It's like rain

shikma r

New member
הפסקות חשמללללל

חולה עלל זהה! ואז כל המשפחה מתקבצת בסלון עם נרות ומנורות חירום וביחד כל האחים יושבים ומעבירים את הזמן עד שהחשמל חוזר.. זמן איכות כל כך טוב..

זה במקרה הטוב...

במקרה הרע את לבד בבית (אני והמזל הטוב שלי
), יורד גשם כמו לא יודע מה, הכלב שלך מתחיל להתנהג מוזר ורצים לך בראש כל סרטי האימה שראית אי פעם (ואני ראיתי מספר לא מבוטל של סרטי אימה |תחביב|)...יש חושך מוחלט (כן הורים חכמים, שתי קומות בבית אבל מנורת חירום תהיה רק למעלה!) והחשמלאי בקיבוץ דופק על הדלת עם מעיל גשם. עכשיו תגידי כמה זה כיף...חחח

Lotzifer

New member
איפה גשם?!?!!?

אני רוצה!!!! כל כך אוהבת חורף!!! זה כל כך כיף להירטב בשלוליות, וללכת בגשם ולהגיע לכיתה רטובים לגמרי, ללבוש מלא בגדים חמים ולהראות כמו דובי. אחח, חורף....

O r a c l e

New member
אני לא מחשיב יריקה מהשמיים

בתור גשם. צר לי אמיל- נראה לי שאתה במיעוט! חורף שולט! תנורים, סוודרים, טלויזיה, גשם, ברקים ורעמים, עשן מהפה תמיד עדיפים על זיעה, חום ומקלחת קרה. אבל החורף עוד לא ממש התחיל.. אני ממש אהנה ממנו רק עוד שלושה שבועות בערך.(נדע כשתפוז ישנו את הסמיילים של הקיץ) מת על החורף!

חורף זה הדבר אמיל...

לפזז משיעור לשיעור כשיורד גשם ולהגיע לכיתה חמימה, להגיע הביתה ולהוריד נעלים וללבוש בגדים חמים, ובל נשכח את הלגיטימיות שבלאחר לשיעורים ("אוי שאול לא היתה לי מטריה ונתקעתי בחד"א.." או "רוחיק סליחה פשוט הדרך מהאולם לכיתה היתה מוצפת.."
)...ואני לא אציין בכלל את כל שיעורי הספורט שמתבטלים כליל כי האיצטדיון מוצף או כי ש-ו-ב יש חור בגג של האולם. בקיצור חורף זה כיףףףף

AliceW

New member
למה?!

למה בכל הארץ ירד גשם ורק באשקלחור אלוהים סתם שכח לסגור את הברז?

Rוית

New member
שכחת=שכח..

סיוון תראי מה זה, הפכתי אותך לאלוהים לרגע

AliceW

New member
כמו שמישהי חכמה אמרה לי פעם

"כבוד הוא לי"
והתכוונתי שסתם טיפטף כאן...
כאילו הוא פתח ת'ברזים בכל הארץ ורק באשקלטאון סתם השאיר אותו טיפה'לה פתוח (נו באמת, רוית, את לא מבינה את המטאפורות שלי
)

Lotzifer

New member
מגניב.

את קרובה אליי. ואצלנו לא ירד גשם בכלל, תגידי תודה....

AlanisJunkie

New member
חורף!!! ונצל"ש, המיקס ל"קרייזי"

שהולך להיכנס לאוסף. הוא טיפה שונה מהמקור (כלומר מהגירסה הראשונה), ואפשר לשמוע אותו בעמוד של אלאניס במייספייס. שמו, כפי שאתם יודעים, Crazy [James Michael Mix] - new recording. אותי דווקא מאוד מעניין איך נשמע: Princes Familiar [MTV Unplugged] [Chris Lord-Alge Mix]

smgfan

New member
המיקס של ג'יימס מייקל זו הגרסה של

הקליפ!! בגלל זה כשראיתי את הקליפ זה נשמע לי כ"כ מגניב! וכששמעתי את מה שהורדתי זה נשמע די בינוני יחסית לזה... ולא הבנתי שזאת לא אותה הגרסה עד ששמעתי את המיקס הענק של ג'יימס מייקל!! הלוואי וזו תהיה הגרסה שבאוסף! ולא הגרסה הרגילה...
וגם אני טיפוס של חורף!!!!!
מי צריך קיץ, אניווי??? ג'וקים, חום, זיעה, ג'וקים, ג'וקים, ג'וקים!!!!!

Rוית

New member
בקשר לכל המיקסים האלו..

יש עוד רבים וטובים ולמי שרוצה לשמוע אותם רק אציין שרצוי לבדוק בUnprodigal Alanis

Jagged chaos

New member
הנה זה התחיל ../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

האייקונים של הקיץ התחלפו בשל חורף
GOD DAMMIT!!!

O r a c l e

New member
וואו זה היה מהיר

חורף שמח לכולם!
[לא כל כך הבנתי למה הבלעדיות של הפטריה לחורף]

AliceW

New member
גדול../images/Emo70.gif

זה אשכרה מתחלף, וואו, התברר שעוד לא גיליתי הכל לגבי האייקונים האלו...

למעלה