amber- yes
S sky darkens New member 16/5/08 #66 וואי, איזה שיר ענק!! i put my arms around him yessssss and going down mashu mashu, so he can feel my breathh חחחח, כתה ו'.
וואי, איזה שיר ענק!! i put my arms around him yessssss and going down mashu mashu, so he can feel my breathh חחחח, כתה ו'.
T Torn Up Letters New member 15/5/08 #39 כולם הרי יודעים / אריק ברמן../images/Emo47.gif יאי יאי יאי הופעה!!
D dcohn New member 15/5/08 #40 עם כל השנאה שלי לאריק ברמן, השיר הזה טוב. רק חבל שזה לא שלומי שבן למשל שתרגם את זה. גם היה מתרגם את זה יותר טוב, וגם היה מבצע יותר טוב. (ובאופי בכלל...)
עם כל השנאה שלי לאריק ברמן, השיר הזה טוב. רק חבל שזה לא שלומי שבן למשל שתרגם את זה. גם היה מתרגם את זה יותר טוב, וגם היה מבצע יותר טוב. (ובאופי בכלל...)
M mikmikonet New member 16/5/08 #58 למה השנאה לאריק ברמן? ../images/Emo12.gif ואת יודעת שחלמתי עלייך? :|
M mikmikonet New member 16/5/08 #63 פגשת אותו? וחלמתי חלום, שלא נדע בחלומי היה פיגוע בירושלים ואת היית אחת הפגועות משם את והמורה שלי לאומנות השם ישמור.
פגשת אותו? וחלמתי חלום, שלא נדע בחלומי היה פיגוע בירושלים ואת היית אחת הפגועות משם את והמורה שלי לאומנות השם ישמור.
D dcohn New member 16/5/08 #64 לא אבל שמעתי על משהו שהוא עשה ולא אהבתי, ואז גם הסתבר לי שהוא עבד עם בן דוד שלי במסעדה קצת לפני שהוא התפרסם ושהוא היה ממש קקי של בנאדם, אישר לי את מה שחשבתי.. טוב נו,אני עדיין בחיים! (תודה לאל!)
לא אבל שמעתי על משהו שהוא עשה ולא אהבתי, ואז גם הסתבר לי שהוא עבד עם בן דוד שלי במסעדה קצת לפני שהוא התפרסם ושהוא היה ממש קקי של בנאדם, אישר לי את מה שחשבתי.. טוב נו,אני עדיין בחיים! (תודה לאל!)
S sky darkens New member 15/5/08 #48 איך רואים שאת גרה בארה"ב. P: האמריקאים חופרים לי על השיר הזה... X: