LOL!

bleeding rose

New member
../images/Emo32.gif LOL!

אני יודעת שזה באמת לא קשור לפה אבל סתם רציתי לשתף (:) היה אמור להיות לי היום שיעור נהיגה ראשון, וממש לא רציתי ללכת. בקיצור אמא שלי באה אלי יום ואומרת שהיום אין לי שיעור, ולמה זה? כי נפל על המורה שלי עץ!!! LOL!!!!!!!!!!!

E l i a n

New member
איזה מזל רע עשית לו, חחחח..

ה-כל בגללך!!! תראי למה גרמת!! העץ התמים בסכ"ה לחיות.. חחחחחחחח..סתאאאאם... שונאת את המורה שלי לנהיגה! כל הזמן קורא לי ילדונת! אגב, ברוכה הבאה לעולם המסויט (מלא סיוטים) של ארגון מורי הנהיגה. על מה את נוהגת? אוטומט? רגיל? טוב, טוב, אליאן- אם זה אוף טופיק,זה אוף טופיק עד הסוף. -כל הזכויות שמורות- חחח..
- נכון שגזוז זו מילה מצחיקה?

bleeding rose

New member
:)

אני לא ממש זוכרת מה אני הולכת ללמוד בדיוק...אני לא רוצה נהוג!!! זה מפחיד אותי )): ומ אם אני אדרוס משהו? כמו........כמו......הכביש למשל? אה?! ומה אז??

E l i a n

New member
הכביש יתבע אותך, מוהאהאהא :)

חח..סתם.. יהיה טוב, אל תדאגי :) אם הכביש יתבע אותך, אני אהיה העורכת דין שלך! הצחיק אותי שאמרת "אדרוס משהו" ולא "אדרוס מישהו".. כי זה כאילו לא אכפת לך לדרוס בני אדם.. או שזה רק אני? בגלל הבגרות? -עוד אחת...ודי!-

E l i a n

New member
וואלה!! לא חשבתי על זה ככה..

איך אומרת שילה פרבר "יום אחד גם את תמותי.." חחח..סתם. הכל עבר. שום דבר לא נגמר. הכל עניין של שפיות זמנית.

מה?

ואת דווקא היית אחד מהאנשים היותר ברורים בפורום...) נ.ב קודם הקלדתי מנה במקום מה פליטות פרוידאניות(ככה אומרים? ככה כותבים?) עובדות גם על מקלדת?

E l i a n

New member
גם האנשים הכי ברורים, לפעמים..

הם לא
אבל הי, מי טען שאני נורמלית?מי טען שאני ברורה? חח.. אני מקרה "פסיכולוגי" למהדרין. מה זה פליטות פרוידאניות? אני אמנם לומדת פסיכולוגיה, אך גם המוח שלי בחופש..
לפחות אני כותבת עדיין
אליאן.

זה שאת אומרת משהו בטעות

אבל בעצם הוא הגיע מהתת מודע שלך או משהו כזה... המורה שלנו רצתה להגיד שילד אחד מאחר ובמקום היא אמרה שהו ישן אז היא אמרה-מה פרויד היה אומר על זה ואז היא הסבירה לנו עבר ככה שלושתרבע שיעור...

ailag

New member
לא לומדים לנהוג על אוטומט.

כי את לא ילדה מוגבלת. אמנם כולם (חוץ ממני
) נוהגים על אוטומט, אבל השליטה בכביש שם לא משהו, ובעיקר הכרת המכונית לא משהו. אז לנהוג על אוטומט בלי לדעת הילוכים .. לדעתי זה לא הופך מישהו לנהג אמיתי. ואל תדאגי, המורה יכול לנהוג לבד מהמושב שלו, גם אם תעזבי את ההגה והדוושות.. לא עושים תאונות. רק אל תסעו איפה שאני נוהגת, "ל"ים נוסעים ממש ממש לאט!

למעלה