- SOD בישראל

bustedit

New member
../images/Emo32.gif- SOD בישראל

מי כמוכם יודע שהדבר הכי טוב שמעריץ יכול לקבל זה לפגוש/לראות במציאות את האיידול שלו. כולכם כאן, בפורום קלי קלארקסון מעריצים ואוהבים את קלי. לא הייתם רוצים שתגיע להופעה בישראל? אז לנו, בפורום באסטד וסאן אוף דורק יש הזדמנות להביא את הלהקה האהובה עלינו כאן, להופעה בארצנו הקטנטונת. נדרשות 1,000 חתימות על מנת שסאן אוף דורק יגיעו לישראל. כל מה שצריך לעשות זה להרשם לאתר מייספייס, בכינוי SODISRAEL ואיזשהו מספר מצורף (דוגמא: 5, 9, 50, 72) על מנת שיספרו אתכם. ברגע שיספרו 1,000 קולות החלום שלנו יתגשם. עזרו לנו להגשים אותו. להסברים יש מידע בהייד1 הייד2 ופה. זה חשוב לנו, לוקח בידיוק 5 דקות ועוזר המון. תודה מראש לכל העוזרים...

ליאוריש

New member
אבל כבר כתבו כאן על זה לפני איזה

יום או יומיים! וזה קצת נראה לי מוזר שהם יבואו לארץ 1-הם לא מצליחים כל כך באנגליה כמו שבאסטד הצליחו 2-נגיד אנשים ייכנסו ויירשמו לזה מי יקנה את הכרטיסים להופעה רוב האנשים שאתם מבקשים מהם לא אוהבים או מכירים את הלהקה. הלהקה בכלל לא מקבלת השמעות מהרדיו הישראלי שלא נדבר על זה שהאלבום בכלל לא בארץ. נסיון לשווא לדעתי.

D4Ever

New member
הם (עוד) לא מצליחים כמו באסטד

כי הם רק בתחילת הדרך והם כבר להקה מפורסמת ומצליחה באנגליה.. ומה זה משנה מי יבוא להופעה..העיקר שיבואו לארץ! חח

ליאוריש

New member
הכוונה היא שזה לא הגיוני שהם יבואו

לארץ רק בגלל שאנשים נרשמים לזה הם יצטרכו יותר מזה השמעות ברדיו חברת התקליטים שלהם ינסו לקבל השמעות ושהאלבום עצמו ייימכר בארץ את לא רואה להקה שהדיסקים שלה לא נמכרים לארץ מגיעה לארץ-אין קהל יעד!

D4Ever

New member
כן אבל..

קיבלנו הבטחה חתומה שאם נסיג את החתימות הם יבואו, אם זה באמת יקרה אנחנו לא יודעים אבל אנחנו מנסים, מה יש לנו להפסיד?? אבל אנחנו בקשר איתם ואפילו חבר מהלהקה הגיב לנו בפורום ככה שלכו תדעו..

ליאוריש

New member
בסדר שיהיה בהצלחה! אני לא אנפץ

למישהו את החלומות שלו... אבל חברי הלהקה לא יודעים כנראה דבר על זה חברות תקליטים לא ייתנו סתם לבוא לישראל בלי מטרה כספית ורווח. עובדה אפילו קלי קלרקסון עוד לא מגיעה לארץ והיא מצליחה בכל העולם וגם קונים את האלבום שלה בארץ באלפי עותקים וגם משמיעים אותה ברדיו.

D4Ever

New member
כן..

אבל יש דיל עם חברת התקליטים על ה100 חתימות..יש אישור מהם.. כבר ביררנו הכל.. ולקלי יותר קשה להגיע כי היא יותר רחוקה אז להביא את ההפקה שלה יקר יותר..

ReuT C

New member
נצל"ש

מישהו בבקשה יכול להעלות לי כמה הופעות של Miss independent ?

למעלה