Lady GaGa - Born This Way

GM1988

Well-known member
אני מניח שיהיו בקרוב ההשוואות גם לזה../images/Emo6.gif

התמונה החדשה מהקליפ של גאגא ותמונה מהקולקציה של מדונה

X Offender

New member
איכס מה יש להשוות?

פרצוף גמל כמו של ליידי קקה לפנים המדהימות של מדונה ? !

nerod 72

New member
גולת הכותרת זה האינטרו....

הוא פשוט מגמד את כל שאר הקליפ ... ללא ספק האינטרו מדהים, אומנותי, מצולם מדהים - היא ללא ספק עולה רמה פה ... לגבי שאר הקליפ? די אחלה אם כי לדעתי יש יותר מדי סצינות של הריקוד ופחות קטעים מהאינטרו עצמו בתוך השיר אבל בגדול קליפ שמספק את הסחורה ומשרת את השיר נאמן... אפילו יש קריצה למדונה של האיטיז לקראת הסוף למי שמבין...

מרוב דובים לא רואים את היער

אני חושב שהקליפ הזה עם כמה שהוא מציג ויזואליות מושקעת , הפך להיות מאין דוגמא למרוב דובים לא רואים את היער . קודם כל נתחיל בזה שגם אני מאוד נזכרתי בביסט ויט אין שראיתי את הפתיחה אבל עזבו זה שכל פליצה של ליידי גאגא מריחה כמו מדונה התרגלנו , אבל בקליפ הזה באמת נו מרוב ההתאמצות להיות כל כך גדולה מהחיים מרגשת מיוחדת ייחודית את מפספסת את כל הרעיון , הקליפ הפך להיות מתאמץ מדי , מתיימר מדי , עמוס מדי , אתה מרגיש שאתה כבר לא רואה קליפ , אלא יותר סרטון חלל עתידני בתקציבים גבוהים , המוסיקה נבלעת , זה לא נראה כמו וידאו קליפ , זה נראה כמו טריילר לאיזה סרט עתידני . אני ממש לא אהבתי את הקליפ , אני רואה בו אפילו קליפ מטופש . בימים אלו אני חייב לציין שאדל מצליחה לרגש אותי יותר !

קרנוק

New member
אדל , אני חייבת לציין היא אחת הזמרות המרגשות

שיש היום במיינסטרים, והיא כל כך צעירה, כולה בת 23. ווייס מדהים מדהים, יכולת לרגש. ראיתי הופעות שלה ביוטיוב נמסתי. מדהימה. אחד הדברים הטובים ביותר שיש למיינסטרים להציע היום, סוף סוף זמרת סול , בלי שטיקים של פרובוקציות, אופנה, מכוני גמילה, עירום, אנורקסיה. נטו קול ומוסיקה, כמו שצריך.

nerod 72

New member
כיף לראות ש...

היא מצליחה כל כך, יותר מכל זמרת אחרת באנגליה ב 2011 היא פשוט עלתה ליגה בצורה היסטרית ... אפילו בארה"ב היא פתחה שבוע 1 מקום 1 .... רק מראה לכל התעשייה הזו שאנשים בסופו של דבר כן רוצים לשמוע מוזיקת פופ נורמלית איכותית ולא כל הזבל שמגיעה בעיקר מאמריקה היום

למעלה