Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מישהי באה לישראלוך?

שיערך ב10.10 בעזריאלי כמו תמיד (בתקווה שלא יזרקו אותנו משם גם הפעם) אם כן אז תגיבו
זה יהיה נחמד לפגוש שם אני שאני מכירה ^.^

shi66

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרון !!../images/Emo41.gif*|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מסנג'ר עלובב הוא נסגר לי והוא לא נכנס ליייי

Karin917

New member
הסתפרתי../images/Emo13.gif

לא היה לי מושג עד כמה השיער שלי ארוך.. עכשיו הוא קצר וכמעט כולו בצבע אחיד. לאיזה צבע כדאי לצבוע אותו?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תתחדשי ../images/Emo13.gif

ותצלמי את עצמך, אני רוצה לראות ותצבעי אולי לשחור סיני

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif לא בטוח ../images/Emo10.gif

אנשים משגעים אותי.. הם מנסים לסחוב אותי לכל מני מפגשים אחרים.. בכל מקרה תצלמי ותראי.. בבקשה

../images/Emo80.gifבקשר לציורים ../images/Emo9.gif *מוכשרות>>*

אומ.. כן. סוף סוף הייתי בחנות יצירה וקניתי עפרונות כאלה מיוחרים לציור. (מכוון שאין לי מושג מחיי בציור המוכרת אמרה שלהתחלה אני אקח 5 סוגים ) יש לי B B2 B4 B6 B8 ובקיצור קפיצות של 2... עכשיו אני מבקשת ממכן עזרה: מישהי יכולה להסביר לי קצת, על ציור, על העפרונות, יש לכן אתרין בנושא? משהו?
אני מתחילה מאפס. ומכוון שראיתי שרשור ציורים הבנתי שאתן ממש- ממש מוכשרות... מקווה לעזרה
תודה רבה למגיבה והעוזרת

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif

אני בעיקרון משטמשת רק בB2 הוא לא רך מדי ולא קשה מדי.. כמה שהמספר גדל ככה העיפרון רך יותר. וזה תלוי מה את רוצה לצייר.. תתחילי מלצייר קוי מיתר ואז תעברי להצללות. הקטע זה לא ללחוץ על עיפרון כדי לעשות יותר כהה, אלה לעשות עוד שכבה.. אני לא ממליצה למרוח כדי ליצור אחידות אבל זה אפשרי.

Shusho

New member
כמה שהמספר נמוך הוא קשה יותר,

אין לי אתרים אבל אני יודעת שבמספרים נמוכים אני משתמשת לקווי מתאר וסקיצה, אח"כ עוברת על זה ומתחילה להצליל ובB8 וגם בB6 וכו' מסיימת את הכל.

Stinki Winki

New member
אמ

אני מציירת קווי מתאר כלליים ב-B2 או בHB שזה עיפרון פושטי ורגיל, ומצלילה בB2, B4 ו B6. אם אני רוצה נניח לצייר משהו שחור לגמרי (כמו שיער שחור) B8 הוא מעולה. אבל אני חסרת כישרון אז אל תשתמשי בעצות שלי.:S

../images/Emo80.gifתודה רבה לכולן!../images/Emo25.gif

אני אשתמש בעצות ובדברים שאמרתן
המ.. כן נועה את מוכשרת אז שוש
ושוב תודה לכולן!

למעלה