N.P
N naked in the rain New member 15/5/08 #57 וואי,קרן,כשמצאתי את הזמן להקשיב להם... תותחים והקאבר לaquarious פשוט....אין מילים לתאר.
K KeReN 0R New member 16/5/08 #60 שמחה שאהבת אותם../images/Emo8.gif אולי עכשיו יהיה לי עם מי ללכת להופעה אני רוצה שיכירו אותם כמו שמכירים את איטליז (יש סיכוי לא קטן שמי שאוהב את איטליז יאהב אותם..)
שמחה שאהבת אותם../images/Emo8.gif אולי עכשיו יהיה לי עם מי ללכת להופעה אני רוצה שיכירו אותם כמו שמכירים את איטליז (יש סיכוי לא קטן שמי שאוהב את איטליז יאהב אותם..)
K kelly7i New member 14/5/08 #6 Superchick- Stand In The Rain עכשיו נגמרXD ועכשיו מתחיל: Heaven- Bryan Adams
י יעריתושתושתושתוש New member 14/5/08 #8 ועכשיו אהבת פועלי בנין../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
U Under the GUN New member 14/5/08 #9 הכי קרוב לבד - אביב גפן../images/Emo47.gif אביב עד האלבום "חלולים" הוא האומן הישראלי הכי טוב שקיים...
הכי קרוב לבד - אביב גפן../images/Emo47.gif אביב עד האלבום "חלולים" הוא האומן הישראלי הכי טוב שקיים...
D DanieLushka New member 14/5/08 #11 Arashi - We Can Make It זהו, אני רשמית ילדה קטנה וצווחנית. בחיים לא חשבתי שאני אוהב boy band כלשהי.. אבל אני משערת שהעובדה שהם יפנים עושה את זה קצת שונה, אני מקווה.
Arashi - We Can Make It זהו, אני רשמית ילדה קטנה וצווחנית. בחיים לא חשבתי שאני אוהב boy band כלשהי.. אבל אני משערת שהעובדה שהם יפנים עושה את זה קצת שונה, אני מקווה.
S sky darkens New member 14/5/08 #14 שלמה ארצי - ירח. ../images/Emo9.gif התחלף לשלמה ארצי וריטה - שניים. : ככה זה כשיש שניייייים.