SMILE
מוטי!!!!!!

orel4400

New member
אני עדיין לא יודעת

אני הולכת רק ביום שני אולי לאודישנים ושם יגידו לי הכל

ויצו זה פחות טוב....

יש שם רמה ימודית יותר נמוכה.... אבל אני מכירה שם 3 מורים...(לא את כולם אישית) רוברטו,אמא של ילד אידיוט מהכיתה שלי, חברה מאוד טובה של אמא שלי

chen010189

New member
אני ניסיתי להתקבל לרעות

אבל מרוב שהייתי בלחץ שכחתי את המונולוג שעבדתי עליו והייתי צריכה לאלתר משהו עכשיו באילתורים אני לא טובה וחזרתיעל אותו משפט פעמיים הייתי אמורה להציג מונולוג מתוך "עלובי החיים" ובחרתי בקטע של קוזט שהיא מתארת כמה קשה לה אחרי שההורים החורגים הרביצו לה ויצא לי להציג את זה ככה "אוי איזה חיים קשים אוי..... מה אעשה עכשיו? אוי איזה חיים קשים... אוי.... אוי..... מה אעשה עכשיו?" ואני רואה הם דופקים בי מבט ואני כולי יוצאת משם במבט של "אוקי תוותרו על לשלוח לי מכתב אם התקבלתי או לא, התשובה ברורה" גם היום הייתי בלחץ אבל התגברתי עליו

אני מקווה להתקבל לרעות.....

אבל אין לי שום רעיון למונולוג!!!!! אין לי בעיה להופיע מול קהל כי אני לא נכנסת ללחץ.... הבעיה היחידה שלי והדי גדולה היא המונולוג... למישהו יש רעיון????

אני מסיימת השנה רעות!!!אני לומדת

בכיתה ט'2 אומנותפלסטית אבל אני גם אוהבת ממש לשחק אז קיבלו אותי לתיאטרון חיפה!!ו...זהו בתאכלס...

o r t a l13

New member
אמ.. שאלה.. ../images/Emo19.gif

הילי לא באה להרבה דברים כי יש לה הרבה שעות לימוד כי היא שנה ג' ?

chen010189

New member
חוויות מהאודישן?../images/Emo9.gif

בקיצור, קודם אני אגיד..... שהגעתי לאודישן לחוצה ועצבנית למה לחוצה? כי זה אודישן למה עצבנית? כי המורה שלי לתקשורת, מה הוא חושב? הוא החליט שמי שמאחר ב2 דקות מהצלצול נשאר בחוץ, היום הגעתי, איחרתי ממש ב2 דקות (אתה לא מצפה שאני אבוא ב8:00:00 ו0 מאיות השניה, נכון?) והוא נעל את הדלת!!! הוא הכניס אותי רק בסוף השיעור, אני לא מבינה את החומר כי פספסתי, וגם לא יודעת לענות על הש.ב ועכשיו המחנכת שלי חולה והרכזת לא הייתה, עד מחר אני צריכה להתאפק עם העצבים שלי ומחר אני כל כך הולכת להתלונן עליו שחבל לו על הזמן. בקיצור, הגעתי לאודישנים ובהתחלה לא הלך לי כל כך טוב כי הייתי לחוצה אבל נתנו לי לעשות שוב
איך שנכנסתי כבר אמרו לי ש"לך מתאים לגלם את דיאנה(תכף תבינו מי הדמות), בחייכם, אתם מסוגלים לתת לה לגלם פרחה?"
ואח"כ גם רצו שאני אנסה לגלם את הרוחנית בגלל הקול שלי("את אפילו לא צריכה להתאמץ עם הקול") בסוף אם והלוואי שאני אתקבל ממה שהבנתי הם ילבישו לי את הדמות של דיאנה, שזאת מישהי בגילי אבל שבתוכה היא ילדה קטנה (מזכיר קצת את ביקי רק בהפוכה, כאילו שהיא קטנה אבל גדולה, לא?
) ביישנית ומופרעת הם התאימו את זה גם לאופי שלי וגם למראה.
ביקי אומרת לי "אם את רוצה לגלם מישהי רעה תתחילי לבוא בגישה של ביץ'"
היה ממש נחמד ובעיקרון הייתי אמורה לבוא הבייתה כבר לפני שעתיים אבל מרוב שהתאהבתי בצוות נשארתי שם..... צוות קורע
זה סרט קומדיה ורק מלקרוא את התסריט הלכתי למות מצחוק! בקיצור..... היה ממש כיף
מוטי וזה עשה לי חיוך
מוטי ונזכרתי בביקי
מוטי והתקשרתי לביקי שתודיע לכם על המוצרים החדשים
מוטי ובקיצור היה לי יום
מוטי (חוץ מהרגע שהתחיל לרדת גשם, וכבר לא היה
מוטי יותר
)

chen010189

New member
קולנוע?

זה סרט של 15 דקות אפילו לא טלוויזיה
(בעצם אולי כן, תלוי לאיזה תחרויות הם מכניסים את הסרט)

למעלה