MOTO GP

S i v a n S z

New member
../images/Emo32.gif MOTO GP

כבר כמה שנים שנפשי חושקת בצפיה מקרוב של מירוץ אמיתי בדקתי באתר של המוטו ג'י פי, וממש בתחילת סבב 2007 הם מגיעים לטורקיה- איסטנבול (22 לאפריל). קל"ב. השאלה שלי היא, האם זה באמת שווה
רואים בכלל משהו ממקומות הישיבה
האם יש מישהו מהארץ שמארגן חבילות כלשהן
מה העלויות
או שאולי עדיף לשבת בבית ליד התנור עם בירה ופופקורן ולראות את המירוץ בפלזמה 52' שאין לי
...... ת'נקס, מאחת שלא ירדה היום מהאופנוע בשטח מ-9 בבוקר ועד 17:00 אחה"צ....רצוף...
לוקה הפסדת...

Super Max

New member
באמת דברי איתו

מירוץ MotoGP הוא אורגזמה אחת ארוכה שנמשכת סופ"ש שלם. עם זאת, בתורכיה החוויה מזכירה יותר, ובכן, אורגזמה תורכית. CBRRRRRR ששרשר תגובה למטה היה שם והוא, כמוני, לא ממליץ בחום (אין שם אווירה אמיתית של MotoGP, המסלול לא הכי טוב לקהל ועוד ועוד). עדיף להשקיע את הכמה מאות דולרים הנוספים ולנסוע למסלולים עם קצת יותר אווירה - Brno, כל המסלולים הספרדיים או כל המסלולים האיטלקיים. SM

kramberg

New member
בזמנו שעשיתי את החישוב

זה יצא לי יותר מכמה מאות דולרים, לשני אנשים. וזה גם היה השיקול.

kramberg

New member
שווה בטירוף, אני וסימה היינו.

שווה לא להתקמצן על הכרטיס, לקנות ביציע SILVER, אם תראי לי את המפה של המסלול (יש לי אותה זרוקה אפישהו) אני אראה לך איפה שווה. בעקרון, אנחנו ישבנו בסיבוב האחרון לפני הישורת הגדולה, מאוד נהננו, שילבנו גם טיול של שבוע לאיסטנבול (לא צריך יותר מזה) היה שווה בטירוף.

מאלול

New member
איסטנבול באמת עיר מדהימה

בעיקר כשמטיילים בה עם בן-זוג (רק שאפשר להיות בה הרבה יותר משבוע, לדעתי). לגבי העישון והספקטרוניקס – הרגשתי צורך להעיר על זה, פשוט בגלל שפעם דיברנו על זה שנשתדל לא להשתנות (ולי זה באמת חשוב לכבד את זה ולא להשתנות יותר מדי – כמו שביקשת פעם ממני). מקווה שיום אחד שוב תופיע הנקודה הירוקה ליד השם שלך בג'ימייל. סליחה שהתפרצתי לחייך, אני חוזרת למחתרת. ודרך אגב, מאלול זה אחד השמות בערבית לעץ האלון.

CBRRRRRR

New member
אני דווקא פחות ממליץ

בתורכיה אפשר יחסית להתקרב לרוכבים, למסלול וכו' אבל החוויה הכללית של MotoGP פחות מוצלחת. אין להם מסורת של שנים של חוליגאניות. בעיקרון אפשר היה בימי האימונים לשוטט על המסלול כמעט בלי הפרעה. אני לא זוכר מחירים מדוייקים אבל כרטיסים בקופה היו ה-ר-ב-ה יותר זולים מהמחיר הרשמי שנגבה למי שקנה מראש בארץ. יש מקומות ישיבה בטריבונות בכמה נקודות די אסטרטגיות, וגם מין יציע דשא נרחב בחלקים יותר פתוחים. לי זה היה הג'יפי הראשון בלייב, ויחסית התאכזבתי. הייתי מעדיף להשקיע קצת יותר כסף ולראות במקום עם יותר מסורת.

Super Max

New member
הילדון קצת מצטנע, אז אני אעזור לו:

הקרדיט על הצילום מגיע ל- CBRRRRRR בכבודו ובעצמו. ובגדול הוא נראה עוד יותר מרשים SM

thedarkslide

New member
החוויה מסביב היא חלק מאוד חשוב

אני הייתי בסופרבייקס ובגרנד פרי בפיליפ איילנד כשטילתי באוסטרליה רק לראות את החניונים באי הזה מלאים בכול טוב ואת האווירה במקום מדהים לא אשכח שני אוסטרלים שיכורים גוררים בחורה שיכורה עם טרקטורון קטן בתוך פח ירוק כזה עם גלגלים שווה בלי שום ספק

45degrees

New member
נראה לי אם כבר אז לשלב הכל ביחד

סופ"ש GP, בסמיכות אליו קורס רכיבת סופרמוטו ואז גם איזה גיחה או שניים למרכז השיפורים הקרוב להצטיידות בכל טוב. ההפרש גם גדול מכמה מאות דולרים

מאיר88

New member
אמנם לא הייתי בטורקיה אבל

שווה כל אגורה. הייתי בפיליפ איילנד ואחרי שכנועים גררתי חבר ששונא אופנועים למרוץ. הוא לא הפסיק לחייך חודש. אני עדיין מחייך(מ-2001 ולנטינו מנצח את ה-500) חוויה מדהימה חריקות הבלמים,ריח הצמיגים החרוכים והכאב בצוואר מהנסיונות לעקוב אחרי הרוכבים בישורת. סעי ותהני

R750-Girl

New member
../images/Emo70.gifDonington

They just started selling the grandstand tickets today hip hip http://www.motogptickets.com/index.asp?pageid=WWW_MOTOGP_TICKETS_GREATBRITAIN&raceid=greatbritain#

keldad

New member
למה כן לקנות כרטיס ולמה לא

אני אישית הייתי שם לפני שנתיים. תראי עם את דופקת טיסה בלילה שלפני ולוקחת מונית ישירות לשם וטיסה חזרה בערב אין ספק שבתור חווית moto-gp את תחווי שם דברים מדהימים. ועזבי אותך מאווירה שמאווירה עם לפני שנתיים במרוץ הראשון שם, בטריבונה שאני ישבתי היא הייתה מפוצצת והיו בירות ושריקות והחלקות מול הפנים ומחיאות כפיים ומה לא (זה בתנאי שתקני כרטיסים בסקשן סילבר) היה קטלני ביותר ואני בטוח שזה השתפר במקצת מאז. אז למה כן: 1. בטריבונה של הסליבר הייתה אווירה בת-זונה היא הייתה מלאה. 2. זול זול זול זול. 3. הנסיעה מהשדה תעופה למסלול ביום המירוץ, חבל על הזמן כמויות של אופנועים שחותכים אותך. 4. טריבונת סילבר יושבת על השיקיין האחרון שלפני הישורת אז את רואה אותם משכיבים, מתחלקים(והרבה היו כאלה) דופקים בגז הכל כולל כל מה שאת מפנטזת. שלא לדבר על זה שבמרחק נגיעה את גם רואה אותם מבצבצים בעליה ומגיעים ברייס לתוך הישורת. 5. moto-gp זה moto-gp ועם עדיין לא שמעת, הרחת וראית אז יש לך חסך. למה לא: 1. עם את עשירה אז נכון באסן יש יותר אווירה ולך יש 750 יורו בערך יותר מכולם וגם זה לא מבטיח לך מקום טוב. 2. סביר להניח שמלאנדרי לצערי ייקח את הפודיום גם הפעם אז עם את רוצה לראות איזה gig של רוסי אני לא בטוח שזה המקום. 3. מחוץ למסלול האווירה היא מסוג של תערוכת רכב ויותר בגני התערוכה בתל-אביב אפילו האנשים די דומים אחד לשני. לסיכום עם זה חפוז של יום וחצי את מסתכלת על עיסקה מרשימה שסביר להניח שאני בעצמי אולי ירכוש אותה עוד פעם אלא עם כן נדפוק קופה ויאלה חרז לגבי חבילות לא תשיגי בארץ תזמיני כרטיס דרך האתר של איסטנבול פארק ותדאגי לטיסות מסודרות לטורקיה ועוד באפריל אני לא מאמין שתהיה בעיה חוץ מהעניין שאולי הן יהיו טיפה יותר יקרות בגלל פסח בכל מקרה בהצלחה

למעלה