Inner Peace

• פותח הנושא siv30
  • פורסם בתאריך

siv30

New member
../images/Emo32.gif Inner Peace

I am passing this on to you because it has definitely worked for me. By following the simple advice I read in an article, I have finally found inner peace........ It reads: "The way to achieve inner peace is to finish all the things you've started." It caused me to look around to see all the things I had started and hadn't finished. So, today I have finished one bottle of vodka, a bottle of red wine, a bottle of Jack Daniel's, my Prozac, a small box of chocolates and a quart of Black Label. ....You have no idea how peaceful I feel. You may pass this on to those you feel are in need of Inner Peace. ...... Have a marvelous day.

Rivendell

New member
../images/Emo6.gif הזכיר לי נורא את בריג'ט

גם היא רוב הזמן שיכורה ומאושרת

Boojie

New member
טרמפ: פרסומת שהרגיזה אותי -

בשורה הזאת של הפרסומות למעלה (על הפס הכתום) הופיעה השאלה הבאה: "Boojie, הגבר שלך אוהב מחשבים?", עם קישור לחנות וירטואלית של מחשבים או משהו. מישהו מוכן בבקשה להסביר לאנשים הנחמדים והשוביניסטים בתפוז ש... לא חשוב. תעזבו. אם הם כל כך מטומטמים שהם לא הבינו בעצמם עד עכשיו שזה מבחיל, אני לא אשחית את זמני בנסיון להסביר להם את זה. למקרה שמישהו מתעניין, אגב, כן, הגבר שלי אוהב מחשבים. הוא מדריך מחשבים. גם אני הייתי מדריכת מחשבים, עד לפני חמש שנים בערך. וכבר הזדמן לי להרכיב מחשב (כן, כל הכבלים והכרטיסים) יותר מפעם אחת, לשדרג אותו יותר מפעם אחת ובאופן כללי לקנות חלקים למחשב יותר מפעם אחת. אבל האידיוטים האלה לא חושבים שאני לקוחה פוטנציאלית. לא, הגבר שלי הוא הלקוח. אני הרי זאת שעומדת במטבח ומבשלת לו ארוחות ערבות לחיך בזמן שהוא מטפל במחשב, ולא מטרידה את ראשה הקטן בבעיות כאלה. טפו על החזירים השוביניסטים שמפרסמים פרסומות מפגרות שכאלה. הלוואי יפשטו את הרגל.

Boojie

New member
או, והנה יצירת הפאר השנייה:

"היית מעדיפה מהנדס?" עם קישור לאתר של מכללה למהנדסים. כי נשים, חלילה, לא יכולות להתעניין בלהיות מהנדסות בעצמן. לא, הן רק מתחתנות עם מהנדסים.

Rivendell

New member
רגע, זה אומר שאת לא באה איתי לטיול

נוער לעיר אולימפוס?! זה אמור להיות חלום. ומה עם הורדת משקל בהליכה, שמעת פעם שטות כזאת? ידוע הרי שבשביל לרדת במשקל הכי טוב לשבת על הכסא מול המחשב. ובפעם הבאה שמציעים לי לחטוא, אני מבקשת משהו יותר קינקי מכתיבה, בבקשה

Arana

Well-known member
מנהל
הרגע הציעו לי מעונות באווירת העמק

מחלקים שם גבינה?

ולי הציעו "לעשות את זה באוירה שלא

הכרתי" - ובשביל זה הם נושאים את ניקי לשווא?

למעלה