telescope game

new art riot

New member
../images/Emo32.gif telescope game

מישהו הצליח לעבור את שלב 11 במשחק הזה? אני מניחה שכן, אבל אני תקועה שם. זה מייאש.

דנטל

New member
שיחקתי את הכל

אבל זה היה מזמן ועכשיו בשביל להגיע לשלב 13 אצטרך לשחק את כל השלבים שבאים קודם ולצערי אין לי זמן עכשיו. תמשיכי לנסות. אם הגעת לשלב הזה, אז לא צריכה להיות לך בעיה להגיע לסוף המשחק
. אם לא הייתי צריכה לקום מחר ליום העבודה הכי קשה בשבוע, הייתי יושבת עכשיו ומשחקת בשביל לתת לך רמז לשלב הזה, אבל באמת שאני צריכה לדאוג לשעות השינה של לפני מחר. מצטערת.

new art riot

New member
בסוף הצלחתי לעבור את השלב

אבל כבר אין לי כח לנסות לפענח את שלב 14
. תודה בכל מקרה, בהצלחה עם השינה :)

דנטל

New member
היה ברור לי שתעברי ../images/Emo45.gif

מה שטוב במשחק הזה הוא שהוא זוכר אותך. כלומר, כשתכנסי שוב לשחק בו מחר, נגיד, הוא לא בהכרח יתחיל מהמשחק הראשון.

לימור1977

New member
מי מוכן לעזור לי?

אולי זה יראה לכם טיפשי, אבל החלום שלי זה לזכות בחופשה לאילת, כי אני לא עובדת כבר שנה ו 8 חודשים, ודברים לא ממש מסתדרים לי עכשיו. אני משתתפת בתחרות כוכב בקוו והגעתי למקום חמישי, וזה השלב הכי קריטי, כי צריך להצביע שעות עד שזה עולה עוד מקום ואין לי כסף כבר לבזבז על עצמי. הצבעתי 200 פעם אם לא יותר. אז מי שמוכן להצביע עבורי מוזמן להכנס לקישור הבא ולעזור לי לזכות בחופשה באילת. אם ההודעה הזאת אסורה מבחינת החוקים של הפורום אז תמחקו אותה. אני נואשת. תודה

new art riot

New member
למרבה הפתאטיות

זו היתה הדאגה העיקרית שלי הערב. כבר לא ממש רלוונטי כל העניין כי סיימתי כבר את כל ה-16 שלבים, מדהים מה שיעמום יכול לעשות.

דנטל

New member
אבל המשחק הזה כיפי

והוא נועד בשביל להפיג שעמום, כך שטוב שלא תמיד יש מה לעשות ומתפנים לדברים כיפיים. זהו, עכשיו הולכת לישון. לילה טוב לכולם

FreaKy DicKy

New member
השתכנעתי... אני קונה ת'שואב אבק הזה

עכשיו כל פעם שאני ירצה לשחק סנוקר אני אקח ת'שואב אבק הזה ואיתו אני אכניס את הכדורים לכיסים....

דנטל

New member
אני בעד לנסות להסתדר לבד

במיוחד בסנוקר. אני די טובה במשחק הזה (אבל לא שיחקתי כבר שנים) וזה כיף כשמצליחים להכניס את הכדורים לחורים בלי לרמות. אגב, אם כבר כדורים וחורים, אז מה דעתך על מיניגולף? מתה על מיניגולף (אמיתי ולא המשחק שיש בקישורים) ובמשחק הזה אני ממש טובה, בעיקר בגלל שאני מדריכת מיניגולף בעברי.

FreaKy DicKy

New member
אממ... לא יצא לי לשחק מיני גולף אבל

יצא לי בכאילו לשחק גולף. היה לי חבר שהיה משחק גולף מקצועי כל הזמן (בקיסריה יש מגרש גולף אם אני לא טועה) בכל אופן היינו אצלו בבית פעם אחת ובחצר שלו שיחקנו עם המקלות והכדורי גולף שלו... היה מזה סבבה והייתי מת לנסות לשחק באמת... גם מיני גולף.

דנטל

New member
גולף רגיל לא ניסיתי

יש שם במיניגולף מתקן שצריך לחבוט די חזק כי זה כמו קליעה לסל וההנפה שם אמורה לחקות את ההנפה של גולף רגיל, אבל חוץ מזה בחיים לא הייתי קרובה לשחק גולף רגיל. ואתה לא טועה, בקיסריה באמת יש מגרש גולף. עמדתי על מגרש גולף כשהייתי בחו"ל, אבל ממש לא שיחקתי. רק הלכנו שם לטייל ולא באנו בשביל לשחק. בחיים גם לא נגעתי במחבט גולף וכדור גולף רגיל ואני תוהה אם זה אותו דבר כמו במיניגולף.

למעלה