מצדיעים לספר "רוק מתקדם"

המכונה יצאה לדרך ותגיע ל"צוותא" תל-אביב ביום ג` 22.2.05 שעה 21.00. לרגל השקת הספר "רוק מתקדם" של אורי ברייטמן, יתקיים אירוע חגיגי. קונצרט רוק ענק - ארבע שעות - פינק פלויד - חמישה אלבומים קלאסיים - שתי להקות רוק ישראליות מהטובות בארץ. להקת הרוק הגדולה בישראל "שליחי הבלוז" בהרכב מורחב של שבעה נגנים, במופע מיוחד, תבצע במכה אחת את האלבומים "הצד האפל של הירח" - "הלוואי והיית כאן" - "החומה". להקת הרוק הגדולה מחיפה "מג`נטיק" תפתח את המופע עם היצירה "הדים" ("Echoes") ותמשיך עם האלבום "חיות" ("Animals") באורך מלא. ברחבת הכניסה לאולם ייפתחו דוכנים למכירת מוצרי רוק מתקדם, אלבומים, די.וי.די והספר "רוק מתקדם" בחתימת המחבר אורי ברייטמן שגם יפתח את הערב. הספר יימכר בהנחה לרוכשי הכרטיסים באמצעות שובר מחובר לכרטיס. מכירת הכרטיסים החלה. במשרד הכרטיסים "קסטל" טל` 03-6045000 וב"וואלהשופס" באינטרנט. בשל הביקוש הרב הצפוי לכרטיסים לאירוע, מומלץ לכולם להכין כרטיסים מראש. בהפקת "מועדון הרוק הישראלי" שמביא לכם תמיד את הופעות הרוק הכי טובות בארץ.

One Echoe

New member
אני מציע פעם הבאה

לא לרשום " פינק פלויד מצדיעים לספר ... " בכל זאת...

NIR Y

New member
החלילן גאוני !

אחרי ששמעתי אותו ולא הצלחתי להבין מה טוב בו, ואחרי שהגעתי למצב שכבר החלטתי שאני שונא אותו ואני צריך להפסיק לשמוע משהו שאני לא אוהב, קלטתי שמיעה אחרי כול זה שהוא גאוני ואני מת עליו. אז אני ממליץ לכול מי שעדיין לא מכיר את החלק הזה של פינק פלויד, להכיר.

Fatach

New member
ספיישל רוק מתקדם ב 88 FM

יש עכשיו (התחיל בשבע) ספיישל רוק מתקדם ופסיכודלי ב 88 FM לרגל יציאת הספר החדש "רוק מתקדם" של אורי ברייטמן (הוצאת: מפה). זה נמשך שעתיים. וישימו גם פינק פלויד כנראה (בטוח) אז כדאי לשמוע!

One Echoe

New member
../images/Emo2.gif

אה?!?! לא כתבתי את זה בפורום הזה חח התבלבלתיחח :)

למעלה