The Forum Is Dead

rachel malasa

New member
צריך פאנפיקים,

פינות חדשות.. להחזיר את הישנות (כמו שמעלים תמונה ואז מנסים לדובב אותה..) אני יועדת.. דברים כאלו.. סיפור בהמשכים.. (זה היה ממש מגניב XD)

Noa L black

New member
סתם תקופה יבשה כזאת,

מקסימום יעבור..בכל פורום יש תקופות יבשות לא נורא

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif בעיקר לפרסם אותו בקרב בנות פורומים

אחרי ולהביא מעריצים שלא יודעים אולי על קיום הפורום הזה כמו שאני רק התחלתי לאהוב את הלהקה ואז גיליתי את הפורום והייתי בשוק... להכיר את הלהקה לאנשים נוספים ולנסות אולי להחזיר גולשות ישנות שנשארתן איתן בקשר... אני לא יודעת איך אני יכולה לעזור אני בקושי בבית ואין לי מחשב בבסיס
Life Sucksss

yamg111

New member
תקשיבי..

אני וחברה שלי רשומות לתפוז ולפעמים קוראות כל מיני דברים אבל קשה לנו להשתלב כי כולם מכירות את כולם 0.0

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכל מה שצריך לעשות כדי להשתלב בפורום

זה להגיד שאתן חדשות (רצוי גם כמה פרטים עליכן) וזהו! ישר מקבלים אתכן (כי יודעים שאתן פה) ובאמת שלא קשה להשתלב! אני זוכרת שבהתחלה כשנרשמתי כמעט הרגתי את עצמי בשעה אחרי ששלחתי את ההודעה הראשונה שלי, ועבר חודש אני חושבת לפני שהצלחתי לשכנע את עצמי לעשות מקוויקנד ולהשתתף בפינות
אבל באמת, אחרי שהתגברתי על הפחדים שלי שאני לא אצליח להשתלב נהיה ממש קל

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכי כל מי שמכיר אותי היה מתפלא לשמוע את

זה בגלל הדרך שאני מתנהגת על יד החברים שלי, אבל אני ממש ממש ממש ממש ביישנית. זה משתנה אחרי שאני מתחברת לאנשים, אבל בהתחלה אני ממש מתביישת לדבר איתם... הדרך שבה גדלתי והאירועים שעברו על המשפחה בזמן שנולדתי גרמו לי לגדול חסרת ביטחון עצמי בעליל.

Adimenzer

New member
../images/Emo207.gifבנות! כנסו!../images/Emo244.gif../images/Emo206.gif

אז ככה, אני בטוחה שכולכן שמעתם בשלב כלשהו בהערצתכן למקפליי על מקפרוג'קט, ואם לא אז לא נורא... בקיצור: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=585892 זה הבלוג. ויש פוסט מאוד חשוב בבלוג. אז לא להיות עצלניות, להיכנס לבלוג של מקפרוג'קט ולהירשם! בואו נביא את מקפליי לארץ! (וגם אם אתן לא אוהבות אותן במיוחד, אני חייבת להודות שהשם "אציו מקפליי" זה גאוני!)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifכבר נרשמתי ובנות,

תרשמו תרשמו תרשמו! כמה שיותר אנשים, סיכוי גדול יותר שהם יבואו מה יש לך להפסיד?

למעלה