The Burning Crusade

JuffoWup

New member
../images/Emo32.gifThe Burning Crusade

מישהו יודע לאיפה הוא מגיע לארץ ביום שלישי? או איך ניתן להשיג אותו כמה שיותר מהר? בחיי, אני נשמע כמו כל החברה שמחפשים פה מידע על משחקי מחשב... עמכם הסליחה, אני מכור קשה.

tapas tapas

New member
להשיג?

בFREAK.CO.IL, יש תמונה בגדול למלעלה באתר של ההרחבה הזאת. אז אתה יכול להשיג את זה שם. מי שמשיג את זה בצורה אחרת, אני מאחל לו שאיזה נרקומן יפרץ לו לבית וייגנוב לו את המחשב עם כל ההורדות. וגם יאונן לו על המיטה בדרך.

DDN

New member
כמו שטאפס אמר - אפשר להשיג את זה

בפריק. (אני מסתייג משאר הדברים שטאפס אמר) תגיד משהו טאפס, אתה לא מוריד שום דבר? דבר נחמד שנתקלתי במשחק "הסנדק" - החברה במיוחד שמה באגים שיפעלו אם אתה מעתיק את המשחק. מסתבר שבעותקים הלא חוקיים של המשחק שהופצו באינטרנט, אתה יכול להיכנס למכונית אבל לא יכול לצאת ממנה. רעיון שנון וזדוני לדעתי.

tapas tapas

New member
לא מוריד כלום

התוכנה היחידה הלא חוקית שיש לי היא תוכנה שאני צריך לעשות בה ש.ב. לטכניון. אחרי שאני אסיים את הקורס אני אמחוק אותה. אבל זה באשמת הטכניון. מכיר את הבאג של הסנדק. זה היה מצחיק שכל פעם באו לפורום משחקי מחשב בטפוז ושאלו איך יוצאים מהמכונית.

0Pandemonium0

New member
כבר כמה זמן אני רוצה לשאול אותך, יש

קשר בין הניק שלך לדרקולה?

Serpent Axis

New member
לא

אתה מתבלבל בין Ţepeş (מבוטא: צֶפֵש) לבין הניק של Tapas (ומאחר ואין לי מושג למה הכוונה, אני אתן לו לענות על זה בעצמו)

0Pandemonium0

New member
לא התבלבלתי, אבל מאחר שאני באמת לא

מכיר שום פירוש אחר לניק הזה, חשבתי שאולי הוא התבלבל, וכתב את זה עם שגיאת כתיב.

tapas tapas

New member
כמו שנאמר, זה קשור לצורת הגשה של

אוכל. וזה גם השם של רשת מסעדות בספרד. שהיא גם ממש לא משהוא.

Remirat

New member
../images/Emo32.gifקומיקס השבוע בVgames

תראו איזה יופי!!!! על פי רעיון שלי ושל Lion_Heart (כן, אנחנו "לילון")

דרגורן

New member
פריק - ומידע נוסף

ההרחבה יוצאת רשמית ב-16.01.07 בפריק מתכוונים לפתוח את החנות מחר (בלילה שבין שני לשלישי) בין 24:00 ל-02:00 (כן, שתיים עשרה בלילה עד שתיים לפנות בוקר) ולמכור את ההרחבה.

ה16 לראשון לפי איזה שעון?

אם לפי השעון המקומי, אז ככל שתלך יותר מזרחה תקנה את ההרחבה יותר "לפני כולם". וישראל מזרחית לאירופה... אם לפי שעון גריניץ', אז פריק עשויים להידרש לפתוח את המכירה רק בשתיים אחר חצות (כך היה במכירה המוקדמת של הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, אם אני זוכר נכון). אם לפי השעון המקומי של בליזארד, זה תלוי איפה היא ממוקמת, והאם בעידן הגלובלי אפשר לדבר על חברה ש"ממוקמת" באיזה מקום...

DDN

New member
בלש, אתה פשוט לא מעודכן בעניינים.

כולם יודעים שכדי לקנות את ההרחבה לפני כולם, אתה צריך לעדכן קודם את השעון שלך בערכת השירות של בליזארד שעולה לך X שקלים ועוד X שקלים לחודש כדי להישאר מעודכן יחד עם כולם. אם אתה רוצה להשיג את זה לפני כולם, אתה צריך צ'יט.

DDN

New member
../images/Emo32.gif אני מחפש את הסרט "דוגמה"

היי, גם אני במחפשים (אין לי מושג לאן נעלמה ההודעה של רמשטיין, על חיפושי המוסיקה לא אני מחקתי וזה בבירורים) האם למישהו מכם יש (או יודע היכן אפשר להשיג) את הDVD של "דוגמה" בגירסה עם תרגום לעברית? בלייזרקלאב טוענים שזה לא קיים, אז יכול להיות שיצאה גירסה רק להשכרה בספריות או שזה פשוט כבר לא מיוצר. הלכתי לבלוקבאסטר, וגם להם אין (הם בכלל התדרדרו) מה אני יכול לעשות? אני רוצה להקרין את הסרט המשובח הזה לאנשים שהשפה האנגלית לא חזקה אצלם. . ..

למעלה